Şimdi Ara

Turkcell Hatları Kaç Günde Açıyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
46.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 17 Haziran cuma günü yeni bir hazır kart aldım cumartesi sabahı açılır dediler 2 gün oldu hala açılmadı müşteri hizmetlerini aradım hat aldım açılmadı dedim güvenlik soruları sordular talep no verdiler 72 saat süre içinde dönülür dedi bu kadar zormu bu hatları aktif etmek . geçen hafta vodafone dan bir hat aldım 1 saat içinde aktif oldu ... en önemlisi verdikleri talep no ben bu noyu nerede kullanıcam ne işime yaricak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncay-TT -- 19 Haziran 2011; 18:11:50 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeliaSonera

    Eğer hattı aldığınız yer Turkcell İletişim Merkezi (TIM) yani resmi bayi veya Turkcell resmi Mavi Nokta ise en geç 4 saat içerisinde açılıyor.

    Mahalle arası sadece Turkcell tabelası taşıyan TIM veya Mavi Nokta olmayan yerlerden aldığınız hatların açılış süreleri ise belli olmaz. Çünkü bu tip yerler sizden sadece kayıt alır ve sisteme giriş yapmaz. Bu kayıtları anlaştığı bayiye gönderir, o bayide kayıtları ne zaman girer Allah bilir. Bu süreç çok değişkendir, bazı mahalle arası tabela bayileri hat taşıma ve numara açma işlemlerine ait belgeleri haftanın belli bir günü bayiye gönderiyorlar.

    Örneğin siz bu tip bayiden perşembe günü hat aldınız. Tabela bayisi ise belgeleri bağlı olduğu ana bayiye her hafta çarşamba günü gönderiyorsa sizin belgeler 6 gün sonra ana bayiye ulaşır.

    Hat taşıyacaksanız veya yeni numara alacaksanız mutlaka Turkcell İletişim Merkezinden veya Turkcell Mavi Noktadan hat alın. Bu Avea ve Vodafone içinde geçerlidir.

    İnş Yarın açılır merkez dışında bende almak istemezdim fakat numara önemliydi güzel kolay bir numara olsun istedim ama hala açılmasını bekliyorum şu an fakat dün adamın yanına gittiğimde zaten direk kendi söyledi açılmadı değilmi diyue sistemde sorun var dedi bekliyorum...




  • Ne 4 saati ben kartimi aliyorum takiyorum konuşuyorum
  • aynen gecende arkadaşa aldık, hemen açıldı.
    TİM'den aldık
  • Sonunda Açıldı ...hafta sonu çalşmıyolar heralde :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.