Şimdi Ara

Crysis 2'den DirectX 11 Destekli İlk Görüntüler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Crysis 2'nin DirectX 11 güncellemesi bir süre önce yayınlanmıştı. Bu güncelleme sayesinde yüksek donanıma sahip PC'lerde daha iyi grafiklere erişme şansı yakalıyorduk. Peki bu güncellemenin grafiklere etkisi ne kadar? 

Oyunun DirectX 11 destekli ilk ekran görüntüleri grafiklerdeki gelişim hakkında bilgi veriyor. Bu grafikleri elde etmek için 64bit işletim sistemi ve 1GB'lık ekran kartına ihtiyaç duyulduğunu da belirtelim. 

Gölgelendirme, su, parçacık, alan derinliği, hareket bulanıklığı gibi konulardan gelişim sağlayan DirectX 11 paketinde tessellation (mozaikleme) desteği de bulunuyor. DX11 Tesellation pack'i http://buradan indirebilirsiniz.

• arkadaşlar ben indiremedim yardımcı olabilcek var mı?
    downloada tıklıyorum herhangi bir şey olmuyor..
  • arkadaşlar bi sorun var.http://www.mycrysis.com/dx11# buda olmuyor
  • ben anlamadım şimdi bu bizim beklediğimiz DX11 yaması mı? bu mu yani?
  • O değilde donanımhaberin iştiraki ve oyun sitesi olan bir siteden bahsediyor iken "1 gb'lık ekran kartı gerekiyor" lafı da nedir? Çocuk sitesi mi burası?
    -Bu arada evet beklediğimiz DirectX11 yaması bu.
  • Linke tıkladığımızda sayfa bulunamadı diyor..
  • Pyloge
    1 GB derken 1 gb ekran kartı belleği istiyodur nası olsa tessellation özelliği en çok ekran kartı belleğine yüklenir
  • Dx10 destekli bir ekran kartım var bu yeni özelliklerin ne kadarından faydalanabilirim? sadece iki seçenek mi var dx9 ve dx11 diye?
  • quote:

1 gb'lık ekran kartı gerekiyor" lafı da nedir? Çocuk sitesi mi burası?

tessellation özelliği ekran kartının vramıne bağlı olduğu için 1 gblık ekran kartı diyecek tabiki.
    bence siz çocuk sitelerine takıla takıla böyle bir kanıya varmışsınız.
  • 32 bitte olmayacakmı şimdi dx11 ?
  • Pyloge
    herkez senin kadar zeki değil o yüzden bi hatırlatma yapmış adamlar:D..

SilentGamer
    aynen belleğe yükleniyor tes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ben anlamadım şimdi bu bizim beklediğimiz DX11 yaması mı? bu mu yani?

nasıl indiricez bu yamayı indiremedim
  • akşama dogru açılır yogunluk var diyolar....
  • pcnin yeni uzmanı(dh üyesiyim)
    ben indirmek için tıklıyorum mycrysis sitesi ban bu sayfanın olmadığını yazıyor.bu konuda biri yardım ederse çok sevinirim
  • 32 bitde çalışmıyormu ekran kartım yaetiyor ama
  • yok paket maket ortada aramayın boşuna.
  • Sitedeki sayfada böyle sayfa yok diyo alo BSC. Yabancı sitelerden çeviri yapmak basit bide çevirdiğine sahip çıksan iyi olur. Varsa farklı bir indirme linki bekliyor millet.
  • Grafiği elde etmek için demiş akıcı oynamak için dememiş yani 1gb GT420M i al DX 11 aç grafiği full yap bak bakayım noluyo 10 fps anca çıkar makine ama sonuçta o görüntüyü alırsın sadece oynaman mümkün olmaz.
  • pcnin yeni uzmanı(dh üyesiyim bu ordaki nickim)
    beyler ben bu yamanın ne zaman çıkcağını buldum mycrysis de bu ayın 27 sinde 1.9 patch adı altında çıkcak yani beşgün sonra
  • bu ayın 27 sinde çıkıyor 1.9 patch
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.