Xbox'ın başkan yardımcısı, Sony'nin merakla beklenen yeni el konsoluPlayStation Vita için yokuş yukarı mücadele veriyorlar deyimini kullandı. IndustryGamers ile yaptığı röportajda Vita'nın şansının düşük olduğunu ve bunun nedenlerini anlattı.
Dennis Durkin, el konsolu piyasasının şu an yeni bir ürün çıkartmak için hiç iyi bir zaman olmadığını düşünüyor, özellikle de 3DS'in beklenen ilgiyi görmemesinden sonra. "Böyle bir pazara el konsolu sürermiydim hiç bilmiyorum. 3DS'e baktığımızda insanların beklentilerini yeterince karşılamadığını ve düşünülen başarıyı elde etmediğini görüyoruz. Bu nedenle şu an pazar yeterince kalabalık ve böylesine belirsiz bir pazara ürün sürmenin iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum." şeklinde konuştu.
Anlaşılan Xbox'ın el konsolu ile ilgili pek bir planı bulunmuyor, en azından şimdilik.
xbox polıtıkasını psvita için söylemiş ama... psp çokta başarılı bir alet olmamasına karşın iyi sattı... psvita neler yapar Allah bilir...
kedi uzanamadığı ciğere mırdar dermiş :D hade oradan microsoft önce sende bir el konsolu yapta sonra vıdı bıdı yapıp rakiplerinin yaptıklarına yorumda bulun :D
PSVita'nın gücünü görememiş sanırım. Birde PSVita'daki ”VOICE RECOGNITION GAMING” özelliği işlerine gelmedi sanırım.
Rakip firmadan ne beklersiniz vitaya elbet övgü yağdırmıcakdı kendi xbox 360 konsolunun verdiği grafiği veriyor nerdeyse ufacık vita videoları gördük
Kim verir ki Vita için parasını ? PSP var zaten . Ps3 alın daha iyi bence .
Asil tam zamani. Nintendo basarisizken olumcul darbeyi vurma zamani. Isin gercegi bu. Oda biliyor bunu da o yuzden hosuna gitmiyor bu sekilde aciklama yapiyor :)
El konsolları hakkında herhangi bir tecrübesi olmayan şirketin el konsolları hakkında yorum yapması çok manidar olmuş.
nintendo3DS hiç güzel değilki ondan başarısız oldu nintendoDS baktığımızda tam dersi PSvita ie hepsinden iyi olucak uncharted killzone mw gibi kaliteli yapımları istediğin heryerde online olarak oynıyabilmek süper birşey MS konuşsun dursun satışları alt üst ettiğinde kendiside el konsolu yapar hemen.
yeni nesil konsollarına geçişin başladığı şu dönemde bu boşluğu doldurabilecek el konsolu olarak görülebilir
PSVita tutmaaaaaaaaaaaaz. Çünkü cihaz çok iyi grafikler veriyor Vita PS3'ün taşınabilir hali resmen; bu yüzden bir el konsoluna göre çok pahalı olacak. 3ds zaten yüksek fiyattan ötürü tutmadı. Androidli 800 mhz-1 ghz işlemcili cihazlar arttı bugün 450 tl'ye bile Android'li telefon alıp yüksek grafikte oyunlar oynanıyor zaten, tamam Vita kadar değil ama kullanıcılar için bir el konsolunda isteneni fazlasıyla veriyor Android oyunları. Bu yüzden Vita pek tercih edilcek bir ürün değil.
Sony alacağı paraya bakar PSP'de milyonlar kazandı bundanda kazanacak...
Haberi bi okuyunda konuşun. Vita ya laf ettiği yok, Sadece şuanki El Konsolu Pazarı Hakkında Konuşuyor. El Konsolunu Pazara Sürmek için iyi bir zaman değil diyor. ve 3DS nin iyi satamadığını örnek gösteriyor.
vitayla sony 1 kuruş kar etsin hemen microsoftta o işi yapar eminim.
bu alet bi 3DS değil arada nesil farkı var
ios ve androidte 1-2$ verip oyun alınan cihazlar varken el konsolu oyunlarına 100tl verip almak mantıksız geliyor, bunu hakeden çok az oyun el konsollarına çıkıyor. Asıl sebep bu, bkz: Angry Birds
Sony sattırır arkadaş.Özellikle fanboyları hemen kapacaktır bir tane.Sonra ballandıra ballandıra anlatırlar şöyle bööyle diye ama lafını bilmeyen sony 3 kıytırk ex oyundan sonra cilala parlat'a dönüp ps3'de yaptığı gibi cihazı kırpmaya başlar ki kırpacagına emininm.
Bu cihazın başarısız olacağına dair elle tutulur bir tane neden yok, aksine başarılı olması için bütün koşullar mevcut.... Bu cihaz son yılların en iyi el konsolu olacaktır.
Bunu görmek için analist olmaya gerek yok...
el konsoluna nedense ısınamıyorum özellikle psp oynadıktan sonra çok soğudum tek analoğu çok kaliteliz ve zor kontrolü vardı ve oyun sıkıntısı da var ps vita da uncharted gibi bir kaç güzel oyun çıkarıyolar çıkış oyunu olarak sonra hiç bir firma destek vermiyo oyunsuz kalınıyor
bu cihaz çok tutacak 3DS'in az satmasının sebebi ise bence az oyunu olmasından kaynaklanıyor ayrıca çok önemli sayıda insanda psvita çıksın iki konsolun artılarını eksilerini görelim ona göre karar veririz diyor bence psvita çok satacak ben dahil çok fazla insan bekliyor yeni konsolu çıkar çıkmaz kaparım bir tane.