Şimdi Ara

Elctroworld ve Z5500 garanti sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seri nosunu bulamadım PID: yazan şey değil di mi? Woferin arkasında M/N: die b,işey var buda değil nerde olablir bu seri no?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Sub'ın arkasında yazması gerekli. Ben ordan bulmuştum sanırım.

arkasında bulamadım PID: yazan mı seri no
  • Güç girişinin yanında sayılar var.

Garanti belgesi olmadan artık fatura etki etmiyor dikkat edin. Özellikle electro world asla bakmıyor. Fatura ve garanti belgesi olmayan malı kabul etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 19 Ekim 2011; 20:19:10 >
  • quote:

Güç girişinin yanında sayılar var.

Garanti belgesi olmadan artık fatura etki etmiyor dikkat edin. Özellikle electro world asla bakmıyor. Fatura ve garanti belgesi olmayan malı kabul etmeyin.

Kardeşim Ben Pesidelphia Konuşmuştuk Senle Benimde Bugün Cihaz Bozuldu Ekranın Işıkları Yarı Yanıyo Yazılar Donmuş Şekilde Elektroworld'den Almıştım Bende 6-7 Ay Olmuştur Sanırım Nereyle Görüşmem Lazım Bilgi Verirsen Sevinirim.
  • Kardeşim kutu ile birlikte götür yardım edeceklerdir. Ama önce şikayetvar.com'a şikayette bulun. Aldığımda belge yoktu belgesiz yapmıyor de. Sana telefonla 2 gün içinde dönüyorlar. Sende faturayla birlikte gidiyorsun halediyorlar. Ben de sorun olmadığı halde 3 ay önce şikayet ettim. Bana dönüş yaptılar. İnşallah sorun çıkmaz ama çıkarsa ben de tamamen tüm parçaları kutusuyla birlikte götürücem. Bu arada sen optik kabloyla mı kullanıyorsun direct ile mi?
  • quote:

Kardeşim kutu ile birlikte götür yardım edeceklerdir. Ama önce şikayetvar.com'a şikayette bulun. Aldığımda belge yoktu belgesiz yapmıyor de. Sana telefonla 2 gün içinde dönüyorlar. Sende faturayla birlikte gidiyorsun halediyorlar. Ben de sorun olmadığı halde 3 ay önce şikayet ettim. Bana dönüş yaptılar. İnşallah sorun çıkmaz ama çıkarsa ben de tamamen tüm parçaları kutusuyla birlikte götürücem. Bu arada sen optik kabloyla mı kullanıyorsun direct ile mi?

Garanti,Fatura Herşey Var Bende Kardeşim Kutusuna Kadar Duruyor Logosoft İthalatçı Diye Geçiyo Elektroworld'ü Aradım Getirin Dedi.Optical Kullanıyorum Kardeşim.En Hızlı Nasıl Çözerim Yani Elektroword Logosoft'a Yollucak Büyük İhtimal Ben Direk Götürsem Logosoft'a Nasıl Olur.

• Kardeşim sen electroworlde götür kargo parasından zarar etme. Geçmiş olsun. Senden bir şey rica edicem. Sana bir şarkı atsam deneyebilir misin? O şarkıda ses felaket karışıyor. Acaba şarkı kalitesinden mi yoksa sistemden mi anlamadım. Analog bağlantı yapınca sorun yok optik bağlantı yapınca iğrenç oluyor.
  • quote:

Kardeşim sen electroworlde götür kargo parasından zarar etme. Geçmiş olsun. Senden bir şey rica edicem. Sana bir şarkı atsam deneyebilir misin? O şarkıda ses felaket karışıyor. Acaba şarkı kalitesinden mi yoksa sistemden mi anlamadım. Analog bağlantı yapınca sorun yok optik bağlantı yapınca iğrenç oluyor.

Denim Denemesinede Cihaz Optical Detecting... Diye Kalıyo
  • Kardeşim pm attım. Senin sistem hiç mi çalışmıyor?
  • quote:

Kardeşim pm attım. Senin sistem hiç mi çalışmıyor?

Kardeşim PM'ni Aldımda Telefon Numaramı Etkinleştirmedim Dönemedim Geri Burdan Yazim.

Ekran Aynen Şu Şekilde;

Input: Optical
    Effect: Detecting...

Bu Şekilde Kalıyor Dün Gece Gelip Gidiyodu Sabah Bir Baktım Full Gitmiş Böyle Kalıyo 3 Ay Olmadı Dada Cihazı Alalı.
  • quote:

Ben Bu İşten Bişi Anlamadım.

Decoder'i Buzluğa Koydum 1 Saat Getirdim Taktım Çalışmadı Bende Kurutma Makinesi İle Sıcak Hava Bastım Yer Gök İnlemeye Başladı
  • quote:

Kardeşim Denedim Senin Parçayı.O Mp3'ü Hesap Makinesi İlemi Kayıt Etmişler O Nası Bi Dandikliktir 320Kbit Harici Müzik Dinlemiyorum Ben Sistemde Ondan Bir Tuhafima Gitti 160Kbit Attığın Parça Dağlar Kadar Fark Var Sistemin O Şekil Tepki Vermesi Normal.
  • Kardeşim yani o şarkıda arka kolonlardan öyle elektronik garip sesler geliyor değil mi? Sanki sesler karışıyor da arka kolona ses veren dj varmış gibi vik vik sesler geliyor. Kaset sarması gibi. Sende de böyle oluyor değil mi? Ama dikkat edersen ön kolonlarda sorun yok. Sana zahmet önleri de kontrol eder misin? Sende de geliyorsa sorun ses sisteminde değil demektir. Kafayı yemek üzereydim. Analog bağlantıda sorun yok. İki tane Play Station 3, bir tane de bilgisayarda denedim. Optik bağlayınca arka kolonlardan elektronik bozulma sesleri geliyor hemde bariz bir şekilde. Senin sistem biraz garip. Buzluğa neden koydun decoderi soğusun diye mi yoksa ledlere etki etsin diye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 8 Kasım 2011; 12:55:29 >
  • quote:

Kardeşim yani o şarkıda arka kolonlardan öyle elektronik garip sesler geliyor değil mi? Sanki sesler karışıyor da arka kolona ses veren dj varmış gibi vik vik sesler geliyor. Kaset sarması gibi. Sende de böyle oluyor değil mi? Ama dikkat edersen ön kolonlarda sorun yok. Sana zahmet önleri de kontrol eder misin? Sende de geliyorsa sorun ses sisteminde değil demektir. Kafayı yemek üzereydim. Analog bağlantıda sorun yok. İki tane Play Station 3, bir tane de bilgisayarda denedim. Optik bağlayınca arka kolonlardan elektronik bozulma sesleri geliyor hemde bariz bir şekilde. Senin sistem biraz garip. Buzluğa neden koydun decoderi soğusun diye mi yoksa ledlere etki etsin diye mi?

Şu Dünden Beri Edindiğim Tecrübeler Sonucu Sistemin Soğuk Olması Sisteme İyi Bir Etki Etmiyor Buzluğa Koydum Çıkarttım Cihaz Hiç Tepki Vermdi Acaba Dedim Sıcak Olduda Ondanmı Bu Saçmalıkları Yapıyor Hayır Alakası Yokmuş Buzluktan Çıkarttıktan Sonra Hiç Tepki Vermemeye Başladı Ekran Kalıyodu Dediğim Şekilde Koymadan Evel Işıklar Gidip Geliyordu En Azından Bende Dedim Madem Soğuk İşe Yaramadı Sıcak Yapalım Fırına Koyim Dedim Annem Dedi Tavada Z-5500 Yapalım Akşama Yemek Yok Felan Anne Dedim Olurmu Dur Sonra Aldım Kurutma Makinesini Sıcak Konumda 2 Saniye Üfletmeden Decoder Arkasına Çat Diye Herşey Normale Döndü Şimdi Ne Kesilme Var Nede Bişi.

Senin Soruna Gelince O Mp3 Sorunlu Dediklerinin Aynısını Bendede Yapıyo.Sisteminde Sorun Yok Kardeşim Korkma.

• Sağ ol kardeşim içim rahatladı. Sende de sorun yoksa mecburen kullanacaksın. Hayırlı olsun.
  • quote:

Sağ ol kardeşim içim rahatladı. Sende de sorun yoksa mecburen kullanacaksın. Hayırlı olsun.

Heya Halen Sorun Çıkartmadı Gene Buzluğa Attım Decoder'i Yarım Saat Felan Kaldı Bişi Olmadı Birdaha Olursa Tamamen Bozup Göndericem Garantiye
  • Soğuk seviyor senin sistem. Ama decoder çok ısınıyor bu bir gerçek. Ben decoder ve subwoofer için USB fan soğutucu kullanıyorum. Bence bozulursa uğraşma gönder garantiye.
  • quote:

Soğuk seviyor senin sistem. Ama decoder çok ısınıyor bu bir gerçek. Ben decoder ve subwoofer için USB fan soğutucu kullanıyorum. Bence bozulursa uğraşma gönder garantiye.

Gene gitti yatiyo oyle ne zaman isitirsam kurutma makinesi ile o zaman calisiyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Kardeşim yani o şarkıda arka kolonlardan öyle elektronik garip sesler geliyor değil mi? Sanki sesler karışıyor da arka kolona ses veren dj varmış gibi vik vik sesler geliyor. Kaset sarması gibi. Sende de böyle oluyor değil mi? Ama dikkat edersen ön kolonlarda sorun yok. Sana zahmet önleri de kontrol eder misin? Sende de geliyorsa sorun ses sisteminde değil demektir. Kafayı yemek üzereydim. Analog bağlantıda sorun yok. İki tane Play Station 3, bir tane de bilgisayarda denedim. Optik bağlayınca arka kolonlardan elektronik bozulma sesleri geliyor hemde bariz bir şekilde. Senin sistem biraz garip. Buzluğa neden koydun decoderi soğusun diye mi yoksa ledlere etki etsin diye mi?

Şu Dünden Beri Edindiğim Tecrübeler Sonucu Sistemin Soğuk Olması Sisteme İyi Bir Etki Etmiyor Buzluğa Koydum Çıkarttım Cihaz Hiç Tepki Vermdi Acaba Dedim Sıcak Olduda Ondanmı Bu Saçmalıkları Yapıyor Hayır Alakası Yokmuş Buzluktan Çıkarttıktan Sonra Hiç Tepki Vermemeye Başladı Ekran Kalıyodu Dediğim Şekilde Koymadan Evel Işıklar Gidip Geliyordu En Azından Bende Dedim Madem Soğuk İşe Yaramadı Sıcak Yapalım Fırına Koyim Dedim Annem Dedi Tavada Z-5500 Yapalım Akşama Yemek Yok Felan Anne Dedim Olurmu Dur Sonra Aldım Kurutma Makinesini Sıcak Konumda 2 Saniye Üfletmeden Decoder Arkasına Çat Diye Herşey Normale Döndü Şimdi Ne Kesilme Var Nede Bişi.

Senin Soruna Gelince O Mp3 Sorunlu Dediklerinin Aynısını Bendede Yapıyo.Sisteminde Sorun Yok Kardeşim Korkma.

Tavada z 5500 :D :D +1

• Geçmiş olsun. Gönder garantiye...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.