ben htc desire hd aldım 2-3 hafta önce ... telefonu aldığımda uygulama olarak applanet ten indiriyordum ... sonra android market e geçtim arasıra htc likes takılıyordum . Şimdi sorunlara geçelim :
1. ekranın kenarında siyah bir sütun var telefon kenarı değil ölü piksel gittim mağazalardakileride inceledim aynı şey onlarda da var ve genelinde var dedi görevli bunun bğir çözümü yok mudur sinirimi bozuyor :S
2. applanet gitti 3-4 gün önce açılmıyor ağ hatası oldu diyor . eskiden yüklerkende '' paket açılırken sorun oldu '' tarzı bir uyarı veriyordu .
3. android market iyi fakat sadece ücretsiz uygulamaları görüyorum ! paralıları* göremiyorum ... HTC likesda da sadece ücretsizleri görebiliyorum ve HTC likes da uygulamalara tıkladığımda istenen öğe bulanamadı diye uyarı veriyor ! (*paralı uygulama derken atıyorum pes 2011 yani ücretliler )
4. kamera geç odaklanıyor , viedeoda da ışığı görünce bocalıyor bunun sebebinin hafıza kartının 2. sınıf olmasından kaynaklandığını okudum forum da doğru mudur ? çözümü var mıdır yoksa böyle video çekemeyecek miyim?
5. Pc den oyun falan nasıl yükleyeceğim indiriyorum fakat klasörü direk atınca bi nane olmuyor . ne yapıp da yükeleyceğım ?
sorunlarım bunlar forumlarda aradım durdum fantastik çözümler buldum bi nane anlamadım oyun vb. nasıl yükleyeceğım telefondaki android marketten taratıyorum shift diye , avatar diye yok diyor birde navigasyon var , gezinme özelliği kullanılabilir değil diyor sinirimi bozuyor ... Yardımcı olursanı mutluı olurum , ne biliyim sevinirim , param boşa gitti demekten vazgeçerim
quote:
Orijinalden alıntı: Ateam
ben htc desire hd aldım 2-3 hafta önce ... telefonu aldığımda uygulama olarak applanet ten indiriyordum ... sonra android market e geçtim arasıra htc likes takılıyordum . Şimdi sorunlara geçelim :
1. ekranın kenarında siyah bir sütun var telefon kenarı değil ölü piksel gittim mağazalardakileride inceledim aynı şey onlarda da var ve genelinde var dedi görevli bunun bğir çözümü yok mudur sinirimi bozuyor :S
2. applanet gitti 3-4 gün önce açılmıyor ağ hatası oldu diyor . eskiden yüklerkende '' paket açılırken sorun oldu '' tarzı bir uyarı veriyordu .
3. android market iyi fakat sadece ücretsiz uygulamaları görüyorum ! paralıları* göremiyorum ... HTC likesda da sadece ücretsizleri görebiliyorum ve HTC likes da uygulamalara tıkladığımda istenen öğe bulanamadı diye uyarı veriyor ! (*paralı uygulama derken atıyorum pes 2011 yani ücretliler )
4. kamera geç odaklanıyor , viedeoda da ışığı görünce bocalıyor bunun sebebinin hafıza kartının 2. sınıf olmasından kaynaklandığını okudum forum da doğru mudur ? çözümü var mıdır yoksa böyle video çekemeyecek miyim?
5. Pc den oyun falan nasıl yükleyeceğim indiriyorum fakat klasörü direk atınca bi nane olmuyor . ne yapıp da yükeleyceğım ?
sorunlarım bunlar forumlarda aradım durdum fantastik çözümler buldum bi nane anlamadım oyun vb. nasıl yükleyeceğım telefondaki android marketten taratıyorum shift diye , avatar diye yok diyor birde navigasyon var , gezinme özelliği kullanılabilir değil diyor sinirimi bozuyor ... Yardımcı olursanı mutluı olurum , ne biliyim sevinirim , param boşa gitti demekten vazgeçerim
1. tesadüf diyebilirim. genel bir ölü piksel hatası olamaz. çözümü de yoktur :) 2. desire hd'ye özel bir durum değil, applanet sunucularından kaynaklanıyor. desire hd konularında başka marketler var onlara bakabilirsiniz. 3. ücretli uygulamaların satışı ülkemizde olmadığı için göremiyorsunuz. htc likes'da veya markette bulamadığınız yani uyarı aldığınız uygulamalar için şu anda yapılabilecek bir şey yok. marketten indiremeyeceksiniz ama internette aratırsanız apk dosyasına ulaşmanız çok kolay. marketteki sorun da yalnızca ülkemizde değilmiş bunu da ekleyeyim, google market takımındaki bir kişiyle 5-6 defadır mailleşiyorum henüz açıklayabilmiş değiller markette bazı uygulamaların görünmemesini ama ilgileniyorlar. bilgi gelince ana konuya eklerim. 4. benim telefonumda da içinden çıkan kart var ama böyle bir sorun görmedim henüz, okuduğunuz gibi class2 olmasından kaynaklanıyorsa, class 10'luk kartlardan satın alabilirsiniz. bence biraz daha deneyin, ben dış ortamda da iç ortamda da videolar çektim bir sorun gördüğümü hatırlamıyorum. ışıktan dolayı diğer bölgeleri ise karartması normaldir biliyorsunuz. 5. indirdiğiniz oyunları veya uygulamaları appinstaller adlı program ile yükleyebilirsiniz. programı açtıktan sonra geriye kalan yalnızca klasörler içinde attığınız yeri bulup apk dosyasını seçmek.
oyunları bence google'dan arayın, full sürümlerine o şekilde daha rahat ulaşabilirsiniz. kolay gelsin ;)
paranızın boşa gitmediğini yakında anlarsınız ;)
kamera sorunu : çekim yaparken mesela evin içini çekiyorsunuz gayet güzel fakat bir anda camın önünde çekime devam ediyorsunuz durdurmadan o 10-15 sn bi ışık bocalaması oluyor... ölü piksel sorunu servise götürsem çözebilirler mi ? cevaplarınız için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Ateam
kamera sorunu : çekim yaparken mesela evin içini çekiyorsunuz gayet güzel fakat bir anda camın önünde çekime devam ediyorsunuz durdurmadan o 10-15 sn bi ışık bocalaması oluyor... ölü piksel sorunu servise götürsem çözebilirler mi ? cevaplarınız için teşekkürler...
yarın unutmazsam deneyeyim ben de. ölü piksel için kesin bir şey diyemeyeceğim çünkü aldığınız yere göre değişebilir. eğer 1 tane varsa değiştirmezler, garanti kitapçığında yazıyordu hangi durumlarda garanti kapsamında kaldığını. bu bildiğimiz lcd ekranlardaki garanti gibiydi hatırladığım kadarıyla. rica ederim, bu arada market konusunda yeni bilgi edindim diğer konudan. artık uzun zamandır görünmeyen uygulamalar görünüyor(ücretli olanlar değil). şu an telefonum 18 tane programı güncelliyor :)