Şimdi Ara

Lian Li yeni kasa modeli PC-A05FN'yi satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Kasa uzmanı Lian Li yeni modeli PC-A05FN'yi satışa sunmaya hazırlanıyor. Tamamı Alüminyum olan mid-tower formundaki bilgisayar kasası, genel hatlarıyla sade bir görünüm sunuyor.  210 x 385 x 500 mm boyutlarında ve 4.4 Kg ağırlığında olan kasa, iç tasarımda farklı bir yaklaşım sunuyor ve pek çok modelden farklı olarak güç kaynağı bölümü ön panelin hemen arkasında yer alıyor.

     

    ATX, micro-ATX ve mini-ITX anakartlarla uyumlu olan kasa,  iki adet 5.25-inç ve üç adet 3.5-inç sürücüye ev sahipliği yapabiliyor. Giriş-Çıkış panelinde biri USB 3.0 diğeri ise USB 2.0 olmak üzere iki adet bağlantı portu ile iki ses konnektörüne ve 120mm çapında iki fana yer verilen kasa, uzunluğu 280mm'ye kadar olan ekran kartlarıyla sorunsuzca kullanılabiliyor. PC-A05FN aynı zamanda su soğutma sistemlerine de hazırlıklı geliyor ve bu sistemlerde kullanılan hortumlar için üzerinde iki adet delik bulunuyor.

     

    Resmi satışına önümüzdeki hafta başlanacağı açıklanan Lian Li PC-A05FN'nin yurt dışı fiyatı 119$ olacak.

     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
    Lian Li PC-A05FN
     








  • Biraz pahalı olmamış mı?
  • Esasında çok güzel bir dizayn. PSU yu ön tarafa aldıklarından dolayı, kasa normal kasalardan daha alçak olmasına rağmen ATX anakart takabiliyorsunuz.

    Taşıması kolay ufak kasa, Tam ATX Anakart kullanılabiliyor, 28cm VGA desteği ve USB3.0 desteği var artı en önemlisi Lian Li işçiliği ile kalitesi.

    Söylenecek bişey diyemiyorum. Tam LanParty kasası olmuş...
  • aga bu nedir
  • Malzemesi kaliteli duruyor kaplamaları daha doğrusu.
  • hmm ne kadar farklı :D :D :D
  • biri bana psunun kablosunun nereden sokacağımızı ve power butonunu nasıl kullanağımızı açıklayabilirmi?

    Vasat bir kasa ne dizayn var ne mantık.Hele ön taraf tam bir ucube xD
    Şuan p4 kasam bile daha güzel gözükmeye başladı gözüme :D

    edit:Arka tarafa uzatma yapmışlar kablo için :D Şimdi bidaha bakınca gördüm.Ama power butonu iptal sanırım ve hava çıkışıda olamadğı için baya ısınmasıda muhtemel.Hatta kasa içi küçük olduğundan psunun bu yaz işi çok çok zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 26 Haziran 2011; 1:34:59 >
  • Kasa, boyutlarına göre oldukça pahalı :S
  • Beğenmedim ve pahalı.Eski p4 kasaları gibi duruyor.
  • bu firma tasarım özürlü galiba. her yeni çıkan kasada aynı model olurmu ya. her kasası bildiğin küt kenar kare. ne yontulmamış adamlar yahu.
  • Zaten cümleye kasa uzmanı diye başlıyor.Evet standart görünümde uzmanlaşmış olabilirler.
  • pahalı ama sonuçta lian li.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
    Arka tarafa uzatma yapmışlar kablo için :D Şimdi bidaha bakınca gördüm.Ama power butonu iptal sanırım ve hava çıkışıda olamadğı için baya ısınmasıda muhtemel.Hatta kasa içi küçük olduğundan psunun bu yaz işi çok çok zor


    Çok sorun değil o. Ofis kullanıcıları için lüks bir kasa olmuş işte. Kasalarını da pek temizlemedikleri için koyu renk tozu-kiri kamufle edecek. Çok iyi düşünmüşler bunu.
    Isı meselesinde de yan kapağı açık olarak kullanmaya alışık çok kişi var. Onları düşünerek yapmışlar bu kasayı. Ne de olsa her firmanın bir kitlesi var dimi.
    Hem kapağı açıp kullanmak varken öne ve yan kapağa fan da ne oluyor canım sen de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Haziran 2011; 0:27:16 >




  • tam salonluk ya istedigim gibi buraya gelir mi acep
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik



    quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:. Arka tarafa uzatma yapmışlar kablo için :D Şimdi bidaha bakınca gördüm.Ama power butonu iptal sanırım ve hava çıkışıda olamadğı için baya ısınmasıda muhtemel.Hatta kasa içi küçük olduğundan psunun bu yaz işi çok çok zor
    Çok sorun değil o. Ofis kullanıcıları için lüks bir kasa olmuş işte. Kasalarını da pek temizlemedikleri için koyu renk tozu-kiri kamufle edecek. Çok iyi düşünmüşler bunu. Isı meselesinde de yan kapağı açık olarak kullanmaya alışık çok kişi var. Onları düşünerek yapmışlar bu kasayı. Ne de olsa her firmanın bir kitlesi var dimi. Hem kapağı açıp kullanmak varken öne ve yan kapağa fan da ne oluyor canım sen de.






    Dikkat ederseniz sabit disk kafesinin önünde 12cm fan takmak için yer var soğutma sorunu yaşanıcağını sanmıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

    biri bana psunun kablosunun nereden sokacağımızı ve power butonunu nasıl kullanağımızı açıklayabilirmi? Vasat bir kasa ne dizayn var ne mantık.Hele ön taraf tam bir ucube xD Şuan p4 kasam bile daha güzel gözükmeye başladı gözüme :D edit:Arka tarafa uzatma yapmışlar kablo için :D Şimdi bidaha bakınca gördüm.Ama power butonu iptal sanırım ve hava çıkışıda olamadğı için baya ısınmasıda muhtemel.Hatta kasa içi küçük olduğundan psunun bu yaz işi çok çok zor


    PSU Kablosunu içeride olmasının sebebi psu CD ROM Ve Hard disk kutularının altına konuuıyor arka kısımda yer olmadığı için oraya konlmuş
  • sağlama benziyor ama basit bir tasarıma fazla fiyat
  • soğutmada sıkıntı yaşıycanı hiç sanmıyorum ki bende böle bi kasa tasarımı düşünmüştüm zamanında ama vaktim olmadı yapmak için.. Eski p1 makinamın kasası tam boyutlarda hatta bu tarzda kasa yapan birisi vardı fotorarflarınıda görmüştüm bence çok başarılı dev gibi kasalarda gına geldi! Artık gözüme batıyolar.. fiyatına gelince çok da tuhaf karşılamayın derim lian li böle hep ama yinede kuruşu kuruşuna hak eden işçilik kalitesi var her kasasında..
  • yaa tamam lian li... hani tamamen aliminyum.. super malzeme kalitesi.. ic kısımda el kol kesim sansı 0 falan.. bu modelde psu nun konumladırıldığı yer ufak bi kasa icin maksimum ic hacim yaratmıs guzel dusunce bu da tmm

    ama cok cirkinnnn deil mi yaa:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.