Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DELL INSPIRON 6000 KULLANICILARI DERNEĞİ :-)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: DELL INSPIRON 6000 KULLANICILARI DERNEĞİ :-) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kutlualper

20 Aralık 2005; 13:00:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben de dün aldım. bilgisayarım bügün geliyor. konttan aldım bakalım ultrasharp olayı neymiş
tarikp

20 Aralık 2005; 13:31:00 

ben bu akşam almaya karar verdim arkadaşlar.kozyatağı karfur bimeks den alcam. akırken neye dikkat etmek gerekir ? ölü piksel olayını filan alırken nası kontrol edebilriz ?

syg
altanB

20 Aralık 2005; 13:33:34 

ilk Öncelikle hayırlı olsun..ürün hakkındaki yorumları yazarsan çok sevinirim bende bu ürünü aldım alıcak gibiyim şimdiden teşekkür ederim.

Astra 1.6 16V
altanB

20 Aralık 2005; 13:36:41 

Eğer bimeksten alıyorsan merak edicek birşy yok demektir,olsa bile Müşteri memnuniyeti üst düzeyde olan bir Firma.ama oradaki Dellin bataryası 6 cell sadece bu bir eksi taraf başkada eksisi yok,şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

Astra 1.6 16V
altanB

20 Aralık 2005; 13:47:31 

ben Bimeksten almayı düşünüyorum bide bu 100 YTL hediye çekinin olması ayrı bir olay tabiki..ama MAvi Bilgisayarda bataryası 9 cell ve ebatlarıda küçük ve yaklaşık 150 gr daha hafif buneden oluyor bende bunu anlamadım...
Boyutlar:
356.0 x 265.5 x 38.7mm 2.9kg bu MaviBilgisayarın bide batarya 9 Cell
Boyutlar:
G:360 x D:270 x Y:39 mm; 3.06kg buda Pcdeponun ürünü..Bimeks Bu ürünle aynı ebatları içeriyor.

Astra 1.6 16V
atikus

20 Aralık 2005; 14:04:41 

Az önce Dell 6000'i yakından inceledim. Almak için gitmiştim ama ürünü görünce vazgeçtim. Sadece dışına baktım; malzemesi Asus'la, HP ile falan karşılaştırınca çok kalitesiz geldi. Hatta Datron bile daha iyi... Ekranın altta bittiği yer çıkıntılı ve oynuyor. Başka bir kutu açtırdım, o da öyle... Kapağını kapattığınızda ve elinizle üzerine köşesinden hafif bastırdığınızda yine tıkır tıkır oynuyor. Kenarları beyaz ve göze hoş gelmiyor. Şimdiki bir çok notebook'a göre daha kalın... Multimedya düğmeleri ise şık. Ama içindeki özellikleri ile bu fiyata alınabilecek en iyi notebook gibi duruyor. Sizi soğutmak için söylemiyorum ama dış görünüşü içime sinmediği için almadım... Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?

GOLF 122 HP TSI MANUEL MIDLINE-KARA BÜYÜ
tarikp

20 Aralık 2005; 14:05:05 

altan , bence bu bilgilerin gerçek olması imkansız. bütün firmalar aynı ürünü farklı özellikler ekleyerek (atıp - tutarak) internetten pazarlamaya çalışıolar. forumda birçok ürün için benzer örnekleri bulabilirsin. fs1450 için gold un sitesinde 10/100/1000 bm lik dahili ethernet yazıodu mesela .demek istediğim sitelerde ne yazarsa yazsın ürünün ebatları aynıdır. ağırlıkda ufak farklar olabilir. (1*512 veya 2*256 gr bazında garklar yaratabilir) hatta 9 cell yerine 6 cell pil de olabilir. (bana göre olmaması lazım) ama ürünün ebatlarında fark olmaz.

ama burası türkiye her şeyde olabilir. haklısın iice emin olmak lazım ama özellikle internetten takip ederek çok zor.

syg
edwin

20 Aralık 2005; 14:43:12 

arkadaşlar fs ile dell arasında tereddüte düşenlere bir tavsiye vereyim kendi çapımda.. bugüne kadar bir çok notebook kullandım. şu anda da fs kullanıyorum.. eğer sizde benim gibi ince eleyen sık dokuyan biriseniz fs in sesinin anormal bir şekilde çıktığını anlarsanı. bir çok kez bozuldu fs im , teknik servis garanti kapsamında yaptı bu iyi bir şey.. ama bir çok kez bozulması kötü bir şey... son sözüm : fujitsu siemens den sadece ütü alınır :)

DELL INSPIRON 6400 DUAL CORE İŞLEMCİ, ATI X1400 EKRAN KARTI , 1 GB RAM
altanB

20 Aralık 2005; 19:45:40 

doğru söylüyor olabilirsin tarikp burası Türkiye herşey olabilir bunlar kafa karıştırmaktan başka birşy yapmıyorlar,yok ultra sharp ekranmış yok ebatlarıymış benim bildiğim bir tane model olur herkes onun üzerinden kararını verir dedim yaa çok kafa karıştırıyorlar

Astra 1.6 16V
Ke[R]eM

20 Aralık 2005; 20:14:31 

quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?

Acer 5024

@dizzy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Aralık 2005; 21:00:47 

quote:

Az önce Dell 6000'i yakından inceledim. Almak için gitmiştim ama ürünü görünce vazgeçtim. Sadece dışına baktım; malzemesi Asus'la, HP ile falan karşılaştırınca çok kalitesiz geldi. Hatta Datron bile daha iyi... Ekranın altta bittiği yer çıkıntılı ve oynuyor. Başka bir kutu açtırdım, o da öyle... Kapağını kapattığınızda ve elinizle üzerine köşesinden hafif bastırdığınızda yine tıkır tıkır oynuyor. Kenarları beyaz ve göze hoş gelmiyor. Şimdiki bir çok notebook'a göre daha kalın... Multimedya düğmeleri ise şık. Ama içindeki özellikleri ile bu fiyata alınabilecek en iyi notebook gibi duruyor. Sizi soğutmak için söylemiyorum ama dış görünüşü içime sinmediği için almadım... Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?

Arkadaşım hangi modele göre karşılaştırma yaptığını bilmiyorum ama bence kasa bence kaliteli
kenarları beyaz olmasi eksi bir özellik olarak kaşımıza çıkıyor
Ama şunu söyleyibilirim kasa kaliteli

Dell 6000 O | Palio 1.6 HL
dost_ozan

20 Aralık 2005; 23:40:33 

Dell inspiron 6000 hakkındaki yorumlar gerçekten ilginç kenarlarının beyaz olmasına eksi tarafı denmesi garibime gitti doğrusu yani otomobil falan almıyoruz sanırım:))

Şimdi gelelim dell inspiron 6000 (usa sirketi olduğu için buyuk ihtimal çunki servis sorunları olduğunu düşünüyorlar )almanyada tutulmuyor almanyada acer samsung sonra sony tutuluyor işin ilginç yani siemens firmasi alman malı olmasına karşı notebook ürünleri tutulmuyor ve burası gibi alman forumlarında da siemens eleştiriliyor yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi alınsa alınsa siemensin ÜTÜsü alınır:))

Kampanyasına gelince dell inspiron 6000 almanyada rekabette 949 euroya (1560 ytl yaklaşık)çekmiş fiyati ve yanında renkli yazici (bizimkiler çanta bile vermezken)...

Kısacası sonuç olarak: Dell inspiron 999 usd(artı kdv) fiyatı normal hatta ucuz hiç değil avrupa piyasasına gore ama abd deki fiyatı 789 usd dir bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 21 Aralık 2005 4:47:13 >

GUVEN AMA DENETLE
NOTEBOOK'UNUZ ILE MASAUSTU PC'NIZ ARASINDA (WIRELESS)KABLOSUZ AG KURMAK
DELL INSPIRON 6000 TEST SONUCLARI
DELL INSPIRON 6000 DRIVER-FIRMWARE-UPDATE-UPGRADE
BLUESTREAM

21 Aralık 2005; 0:28:12 

quote:

Arkadaşın eleştirilerine şu anda bu notebook a sahip diğer vatandaşlar ne diyor?Bana biraz abartma gibi geldi,yani koskoca dell firması datron'dan daha kötü kasa yapacak değil herhalde.
Bir de dost ozan, 780 dolar dediğin adrese bir link verirmisin?dün ben bazı yabancı siteleri inceledim,fiyat yine 900 doların üzerinde gözüküyordu.

Dell 6000 Inspiron

"Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız."
@dizzy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git