Şimdi Ara

iTunes festivali iOS cihazınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • iTunes festivali iOS cihazınızda


     

    Apple'ın pazarlama stratejisinin ne kadar mükemmel olduğunu bilmeyen yoktur. Hatta Steve Jobs'a "pazarlama dehası" lakabı bile takılmıştır. Yapılan reklamlar kadar sosyal etkinliklerde işlenen mesajlar da Apple için çok önemli. İngiltere'de her yıl Temmuz ayında düzenlenen iTunes Festival 2011'de bunlardan birisi.


     

    Bu yıl beşincisi düzenlenecek festival, 1-31 Temmuz tarihleri arasında Londra'nın Roundhouse bulvarında gerçekleşecek. Festivale 60'dan fazla grup katılıyor. Adele, Coldplay, Linkin Park, Foo Fighters, Paul Simon, My Chemical Romance, Duran Duran bunlardan sadece birkaçı. Festivali izlemek isteyenlerin hangi gün gitmek istiyorlarsa bu adresten  kayıt yaptırmaları yeterli oluyor. Katılım ücreti yok.

     

    Ancak Apple bu yıl ki festivale katılamayacaklara da güzel bir sürpriz hazırlıyor. iTunes Festival London 2011 uygulaması HD formatında en güzel konser görüntülerini canlı olarak ayağınıza getiriyor. Tüm konser boyunca Live Nation Studios tarafından canlı konser yayını da yapılacak. Yayınlar iPad, iPhone ve iPod touch için uygun. 




    iTunes Festival London 2011 uygulaması için bölge kısıtlaması yok. Dünyanın her yerinden ücretsiz olarak indirilip konserler canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca AirPlay desteği ile konserleri Apple TV'den de izleyebilirsiniz. Konser boyunca özel olarak hazırlanmış mix albümleri iTunes üzerinden de satın alabilirsiniz.








  • Mükemmel bir organizasyon , adamlar işi biliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.