Bildirim
DELL LAPTOP KULLANICILARI BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU <'DELL'İLER DERNEĞİ>
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de yeni aldım.. ama çok şükür sorunum yok -
arkadaşlar 2 haftadır ben ve 3 arkadaşıma bu laptopu
almak için araştırma yapıyorum. ama tatminkar bir yorum
ve izlenim okuyamadım değerlendirmelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
teşekkürler -
bende inspiron6000 alacağım fakat 9 celli pilli olanı bulamadım.bulduğumda alacağım. -
ben de tam 10 günlük dell 6000 kullanicisiyim...... -
quote:
Orjinalden alıntı: oktay67m
bende inspiron6000 alacağım fakat 9 celli pilli olanı bulamadım.bulduğumda alacağım.
Kont bilg. 'ın getirdiginde 9 cell pil var. Mavi bilg. 'dan 999+kdv bulabilrisin 9 cell li olanı ya da kont'un sitesinden "nereden alabilrim" sekmesi var oraya girersen bayii isimlerini bulabilrisin ama sanrım en ucuzu mavi bilg'de.
Ayrıca 6 cell pilli (infronic) arkadaşlar pilin ne kadar gitiigini iletirlerse sevinirim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: udurak
teşekkürler
infonicte düz kont da ise ultra sharp ekranı var -
DELL 6000 DERNEĞİ ÜYELERİ
Şimdilik üyeler
------------------
@dizzy
toma
souza1907
musti05
gknx
Üye alımı devam etmekte (yapmanız gereken tek şey bir adet dell inspiron 6000 almak )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dizzy -- 18 Aralık 2005, 14:08:27 > -
Arkadaşlar kullandığınız ürünü nereden aldığınızı,pil ve ekran özelliklerini
yazarsanız cumartesi günü forma 4 yeni üye daha eklenecek
şimdiden teşekkürler -
arkadaşım sağol böyle bir forum açmıssın ben de aldım ancak daha memlekete gidemedim. şu an evde kutusunda duruyo. madem böyle bişey yaptın nasıl bir makina özellikle ekranı ben golddan aldım.kontun makinasıymış. 9 cell pilli. ekran kalitesi nasıl. perfonmansı beni aydınlatırmısın. daha elime almadım ama beni de 5 numaraya yaz -
quote:
Orjinalden alıntı: kutlualper
quote:
teşekkürler
infonicte düz kont da ise ultra sharp ekranı var
ekranların özellikleri de birebir aynı... (kontun en baz modeli ile infronic getirdigi model)
kont'un 1099+kdv sattgı modelde ultrasharp dedigine bakmayın tamemen yanlış.. hatta bizzat tlfla arayıp sordum yanlıs yazmısız dediler duzelticez vs. dediler.... sonuc olarak sadece ve sadece pil farklı arkadaşlar..
-
quote:
Orjinalden alıntı: cenkerercan
quote:
Orjinalden alıntı: kutlualper
quote:
teşekkürler
infonicte düz kont da ise ultra sharp ekranı var
ekranların özellikleri de birebir aynı... (kontun en baz modeli ile infronic getirdigi model)
kont'un 1099+kdv sattgı modelde ultrasharp dedigine bakmayın tamemen yanlış.. hatta bizzat tlfla arayıp sordum yanlıs yazmısız dediler duzelticez vs. dediler.... sonuc olarak sadece ve sadece pil farklı arkadaşlar..
ben bu işten hiç bir şey anlamadım.. şimdi tekrar kontla görüştüm ultra sharp ekran mevcut diyolar..
bizim infronicle iki farkımız var :birisi parlak ekran diğeri 9 cell olayı diyolar.
ardından infrnoicle görüştüm pilmiz 6 cell ultra sharp olayımız da yok diyolar.. (delikanlı gibi soyluyolar yani)
bundan benım cıkardıgım yorum ise kontta mevcut olan 3 farklı çeşit ve fiyat insp. 6000 var. bu adamlar anladıgım kadarıyla bunların ozellikerlni iiyice birbine karıştırmışlar şimdide tuketiciyi yanıltıyolar...1099+kdvlik aleti de parlak ekran diye satıyolar..
sonuc olarak 999+ kdv civarındaki insp. 6000 modellerinde pil harici ( veri yolu ve ekran gibi ) hiç bir fark yok.
P.S infronic müşteri hizm. dedigi ve hak veridigim diğer konu ise, farklı firmaların ithal ettiği makineler arasında farklar olabilir ama bu asla monitor ozellerinde olamaz..
-
Ekran kalitesi çok düşük mü? DVD RW yazımı nasıl?
6 veya 9 cell nasıl anlaşılır? -
Arkadaşlar izlenim sormuş...
Pek fazla laptop kullanmadim şimdiye kadar fakat şöyle diyebilirim...
Makina acayip sessiz, hiç duymuyrm gibi ( FS Amilo 2045 bunun yanında pancar motoru kalır:)
Pill 6 cell .. tam birşey söylemem 2 defa sarj ettim.. randıman tam değil şimdilik... 2-2.5 saat gidiyo
Ekran parlak değil, normal ekran... bence güzel ekran (Toshiba l10 ve FS 2045 le karşılaştırırsam)
Bluetoth var...
CD çektim sorun çıkmadı...
DVD daha yazmadim...
Mouse da scroll düğmeleri var...
Şunu söyleyeyim laptoptan beklenmeyecek nitelikte ses çıkıyor.. bayağı yüksek!
Kasa kaliteli, tuşlar gayet iyi....
Şimdilik birr olumsuzluk bulamadim
Keşke kenarlari beyaz olmasaydi... çabuk kirlenecek gibi duruyor...
Bir de paylamşımdız ekran kartı olsaydı...süper olurdu(Ama o zaman bu fiayatta olmazdi)
Bu fiyata alınabilecek güzel bir makine diyorum
-
DELL 6000 DERNEĞİ ÜYELERİ
Şimdilik üyeler
------------------
@dizzy
toma
souza1907
musti05
-
ben de dell 6000 kullanıyorum. format nasıl atacağımı sorduğum bir konu var. bakabilirseniz sevinirim.
http://forum.donanimhaber.com/m_5040002/mpage_1/key_//tm.htm#5040002 -
Recovery cd o dediğin....
Format attiktan sonra o dvd den başlat bilgisayarı herşey yüklenmiş olacak
bios tan dvd den boot olayi yap yani ilk once dvd yi görsün bilgisayar...
kendisi herşey, yapacak... -
daha format atamadımki. nasıl format atacağımı soruyorum. -
ve biosa nasıl gireceğim? del tuşu açılırken işe yaramıyor. açılırken hangi tuşa basmak gerek? bana nasıl format atılacağını adım adım anlatabilirseniz çok sevinirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: @dizzy
Arkadaşlar izlenim sormuş...
Pek fazla laptop kullanmadim şimdiye kadar fakat şöyle diyebilirim...
Makina acayip sessiz, hiç duymuyrm gibi ( FS Amilo 2045 bunun yanında pancar motoru kalır:)
Pill 6 cell .. tam birşey söylemem 2 defa sarj ettim.. randıman tam değil şimdilik... 2-2.5 saat gidiyo
Ekran parlak değil, normal ekran... bence güzel ekran (Toshiba l10 ve FS 2045 le karşılaştırırsam)
Bluetoth var...
CD çektim sorun çıkmadı...
DVD daha yazmadim...
Mouse da scroll düğmeleri var...
Şunu söyleyeyim laptoptan beklenmeyecek nitelikte ses çıkıyor.. bayağı yüksek!
Kasa kaliteli, tuşlar gayet iyi....
Şimdilik birr olumsuzluk bulamadim
Keşke kenarlari beyaz olmasaydi... çabuk kirlenecek gibi duruyor...
Bir de paylamşımdız ekran kartı olsaydı...süper olurdu(Ama o zaman bu fiayatta olmazdi)
Bu fiyata alınabilecek güzel bir makine diyorum
@dizzy arkadaş mesajda hem sessiz olduğundan hem de çok sesli çalıştığından
bahsetmiş ...
anlayamadım bu konuyu biraz açar mısın
Benzer içerikler
- gta 5 altyazı açma
- casper bios güncelleme
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- laptopa ekran kartı takılır mı
- köşeli parantez nasıl yapılır mac
- en iyi laptop
- firmware nedir
- bilgisayar açılmıyor
- ipad mi macbook mu
- yeni macbook ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X