Şimdi Ara

WindPad 110W ön siparişe sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • WindPad 110W ön siparişe sunuluyor












     MSI'nin AMD Fusion APU'su taşıyan ve üst seviyeye hitap eden Windows'lu WindPad 110W ve Android'li WindPad 100A tabletleri son olarak Computex 2011 fuarında boy göstermiş ancak çıkış tarihi ve fiyatı hakkında açıklama yapılmamıştı. 

     

    Bu serinin Windows yüklü tableti WindPad 110W, ilk olarak kendini gösteren model oldu. ABD'li perakende mağazası J&R sitesinde ön siparişe sunulan modelin fiyatı 599$. Çıkış tarihi ise çok yakında olarak belirtiliyor. 

     

    WindPad 110W modelinin kullanıcıları tatmin edecek bir donanım konfigürasyonu bulunuyor. AMD Fusion ailesinin Brazos platformuna dahil yeni ürünü Desna APU'sunu kullanan 10 inçlik WindPad çift çekirdekli 1.6GHz işlemciye sahip. Radeon HD 6250 grafik birimi DirectX 11 destekliyor ve HD içerikleri oynatabiliyor. 32GB SSD ve 4 GB DDR3 RAM ile rakiplerini kıskandıracak kadar performanslı. Mini HDMI çıkışı bulunan tablet Windows 7 Home Premium işletim sistemini kullanıyor.

     







  • O donanımlarla bu cihazın pili kaç saat hatta kaç dakika dayanır merak ediyorum.
  • win8 gelince o da yüklenir heralde.önü açık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    O donanımlarla bu cihazın pili kaç saat hatta kaç dakika dayanır merak ediyorum.

    merak etme pil teknolojisi uçuyor. benim pcnin 5100 mah lık pilide var ararsan 10400mah pilide var... yeterki gereken mah koysunlar...pil sorun olacağını zannetmiyorum. olursa soğutmasında olur..oda güçlü grafik veya oyunlarda nasıl bir performan segiler görmek isterdim...sıcaktan resetlemesinde:) ayrıyeten fiyatı iyi gibi ama ülkemize girince işler değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Haziran 2011; 17:28:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.