Şimdi Ara

Facebook odaklı HTC ChaCha'nın AT&T versiyonunda bazı görsel farklılıklar bulunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • HTC'nin 14-17 Şubat tarihleri arasında Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı Facebook odaklı ilk akıllı telefonu ChaCha, yakın zamanda AT&T aracılığıyla Amerika'da satışa sunulacak. AT&T'nin satışa sunacağı ChaCha ile Avrupa'da satılan ChaCha arasında bazı görsel farklılıklar Pocket-now tarafından ortaya çıkarıldı.
     
    Yüzeysel olarak göz gezdirdiğimizde Euro sembolü ve FN tuşu kaldırılmış. Kare, noktalı virgül ve kamera tuşlarının yerleri değiştirilmiş. Çağrı cevaplama - çağrı reddetme ve Facebook için kısayol tuşlarında tasarım farkı bulunuyor.

    800 MHz saat hızında çalışan işlemciden ve 512 MB RAM'den güç alan HTC ChaCha, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' sürümünü kullanıyor. Dört band GSM ve HSPA alt yapısı desteği sunan telefonda, 2.6-inç boyutunda ve 480 x 320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera, led flaş, otomatik odaklama, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, GPS ve 1250 mAh batarya dikkat çekiyor.







  • Facebook odaklı HTC ChaCha'nın AT&T versiyonunda bazı görsel farklılıklar bulunuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan.com -- 21 Haziran 2011; 0:49:39 >
  • Şu telefon bir çıkamadı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.