2 ile 5 arasında şöyle bir fark var.Kimi şirketler tepkiyi geriden geriye değerlerle hesaplar kimi açık kapalı.Olması gereken açık kapalı değerlerdir ve 5ms açık kapalı yani hpnin tepki süresi ile samsungların 2 geriden geriye tepki süresi aynı şeyi ifade etmekte.Yani önemli olan açık kapalı değerler ve 5ms yeterli.Daha aşşağısı yok 2 ms denilen şeyde 5 ms aslında.Yani arada fark yok.Dvi giriş görüntüde çok etki yaratmaz alıken 1000 kontras ve 5ms tepki süresi ile panellere dikkat et 350 ytlye geniş mi kare ekran mı istiyorsun kare ekran ise philipsler geniş ekran ise hplere bakmanı öneririm.
Arkadaşlar 19 inç geniş ekran ve DVI girişli bir monitör arıyorum fakat ne yazık ki kararsızlıktan bir yere varamadım. Oyun ve film amaçlı kullanacağım dolayısıyla düşük ms değerlerine sahip bir model olmalı diye düşünüyorum. DVI girişi muhakkak istiyorum. Aklımda Benq fp93vw var, 5ms ve dvi girişli bir monitör zannedersem. Özellikle 19 inç istiyorum çünkü hem nispeten düşük çözünürlükle oyun oynayabilirim hem de masamda çok yer kaplamaz.. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar 22" wide screen almaya karar vermiştim ki bugün bi arkadaşım bana birşey dedi.Ws lerde bütün oyunlar tam ekran oynanamıyormuş bu acaba doğrumu değil mi? Yardım lütfen
son çıkan oyunlar destekliyo çözünürlüğü eski oyunlarda yamalarla destekleyende var
quote:
Orjinalden alıntı: Neo145
Arkadaşlar 22" wide screen almaya karar vermiştim ki bugün bi arkadaşım bana birşey dedi.Ws lerde bütün oyunlar tam ekran oynanamıyormuş bu acaba doğrumu değil mi? Yardım lütfen
Yok arkadaşım 2ile 5 arasında çokta fark yok 2.si benim gördüğüm en iyi monitör renk açısından 19''LG artistic kağıt üzeri hangisi dersen philips 190x7fb çok var piyasada 560ytl civarı Lg ise 480cıvası bide Samsung 931c var ama malum problemler yüzünden anca Vatandan alırsan işini sağlama alırsın Tavsiyem Lg paran varsa Philips vatandan alcaksan Samsung:)
arkadaşlar ben size hp nin hpw1907v modelini şiddetle tavsiye ederim yeni monitör alıcaksanız buna bakmadan karar vermeyin derim 19" lcd 1440x960 çözünürlük 60 hz oyunlarda mükemmel görüntü filmleri söylemeye bile gerek yok muhteşem mutlaka buna bakmalısınız süüüüüper iyi bir şey istiyorsanız biraz paraya kıyıp bunu alın derim