arkadaşlar 2 haftadır ben ve 3 arkadaşıma bu laptopu almak için araştırma yapıyorum. ama tatminkar bir yorum ve izlenim okuyamadım değerlendirmelerinizi paylaşırsanız sevinirim... teşekkürler
bende inspiron6000 alacağım fakat 9 celli pilli olanı bulamadım.bulduğumda alacağım.
Kont bilg. 'ın getirdiginde 9 cell pil var. Mavi bilg. 'dan 999+kdv bulabilrisin 9 cell li olanı ya da kont'un sitesinden "nereden alabilrim" sekmesi var oraya girersen bayii isimlerini bulabilrisin ama sanrım en ucuzu mavi bilg'de.
Ayrıca 6 cell pilli (infronic) arkadaşlar pilin ne kadar gitiigini iletirlerse sevinirim..
arkadaşlar 2 haftadır ben ve 3 arkadaşıma bu laptopu almak için araştırma yapıyorum. ama tatminkar bir yorum ve izlenim okuyamadım değerlendirmelerinizi paylaşırsanız sevinirim... teşekkürler
Arkadaşlar kullandığınız ürünü nereden aldığınızı,pil ve ekran özelliklerini yazarsanız cumartesi günü forma 4 yeni üye daha eklenecek şimdiden teşekkürler
arkadaşım sağol böyle bir forum açmıssın ben de aldım ancak daha memlekete gidemedim . şu an evde kutusunda duruyo . madem böyle bişey yaptın nasıl bir makina özellikle ekranı ben golddan aldım.kontun makinasıymış. 9 cell pilli. ekran kalitesi nasıl. perfonmansı beni aydınlatırmısın. daha elime almadım ama beni de 5 numaraya yaz
infonicte düz kont da ise ultra sharp ekranı var
ekranların özellikleri de birebir aynı... (kontun en baz modeli ile infronic getirdigi model) kont'un 1099+kdv sattgı modelde ultrasharp dedigine bakmayın tamemen yanlış.. hatta bizzat tlfla arayıp sordum yanlıs yazmısız dediler duzelticez vs. dediler.... sonuc olarak sadece ve sadece pil farklı arkadaşlar..
infonicte düz kont da ise ultra sharp ekranı var
ekranların özellikleri de birebir aynı... (kontun en baz modeli ile infronic getirdigi model) kont'un 1099+kdv sattgı modelde ultrasharp dedigine bakmayın tamemen yanlış.. hatta bizzat tlfla arayıp sordum yanlıs yazmısız dediler duzelticez vs. dediler.... sonuc olarak sadece ve sadece pil farklı arkadaşlar..
ben bu işten hiç bir şey anlamadım.. şimdi tekrar kontla görüştüm ultra sharp ekran mevcut diyolar.. bizim infronicle iki farkımız var :birisi parlak ekran diğeri 9 cell olayı diyolar.
ardından infrnoicle görüştüm pilmiz 6 cell ultra sharp olayımız da yok diyolar.. (delikanlı gibi soyluyolar yani)
bundan benım cıkardıgım yorum ise kontta mevcut olan 3 farklı çeşit ve fiyat insp. 6000 var. bu adamlar anladıgım kadarıyla bunların ozellikerlni iiyice birbine karıştırmışlar şimdide tuketiciyi yanıltıyolar...1099+kdvlik aleti de parlak ekran diye satıyolar..
sonuc olarak 999+ kdv civarındaki insp. 6000 modellerinde pil harici ( veri yolu ve ekran gibi ) hiç bir fark yok.
P.S infronic müşteri hizm. dedigi ve hak veridigim diğer konu ise, farklı firmaların ithal ettiği makineler arasında farklar olabilir ama bu asla monitor ozellerinde olamaz..