Şimdi Ara

Arkadaşlar VücutGeliştirme'ye başlıcam yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 17 yaşındayım boyum 185 kilom 85 ama kilolu yerine iri duruyorum bu doğuştan beri spor yapmamla alakalı olabilir çünkü benim bir arkadaşım var elbise varken o da iri duruyor ama onun vücudunu öyle gösteren aslında yağları beden derslerinde falan görüyorum.Ama benim arkadaşlarda diyor elbisede durduğu gibi durmuyon diye ve harbidende ayna karşısında o elbisede ki halime hiç benzemiyorum iri omuzlarım ve bedenim var.Ve arkadaşlarım ve bikaç spor hocası vücut geliştirmek için vücudumun çok uygun olduğunu söyledi ve bende merak salmaya başladım bu spora.Ben aşırı kaslı istemiyorum yine iri istiyorum hatlarım belli olsun yeterki kısacası ben omuz kol ve göğüs kasları istiyorum(örnek vermek gerekirse dwayne johnson gibi(tabi onun gibi olmak için baya çalışmak lazım))ve böyle olunca bunu evde yapmak yerine profesyonel yardım almamın en iyi olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden salonada yazılıcam kısa zamanda.Peki kaslı bir vücut için haftada ne kadar çalışmak gerekir ne kadar süre sonra etkileri görülür?Ve yılda boyumun uzaması 2-3senedir baya azaldı ama yinede 20yaşına kadar beklemeli miyim?Boyum iyi aslında ama şüpheye düşüyorum ve bu tür kaslar için yapacağım hareketler boyumu engeller mi?(biliyorum bundan sonra ne kadar uzayacaksın ki diyeceksiniz ama 2-3cm uzasam bile 185ten 188olcak çünkü).Ayrıca bişiy daha sormak istiyorum ben ne kadar kilo alırsam alayım göbek tarafım çıkıyor ama göğüs tarafım çok az çıkıyor yani 7cm göbeğim çıksa yarım cm göğüste birikme çok zor oluyor ve ne kadar kilo alırsam alayım göğsümde diyaframın kemikleri rahat gözüküyor,öyle olunca sanki göğüssüz hamileymişim gibi duruyorumkilolu olduğum zamanlar.Bunda bir anormallik yoktur değil mi bundan zaten şikayet etmiyorum çünkü arkadaşlarım göğüs yağlarını eritmek için bayağı uğraşıyor ben hariç
    Ve ayrıca bu spor toplu sporlar kadar zayıflatır mı?

İstediğim vücut tipi böyle bişey
    http://www.boxnews.com.ua/photos/660/MikeTysonMcBrideWeigh4.jpg
    http://www.canadastarboxing.com/images/fighters/Mike-Tyson-01-0503c.JPG

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 22 Haziran 2011; 0:49:08 >

• bu vücudu yapmak için çok düzenli bi şekilde çalışman lazım öncelikle.Yediğin içtiğin herşeye dikkat etmen gerekecek.Bunun için elit bir spor salonunda,bu konuda uzman biriyle çalışman gerekiyor,forumlarda vakit kaybetme yani.Ayrıca 3-4 seneni alabilir böyle bir vücut sahip olma isteğin,belki daha fazla :)
  • peki bu boyumu fazla etkiler mi zaten 2senem falan kaldı boy için.Bu işede erken başlamak istiyorum çünkü 20li yaşlarda iyi bir vücudum olsun istiyorum.Ve göğüs yapma hareketlerine baktm kemiğe üstende fazla etki yapmıyor heralde etkilemez pek.bi tek kas gelişince kemikleri tutuyor diyorlar ama benim kaslar o kadar iri olana kadar zaten 18 yaşını neredeyse bitirmiş olurum.Ve biçok sporcuya bakıyorum onlarda bu yaşlarda başlamışlar bu spora.
    Sizce başlamalı mıyım?
    Bu saatten sonra çok etkisi olur mu boya?

Ayrıca 30 kişi bakmış 1 cevap var.Bakanların 30da 1i kadar cevap yazılmış
    Lütfen arkadaşlar yorum yazınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 22 Haziran 2011; 12:08:35 >

• arkadaşlar peki böyle omuz göğüs ve kol kasları için neler çalışmalıyım(gerçi salona gidersem ordakiler bana gösterir ama sizinde bilginizden faydalanmak istiyorum)?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.