arkadslar yeni bilgisayar topladım. LCD monitör olsun istiyorum ve aradığım LCD lerin içinde en uygun F/P olanı http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=L1753S-BF bu. merak ettigim sey bu (VATAN bilg. da 339 YTL) bu site güvenilir mi? bir de geçen kipada bir LCD gördüm. adı AİDATA LG 600:1 kontrast ve fiyatı da 249 ytl saka gibi bişey yapıyolar galiba
veya 300 ytl civarı monitör tavsiye edebilecekler var mı?
sistemimizi sonunda kurduk sıra geldi monitöre uzun zamandır araştırıyorum sonunda diğer seçenekler elenınce bu ıkısı kaldı "BenQ X2200W ..HP w2207h" sızce bu ıkı monıtorden hangısını tercıh etmelıyım.? HP parlak ekran ama bu benım için sorun olmaz odam sürekli karanlık. bu monıtörleri kullanan arkadaşların tavsıyelerıne ihtiyacım var. film ve oyunlarda performansları "özellikle oyunlar" önemli . yorumlarınızı esirgemeyin, karar verip hemen alıcam..
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Öncelikle makineme mönitör alacağım ; 20' yada 19'. Maksimum bütçe : 350 Lira.(300'e olursa daha iyi olur tabi ) Wide Screen alsam oyunlarda problem yaşarmıyım ? Galiba desteklemesi lazımmış.Eski oyunları açabilirmiyim ? Bunun gibi eksiklikleri + dezavantajları neler ? PS2 'yide desteklesin istiyorum. Yani her açıdan beni idare edecek bi ekran , kaliteli , servisindede sorun yaşamayayım. Kısıtlı vaktim var araştırma yapacak kadar maalesef yok. Hangi mönitöre yönelmeliyim bi yardımcı olsanız
ps 2 bağlantısı değil fakat fiyat performans olarak inca o fiyata en iyi lcdleri sunar bağlantı türü dvi diye ısrar edenler olacak analog dvi farketmiyor.Inkalar iyi seçim ya da golara bak.
arkadaşlar yeni bir monitör aldım acer p 193w monitörü tozlanmaya ve çizilmeye karşı korumak için kırtasiyeden aldığım şeffaf jelatin türü bir şeyle kapladım asetat da olabilir benim korkum bunun monitöre bir zararı olurmu yani ısınma gibi bir problemle karşılaşırmıyım
Arkadaşlar bugün almış olduğum Samsung 17"siyah CRT'yi geri iade ediyorum.İykide aldığım yer tanıdık.17" lcd istiyorum fiyat pazla olmasın sistemim budur.VGA dönüştürücü ile falan uğraşmayalım.
17 yerine 19 alman daha mantıklı.Hp philips samsung lg nin son modellerine bakabilirsin.17 de pek fark olmaz eğer daha ucuz dersen inka ve go lar iyi seçimler.
Samsung 920NW 19" LCD mu Asus VW193D 19"LCD mü arkadaşlar?Ekran kartı ile sorun yaşarmıyım?Lcd'ler analog ekran kartım AXLE 8800GT 512 MB,Direct X10, DDR3, 256 bit.