Şimdi Ara

Street Fighter III: 3rd Strike'a DLC de Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Capcom son dönemlerde DLC (indirilebilir içerik) konusuna fazla takıldı. Street Fighter 4 için kostüm vb indirilebilir içerikleri hiç de uygun olmayan fiyatlara satan firma bu huyundan vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Daha önce Capcom yetkililerinin HD remake'lar arasında kendilerine en pahalıya patlayan oyunun Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition olduğu yönündeki açıklamalarını size aktarmıştık. İşte Capcom bu masrafı bizden çıkarmak niyetinde.

Capcom’dan Christian Svensson, 3rd Strike Online Edition'ı 15 dolara satacaklarını, Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix veya Marvel vs. Capcom 2 kadar ünlü olmayan oyundan yeteri miktarda para kazanmak için DLC çıkarıp kişi başından kazandıkları geliri arttırmayı planladıklarını açıkladı.

Hala çıkış tarihi belli olmayan Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Xbox Live ve Playstation Network için hazırlanıyor.

• Capcom bu başka ne beklenir...
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • En azından DLCmiş, ben "Super Street Fighter III: 3rd Strike" bekliyordum :D
  • Alıştılar remake dlc'ye olmaz arkadaş.Ama şu saaten sonra bence boşa çıkarırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.