Şimdi Ara

Franke Fırın camı patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satın aldığımız evimizde yeni montajı yapılmış Franke Ankastre fırınımızı yaklaşık 2 ay önce servise açtırdık ve kullanmaya başladık. Fırını 3 yada 4 defa kullandık en son dün fırın çalışırken büyük bir ses ile beraber fırının camı patladı. Fırının bulunduğu yerden 1-2metre uzağa cam parçacıkları resmen kurşun gibi fırladı. Allah'tan o an kimse mutfakta değildi yada Allah'tan eşim fırına koyduğu pasta olmuş mu diye bakmadı. Allah korusun o anlar da olsaydı belki ciddi yaralanmalara sebep olabilirdi. Franke yetkili servisini aradık ve geldiler ürünü incelediler ve onlarda çok şaşırdı birbirlerine bakıp durdular olmaması gerekiyordu diyebildiler ki bende aynısını söylüyorum güvenip iyi bir marka diye alıyorsun camı patlıyor. Gerekli bilgileri aldılar, fotografları çekip gittiler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ki ulaşabilirsen numaramı bıraktıp onlar beni aradılar ben fırının komple değiştirilmesini istedim çünkü biz bir daha o fırına nasıl güvenebiliriz? acaba fırın bozukta camı mı patlatıyor gibi düşünceler içerisinde olduğumuzu müşteri hizmetlerine söyledim ama onlar böyle birşeyin söz konusu olmayacağını fırını değiştirmelerinin mümkün olmayacağını hatta darbeyle mi kırıldı acaba onu bile bilmiyoruz deme gafletinde bulunuyorlar, suçu hemen bizim üstümüze yıkmaya çalışıyorlar. Kısacası evinize Franke ürün alırken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Allah korusun birgün fırınınız çalışırken evinizden birisi yada o anda orda olan başka birisi heran yaralanabilir.







  • ALLAH KORUMUŞ GÖRÜNDÜ GİBİ İYİ MARKA MÜŞTERİ MEMNUYETİ İLE ORTAYA ÇIKIYOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcs01

    Satın aldığımız evimizde yeni montajı yapılmış Franke Ankastre fırınımızı yaklaşık 2 ay önce servise açtırdık ve kullanmaya başladık. Fırını 3 yada 4 defa kullandık en son dün fırın çalışırken büyük bir ses ile beraber fırının camı patladı. Fırının bulunduğu yerden 1-2metre uzağa cam parçacıkları resmen kurşun gibi fırladı. Allah'tan o an kimse mutfakta değildi yada Allah'tan eşim fırına koyduğu pasta olmuş mu diye bakmadı. Allah korusun o anlar da olsaydı belki ciddi yaralanmalara sebep olabilirdi. Franke yetkili servisini aradık ve geldiler ürünü incelediler ve onlarda çok şaşırdı birbirlerine bakıp durdular olmaması gerekiyordu diyebildiler ki bende aynısını söylüyorum güvenip iyi bir marka diye alıyorsun camı patlıyor. Gerekli bilgileri aldılar, fotografları çekip gittiler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ki ulaşabilirsen numaramı bıraktıp onlar beni aradılar ben fırının komple değiştirilmesini istedim çünkü biz bir daha o fırına nasıl güvenebiliriz? acaba fırın bozukta camı mı patlatıyor gibi düşünceler içerisinde olduğumuzu müşteri hizmetlerine söyledim ama onlar böyle birşeyin söz konusu olmayacağını fırını değiştirmelerinin mümkün olmayacağını hatta darbeyle mi kırıldı acaba onu bile bilmiyoruz deme gafletinde bulunuyorlar, suçu hemen bizim üstümüze yıkmaya çalışıyorlar. Kısacası evinize Franke ürün alırken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Allah korusun birgün fırınınız çalışırken evinizden birisi yada o anda orda olan başka birisi heran yaralanabilir.

    büyük geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız....anakstre düşünürken bu mesajınızı göz önünde bulunduracağım. bence şikayetimvar.com.a da yazın.




  • Çok geçmiş olsun,büyük Tehlike atlatmış evdekiler. Franke size Araştırma ile ilgili kesin sonucu verince burdan paylaşın Lütfen.Alacaklarada örnek olur.
  • Herkese çok teşekkürler, gerçekten ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmış. Franke araştırma yapmıyor malesef gelip camını değiştirip gitmişler. Ondan sonra da arayan soran olmadı. Eğer camın patlama sebebi ile bilgi verirseler burada paylaşırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcs01

    Herkese çok teşekkürler, gerçekten ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmış. Franke araştırma yapmıyor malesef gelip camını değiştirip gitmişler. Ondan sonra da arayan soran olmadı. Eğer camın patlama sebebi ile bilgi verirseler burada paylaşırım.

    bu işin peşini bırakmamalısınız.Tüüketici derneklerine başvurun,hukukçulardan bilgi alın.İnsan canı bu kadar ucuz olamaz.
  • Bir fırının camı nasıl patlar öyle bizde arçelik var 250 ye kadar gelsin 300 olsun gene cam banamısın demiyor yani düşünün en dandik fırınların bile camı patlamıyorda bu kockoca yabancı kökenli firmanın üretimi olan fırının camı nasıl oluyorda patlıyor?

    Cam değiştirip kaçmak sonra bilgi vermemek vay anam vay.. eşiniz fırına pasta koymuş ve onu olup olmadığını kontrol etmediği için sizinkilerde baya bir ucuz atlatmışsınız olayı insanın canı bir kağıt parçası kadar ucuz değildir bu işin peşini bırakmamalısınız.. belkide daha kim bilir neler açacak bu fırın camı başkalarını düşünün.
  • Yukarıda yazdıklarımı Franke'ye de mail attım nerdeyse 1ay oldu hala cevap yok, sat ve kaç satış politikaları dikkat etmenizi öneririm Franke alırken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcs01 -- 3 Ağustos 2011; 12:53:40 >
  • Konu biraz arka sayfalara gitmiş, fırın alacak olanlar FRANKE'nin ne kadar kalitesiz ürünler çıkarttığını görsün.
  • Geçmiş olsun. Bende ürünlere bakarken burayı gördüm. Franke nin diğer markası dominox varmış birde.
  • bugün evde 2 yıldır kullandığımız fırın ın iç camı içinde yemek varken patlamış,araba camı gibi dağılmış..Servisi aradığımda direk fiyat vereyim zihniyeti..bir bakalım,kontrol edelim fabrikasyon hata mı var hiççççç umurlarında değil..komple kapak degistirelim ama 650 tl kafasi.şaka gibi.. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 6 Kasım 2020; 19:43:25 >
  • cam degistirmek isteyenler bosuna cok yuksek rakamlar odemeyin,uygun cozum mevcut..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.