Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DELL INSPIRON 6000 KULLANICILARI DERNEĞİ :-)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: DELL INSPIRON 6000 KULLANICILARI DERNEĞİ :-) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Acemi_Uyducu

22 Aralık 2005; 17:22:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hehehehe çok çıkma değil yaw 1 aylık daha :) benide güldürdün ya helal olsun. Ben de bu dell i 1400 ytl ye almıştım ama o zaman 2100 falandı fiyatı türkiyede. USA malı yani bu :)

Satılık Sony vaio vgn s360 1850 YTL

REFERANSLAR : caner123 - mahony99
DreamOnMoonlight

22 Aralık 2005; 17:33:28 

Dell 6000 inin BİMEKS versiyonuna baktım pili 6 hücreli ve ramlari 400 Mhz (2*256)
buna karşılık PCDEPO da satılan Dell 6000 de pili 9 hücre ve ramları 533 Mhz ayrıca birde internet paketi veriyorlar.
Ben PCDEPO 'dan almayı da ha makul gördüm.Merak ettiğim PCDEPO'nun sattığı mala verdiği garanti daha sonra başımı çok ağrıtacaksa hiç ufak ayrıntılara girmeyeyim.PCDEPO'dan mal alıp,garatide sorun yaşıyan varmı?
Birde merak ettiğim Bimeksin verdiği hediye kuponu nasıl bir şey her üründe kullanılabiliyormu yoksa sadece bir ürün içinmi geçerli yani ben laptop çantasını bu kuponla albilirmiyim acaba?
Biri bana yardımcı olursa çok sevinirim PCDEPO ve BİMEKS'ten alışveriş yapmış arkadaşlar varmı?

dost_ozan

22 Aralık 2005; 23:19:16 

www.gold.com.tr

Garanti bankasinin BONUS kartina 15 ay vade yapiliyor 999usd +kdv.

Dell inspiron 6000.

Cihaz irlanda yapimi usa patentli..

Harddiski toshiba marka 60 gb 5200 rpm oldukca iyi.

Cd-dvd writer sony marka olmasi avantaj.

9 cell pil perfonmansi oldukca yuksek 6 cell almamanizi tavsiye ederim.

Ses sistemi haporler kalitesi kulak dolduruyor artilarindan biri

Kalin ve agir olmasi elestiri sebebi olabilir.

Ekran lcd parlak degil bu elestirilebilir fakat goruntu kalitesi net.
(ultra sharp ibaresine kesinlikle inanmayin)

Ramler 2*256 400 mhz bu da zaten elestiri konusuydu.

Cihaz acildiginda ram 504 mb gozukuyor yani onboard ekran karti
bu da dezavantaj ama ayrik ekran kartlisini bu fiyata alamazsiniz.

Cihaz acik gumusi renkde ve kromaj iki kenari ise beyaz
plastik cubuk seklinde aksesuarli olmasi
bence hos bir goruntu vermis ama bazi arkadaslar elestirdi.

Kapagi kapandiginda da multimedya tuslari sayesinde
cd dinlemek icin kullanilabilinir..

Cihazi kont firmasi ithal etmis bu bazi arkadaslara gore
sikayet konusu yalniz 6 cell pili olani
İnfronic firmasindan tercihi 9 celli konta kaydiriyor.

Eger 9 cell pilli onemli degil onemli olan infronic firmasi garantisi olsun deniliyorsa pil 6 celli olan urun bimekslerde var..
www.bimeks.com.tr
adresinde infronic garantili dell ins. 6000 var
(YARIN)CUMA GUNU HURRIYETIN
E-YASAM EKINDE BIMEKS TEKNOLOJI GAZETESI CIKIYOR
INDIRIM KUPONU YA DA ALISVERIS CEKI VERIRSE
BU ALTERNATIFI DE DEGERLENDIRMENIZI TAVSIYE EDERIM.
Bimeks indirim kuponu aninda indirimdir
hediye ceki ise 1-ocak 2005 31-ocak 2005 tarihinde
kullanilmak uzere veriliyor..Her alisverisde alinan
urune gore hediye ceki ve indirim kuponu degisiyor
Alisveris ceki su an bimekslerde alinan 999 usd urun karsiligi
100 ytl alisveris cekidir 1000 USD VE USTU 200 YTL..
15 gunde bir her cuma gunu
hurriyet gazetesinin e-yasam ekinde bimeks teknoloji
gazetesi yayinlanmaktadir.Orda da indirim kuponu
ve alisveris cekleri yayinlanmaktadir.Alisveris ceki bir urun
satin alinildiktan sonra o urun disinda ileri bir tarihte
herhangibir urunde
kullanilabiliyor(notebook cantasi,mouse,cam,adsl wireless gibi)
indirim kuponu ise
o an urunu alirken sadece o urun konsepti icin aninda indirim..

SONUC OLARAK
CIHAZIN TUKENMEK UZERE OLDUGUNA INANMAYIN

CIHAZI ALINABILECEK EN IYI CIHAZLARDAN BIRI OLMASINA
KARSIN FIYATLAR KONUSUNDA CELISKILIYIM FIRMALARA
BAKARSANIZ ANLARSINIZ SU AN DELL İCİN DEGİLSEDE
(ORNEK 1099 DOLAR OLAN ASUS A3E
SU AN 1.049 $ + KDV?? vatan bilgisayarda)

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18140

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=UN102ASU22
1.002,75 USD + KDV aynı asus pc-depoda:??

ayni asus exa da Fiyatı : 1.033,00 USD + KDV

http://www.eksa.com.tr/asp/show_stock.asp?product=UN102ASU22

BENCE FIYATLAR TUM NOTEBOOKLARDA DUSEBILIR
BEKLEYIP GORECEGIZ...
.... HICBIR CIHAZ BULUNMAZ HINT KUMASI
DEGILDIR...
MUKEMMELI HENUZ GORMEDIM
HER YENI CIHAZ ESKISINDEN PAHALIDIR..
DAHA YENISI CIKINCA YENİ DE ESKI OLUR
VE FIYAT DUSER....

GOLD COMPUTURDEN YA DA BIMEKSTEN
CIHAZ ALACAK ARKADASLAR
CANTA VE MOUSE HEDIYESI ICIN ISRAR ETSINLER
ZATEN BU CIHAZLA BERABER VERILIYOR
BUNU DA HATIRLATAYIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 23 Aralık 2005 2:04:06 >

GUVEN AMA DENETLE
NOTEBOOK'UNUZ ILE MASAUSTU PC'NIZ ARASINDA (WIRELESS)KABLOSUZ AG KURMAK
DELL INSPIRON 6000 TEST SONUCLARI
DELL INSPIRON 6000 DRIVER-FIRMWARE-UPDATE-UPGRADE
kutlualper

23 Aralık 2005; 15:44:37 

arkadaşlar önce ki yazılarım da dell 6000 aldığımı söylemiştim...
inanın tek eksi sayılabilecek yani biraz kaba ve ağır. 3.00 kg civarı....olması...zaten 15.4 bir laptop istiyorsanız min 2.50 -2.75 den aşağı kg. bir makine!!! bulamazsınız.

ben konttan aldım kaliteli parçalar kullanmışlar donanımı da iyi..
sony dvd RW+ -
toshiba hardisk
ramlar !!!!ddr2!!!! 2*256 hem de 533

estetil açısında gayet güzel duruyor ön panelde açık tonlar kullanmak bilgisayarı açmış.

bulunduğum ortam da bir tane datron bir adet LG bir adet ASUS A3 bir tane de DELL 505 var ama en çok DELL 6000 görüntü bakımından dikkar çekiyor... fiyatını ve özelliklerini söylediğim zaman inanamıyorlar....

dün fifa 2005 kurdum ve oynadım banamısın demiyor hiç kasmadan işlem görüyor....
komplex işlemlerde de rahat çok fazla gecikmiyor....

bir de media tuşları yok mu o kadar güzel bir kullanım rahalığı veriyor ki touch pad le ses açma kapama oynatma gibi zorlukları yok 3-4 tuşla hallediyorm....

alın pişman olmazsınız.....keşke biraz daha imkanım olsaydı 1GB RAM OLSA VE 1.86 İŞLEMCİ FALAN DAHA GÜZEL OLURDU...

KASAYI PROBLEM ETMEYİN VE AĞIRLIK(ERKEKLER İÇİN) BAYANLAR GİTSİN 14.1 ALSIN TAŞIRKEN 2KG FALAN. ZORLANMASINLAR ..

DELL E GÜVENİN KENDİ İTİBARI ZEDELEYECEK BİR ÜRÜNLE ADINI DÜŞÜRTECEK BİR FİRMA DEĞİL...HEM DE NOTEBOOK SATIŞLARINDA BU KADAR BÜYÜK PATLAMA YAŞANIRKEN....

EVET DELL 6000 INSPIRON...

EVERYONE BE INSPIRE PLEASE

BENQ JOYBOOK S41
novak

24 Aralık 2005; 2:29:07 

Hem Infronic hem Kont girişli ürünler ULTRASHARP değil. Ultrasharp diyenler atıyor. Siteleri de uyardım. Biri düzeltti diğerleri devam ediyor. Ultrasharp yani ekstra parlaklık ve keskinlik veren ekranlar alet kapalı iken dahi belli oluyor. Bir ayna efekti veriyor ekran, kapalı ekranda yansımayı çok rahat görebiliyorsunuz. Açıkken masaüstü LCD parlaklığına yakın bir parlaklık veriyor. Ama ne yazıkki Dell inspiron 6000lerimiz Ultrasharp değil.
Aletin kalınlığı eleştirilebilir. 1 sene öncesi notebookların kalınlığında. Şu an piyasadaki notebooklardan kesinlikle kalın. Ama müthiş bir fiyat avantajı var. Tasarımını ben beğendim açıkçası.

gokdeniz26

24 Aralık 2005; 9:21:08 

güzel bi açıklama olmuş sağol.ama 1-2 tane olumsuz yorum yapan oldumu fikrim değişiyo .biraz fazla büyük olması bence bi dezavantaj.gidip yakından inceleme imkanım olsa bakıcam.ama bu aralar zor.birde yılbaşından sonra fiyatlar nasıl bi seyir izlicek bakalım.açıkçası ben ocak sonrasını bekliyorum.belki daha da düşer fiyatlar.bedavaya alırız
quote:

Orjinalden alıntı: kutlualper

arkadaşlar önce ki yazılarım da dell 6000 aldığımı söylemiştim...
inanın tek eksi sayılabilecek yani biraz kaba ve ağır. 3.00 kg civarı....olması...zaten 15.4 bir laptop istiyorsanız min 2.50 -2.75 den aşağı kg. bir makine!!! bulamazsınız.

ben konttan aldım kaliteli parçalar kullanmışlar donanımı da iyi..
sony dvd RW+ -
toshiba hardisk
ramlar !!!!ddr2!!!! 2*256 hem de 533

estetil açısında gayet güzel duruyor ön panelde açık tonlar kullanmak bilgisayarı açmış.

bulunduğum ortam da bir tane datron bir adet LG bir adet ASUS A3 bir tane de DELL 505 var ama en çok DELL 6000 görüntü bakımından dikkar çekiyor... fiyatını ve özelliklerini söylediğim zaman inanamıyorlar....

dün fifa 2005 kurdum ve oynadım banamısın demiyor hiç kasmadan işlem görüyor....
komplex işlemlerde de rahat çok fazla gecikmiyor....

bir de media tuşları yok mu o kadar güzel bir kullanım rahalığı veriyor ki touch pad le ses açma kapama oynatma gibi zorlukları yok 3-4 tuşla hallediyorm....

alın pişman olmazsınız.....keşke biraz daha imkanım olsaydı 1GB RAM OLSA VE 1.86 İŞLEMCİ FALAN DAHA GÜZEL OLURDU...

KASAYI PROBLEM ETMEYİN VE AĞIRLIK(ERKEKLER İÇİN) BAYANLAR GİTSİN 14.1 ALSIN TAŞIRKEN 2KG FALAN. ZORLANMASINLAR ..

DELL E GÜVENİN KENDİ İTİBARI ZEDELEYECEK BİR ÜRÜNLE ADINI DÜŞÜRTECEK BİR FİRMA DEĞİL...HEM DE NOTEBOOK SATIŞLARINDA BU KADAR BÜYÜK PATLAMA YAŞANIRKEN....

EVET DELL 6000 INSPIRON...

EVERYONE BE INSPIRE PLEASE

1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI - MANİSA!!!
alpb

24 Aralık 2005; 13:46:31 

quote:

Orjinalden alıntı: novak

Hem Infronic hem Kont girişli ürünler ULTRASHARP değil. Ultrasharp diyenler atıyor. Siteleri de uyardım. Biri düzeltti diğerleri devam ediyor. Ultrasharp yani ekstra parlaklık ve keskinlik veren ekranlar alet kapalı iken dahi belli oluyor. Bir ayna efekti veriyor ekran, kapalı ekranda yansımayı çok rahat görebiliyorsunuz. Açıkken masaüstü LCD parlaklığına yakın bir parlaklık veriyor. Ama ne yazıkki Dell inspiron 6000lerimiz Ultrasharp değil.
Aletin kalınlığı eleştirilebilir. 1 sene öncesi notebookların kalınlığında. Şu an piyasadaki notebooklardan kesinlikle kalın. Ama müthiş bir fiyat avantajı var. Tasarımını ben beğendim açıkçası.

Hocam ben de senin gibi günler önce forumda 6000'lerin UltraSharp olmadığını anlattım durdum. Dell.com global sitesinde de 1280x800'ler için UltraSharp değil yazıyordu. Sonra Dell'in avrupa ve türkiye sitelerine bakınca hepsi için UltraSharp yazdığını gördüm. Sonra UltraSharp'ın özelliklerini internette araştırdım. Sağdan soldan bozulmayan, jilet gibi keskin görüntü veren, fakat PARLAK OLMAYAN bir görüntü tarif ediyorlardı. Sonra kendim gittim inceledim gerçekten de aletin jilet gibi keskin görüntüsü vardı. Yanlardan bakınca bozulmuyordu. Yani bu aletler UltraSharp

Tamam deyip aldım $999. Şimdilik memnunum. Özellkleri çok iyi.
Intel 1.73 533 fsb
ramler ddr2 533
hdd toshiba 5200 rpm
dvdrw sony

Ekran gerçekten çok iyi gösteriyor. Herhangi bir yumuşak hat yok görüntülerde.
İsteyenlere daha detaylı bilgi verebilirim.
pamukcuy

24 Aralık 2005; 14:03:59 

arkadaslar mrb notebook batery'isinin kac cell li oldugunu nasıl anlayabiliriz. tesekkurler.

metomurti

24 Aralık 2005; 19:58:57 

sevgili alpb bana şu ekranın fotoğraflarını çekip gönerirsen beni çol memnun edersin

terennüm