Evet nokta aralığı 0.264 sony'nin 19" monitörlerinde bu özellik mevcut. Kullanma klavuzuna baktığımda s95arx modelleri ile s95dbx modelleri arasında gördüğüm tek fark db modellerinin ektra dvi girişi olması. Sonlardaki s, r gibi ifadeler ise renklerden kaynaklandığın sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 4 Ocak 2006 5:14:03 >
s95drb için nokta aralığında bir problem olduğunu,bence 0.294 olması gerektiğini söylemiştim.Ve sanırım tahminim doğru çıktı.Bir tek hepsiburada da 0.264 yazmışlar.Ve ayrıca gördüm ki kontrastı da 1:550. Bir tek hepsi burada da 1:700 yazıyor.google da arattığımda, çıkan her sayfada bunlar yazıyor.Bu arada bu ürünü Sony nin sayfasında göremedim.Gören olursa link pls..
quote:
Orjinalden alıntı: ergenn
SONY S95DRB Yİ ŞU AN ALIYORUM. VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN
Ürün Kodu SDM-S95DRB Ekran Boyutu (Inch) 19 Nokta Aralığı (mm) 0,264 Düz Kare EVET Tüp TFT - LCD Emisyon Standartı TCO''99 Maximum Çözünürlük 1280X1024/75 Yatay Tarama 28-61 Dikey Tarama 48-85 Teknoloji TFT LCD Titreşimsiz EVET Renk SIYAH Bağlantı Şekli DVI-D, D-SUB Garanti (Ay) 36 Tepki Süresi (ms) 8 Kontrast Oranı (maks) 700:1 Parlaklık Oranı (cd/m2) 250 İzleme Açısı V:H (derece) 170-170
ALMAMAM İÇİN GEÇERLİ Bİ SEBEBİ OLAN YOK HERALDE
PHİLİPS 190X6FB ÇOK TUTULUYO FAKAT SONY NİN NOKTA ARALIĞI 0.264 TEK NEDEN BU DEĞİL TABİ Kİ.MODEL OLARAK SONY DAHA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.VE BİR DE MARKA HASTALIĞI VAR
benım bıldıgım butun 19" lcd ler 0.294 sony ın sıtesıne bır goz atıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_WeB -- 28 Aralık 2005 0:18:55 >
Son noktayı koyduğun pdf dosyasında kontrastın 1:550 ve nokta aralığının 0.294 olduğu yazıyor.Bu ürün amma spekülatif bir ürünmüş.Her yerde parametre değerlerinin farklı olarak gösterilmesinin sebebi bence sony nin bu ürüne ana sayfasında ya da herhangi bir sayfasında yer vermemesi.Ürünü bize tanıtacağı yerde,biz ürünü tanımak için çaba sarfediyoruz.Ürün eline ulaşınca kılavuzda yazan değerlerini paylaşırsan sevinirim.
Tam aradıgım konu cok iyi oldu denk dustu...Autocad 3DMax gibi çizim agırlıklı programlar kullanıyorum ozellikle bakmama gereken ozellik var mı?Bu konuda tavsiye edebileceginiz ya da aman uzak dur diyeceginiz bir LCD ekran var mı?Samsung nasıl bi markadır acaba?
valla kafayı yiicem.... hangisini alcam bi fikir verin... Hyundai L73D (17") mi yoksa; AG Neovo F-419 (19") mu??? Yardımcı olursanız çok sevinirim... bunaldım artık araştırma yapmaktan.....
Ben Hyundai yi daha çok tuttum.AG Neovo yu da fiyat olarak gereksiz pahallı buldum.Özelliklerini de tutmadım.Bu ikisi arasından Hyundai demekle beraber bunlarla sınırlı kalma derim.
quote:
Orjinalden alıntı: karsiyakali
valla kafayı yiicem.... hangisini alcam bi fikir verin... Hyundai L73D (17") mi yoksa; AG Neovo F-419 (19") mu??? Yardımcı olursanız çok sevinirim... bunaldım artık araştırma yapmaktan.....