Şimdi Ara

Crysis 2'deki 'Herkes Oynasın' Planımız Geri Tepti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Crysis ilk çıktığı dönemde çoğu PC'nin kaldırabileceği bir oyun değildi. Her ne kadar çok sayıda oyuncu bundan şikayetçi olsa da oyunun grafiklerinin yükek kalitede olması şikayetleri bastırıyordu. Crysis 2'de farklı bir yol izleyen Crytek oyunu herkesin oynayabileceği bir şekle getirmek için çabalamıştı.
     
        Cevat Yerli'ye göre bu planlarının sonucu bekledikleri gibi olmadı. Bu açıklamanın nedeni ise satış rakamlarının yeterli olmaması gibi görünüyor. Cevat Yerli'nin konu hakkındaki açıklamaları şu şekilde: "Crysis 1'in amacı "bu oyunu 3 yıl sonra oynasaydım bile şunu söylemeliydim: harika görünüyor. Oyun bunu gerçekten de başardı. Buna rağmen bu durum başlangıç seviyesindeki oyuncular için zordu."
     
        Crytek'in patronu Yerli, Crysis 2'de farklı bir yol izlediklerini ve planlarının biraz geri teptiğini söyledi. Devam oyunu DirectX9 destekliydi ve (DirectX10 ve 11 desteği bulunmuyordu) grafiksel olarak en yüksek standartlar hedeflenerek geliştirilmemişti. Crytek'in her zaman olabildiğinin en iyisini bekleyen bazı oyuncular ise bu durum nedeniyle biraz hayal kırıklığına uğramıştı.
     
         Aradan 3 ay geçtikten sonra bu Pazartesi günü DirectX 11 ve yüksek kaplama paketi yayınlanacak ve Cevat Yerli'nin açıklamasına göre bu paket yüksek sisteme sahip kitleye yönelik bir hediye olacak.
     
         Bu paket sayesinde oyuncular gelecekte PC teknolojisinin ne tür görseller verebileceğine yönelik bilgi sahibi olacaklar. Ne diyelim keşke Crytek bu tür destekleri ilk aşamadan itibaren oyunculara sunsaydı.
       








  • battlefield bunun zıttını yapıcak gibi görünüyor :)
  • ve büyük ihtimallede başarılı olucak :)
  • kendileride farkında crysis 2nin tutmadığını oyun iyi olabilir ama bekleneni vermedi her konuda
  • Sen yapay zeka koyma, oynanışı baltala sonrada suçu buna bul. Bence oyunun görselliği gayet güzel ama oyun insanı içine bişekilde çekemiyor, ister yapay zeka de ister başka bişey. İnsanın oynayası gelmiyor.
  • Bence bu kadar güzel bir oyuna yazık oldu.Pek de satamadı .Crysis 3'ün çıkcağı bir olasılık.
  • Multiplayeri crysis warhead daki gibi olsaydı ben dahil birçok oyuncu oyunu tercih edicekti multisi tamamen cod özentisi olduğu için açıkçası tercih etmedim piyasada bu kadar cod benzeri oyun varken.
  • Bence oynanış daha iyiydi, nano suitin modları mükkemmel bir şekilde pratikleştirilmiş. Zıpladığınız yere tutunma ve SP deki siper alma özelliği...

    Benim gözüme batanlar;
    - COD gibi animasyon ögeleri oyuna iyi koyulamamış
    - yapayzeka gerçekten kötü
    -silah çeşitsizliği
    -özünün aksine sınırlandırılan oyun alanı
    -Silah sesleri rakiplerine göre (Medal of honor2010 ve BC2 nin) çok gerisinde
  • BATTLEFİELD BEKLİYORU :) CRYSİS ARTIK MULTİPLAYER OYUN YAPMAYA BAŞLASIN SİNGPLAYER BİTİRSİNLER :)
  • multiplayerı belki cod özentisi olmasa crysis warhead'de oldugu gibi olsa daha cok satardı yazık oldu oyuna.
  • ben oyunu ttnet üzerinden satın aldım pişman oldum Multiplayer berbat araç yok kim kimi vuruyor belli değil hala grafik hatalar var bazen silah geç geliyor pazartesi gelicek olan güncelleme düzeltir oyunu da zevk alırız oyundan biraz olsada bide bu türkiye de ki satış rakamları ne kadar acaba bilen var mı ?
  • Konsolları anaplatform yaparsan grafikte böyle çuvallarsın normaldir. Yine ekstrem ayarlarda grafik güzeldi ama ilk oyunun ultra grafiğine yaklaşamadığıda bir gerçekti. Crysis 3te anaplatformu pc yaparlarsa böyle sorunlar çıkmayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    Konsolları anaplatform yaparsan grafikte böyle çuvallarsın normaldir. Yine ekstrem ayarlarda grafik güzeldi ama ilk oyunun ultra grafiğine yaklaşamadığıda bir gerçekti. Crysis 3te anaplatformu pc yaparlarsa böyle sorunlar çıkmayacaktır.


    Katılıyorum bilader Konsollara Hayır :) !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    Konsolları anaplatform yaparsan grafikte böyle çuvallarsın normaldir. Yine ekstrem ayarlarda grafik güzeldi ama ilk oyunun ultra grafiğine yaklaşamadığıda bir gerçekti. Crysis 3te anaplatformu pc yaparlarsa böyle sorunlar çıkmayacaktır.


    BF3 gibi...
  • batucan57 Lag olayını halletseler bir şey kalmayacak.
  • Oyun tamamen konsolize olmuştu, ne oldu ilk oyundaki sandbox türü oynanışa? Hem oynanış hem grafikler konsollara çıkarmak uğruna feda edildi.
  • bu oyun call of dutynin ki bi senaryosu olmalı battlefield kin gibide bir multisi olursa o zaman 30 40 milyon rahat satar
  • Oyun aslında çok kaliteli ama konsola uğraş verildiği ve bu nedenle zaman kaybedildiği ortadaydı.Senaryo etkileyiciydi fakat ilk başlarda oyuncuyu sıkabiliyordu.Ortalarda artık kendine gelmiş ve akıcı bi senaryoyla karşılaşmıştık.Ben senaristin daha sonra geldiğine bağlıyorum.Yapay zeka ise aslında çok iyiydi birçok oyunda göremediğim dinamiği ve düşman zekasını görebiliyordum ama yine hata karşımıza çıkmıştı .Tabi o kadar abartılı değildi.Beni çok derinden etkilemedi açıkçası.Crysis 3 oyunu gelse yine sabırsızlıkla bekliyor olurum:).Multiplayer modu nanosuit sayesinde çok farklı olsa da bazı oyunlara benzer yapıysa sahipti taklit edilmişti azbuçuk.Optimize çok iyiydi en iyi yaptıgı iş buydu bence.Genel olarak sevdiğim bi oyun oldu,crysis dünyası bambaşka ,fanları ve eleştirenleri tamamen zıt 2 kutup olmuş:).Bi dahaki oyunda daha dikkatli ol cevat yerli.
  • aman aman bu paket benden ve sistemimden uzak dursun.yaşlı ve yorgun bilgisayarımın kalbine inme inebilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.