Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
348.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çoklayıcı kullanıyorlar galliba
  • merheba arkadaşlar

    lcd bir monitör almayı düşünüyorum, 700 YTL ye kadar çıkabilrim, yalnız...

    şöyle bir sorun var ki ekran kartım asus en7600gs, askere gittim ve üç gün sonra geri döneceğim için donanım teknolojilerinden koptum ucunu kaçırdım. şimdi samsung 226bw yi herkes çok övüyor ama benim erkan kartım bu monitörün performansını kurtarır mı diye merak ediyorum.

    almışken büyük olsun istiyorum ama yine bu forumlardan bulduğum ekran boyutları cetvelinden (bak.) ekranlar wide olunca sanki küçülüyorlarmış gibi bir izlenim kaldı bende. yani enden genişliyorlar boydan kısalıyorlar.

    neyse lafı uzatmadan ben 19' 4:3 bi monitör mü almalıyım sizce, yoksa 226bw almaya değer mi?

    aklımda lg LG L1970HR-BF ve Samsung 931C var normal ekran olarak, wide konusunda heralde tek seçenek 226bw gibi gözüküyor.

    yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler




  • quote:

    Orjinalden alıntı: caisersoze

    Merhabalar, ben kişisel bilgisayarımda çoklu ekran kullanmak istiyorum. 6 monitör kullanmam gerekiyor. Ben kendi bilgilerime dayanarak söylüyorum, her bilgisayara 2 monitör taksam 3 PC çalıştırmam gerekiyor. Ancak merak ettiğim haber merkezleri gibi yerlerde birçok ekranı yanyana koyup çalıştırabiliyorlar. Burada kullanılan sistemlerin farkları ve avantajları nelerdir? Düşündüğüm şey LCD den daha performanslı ya da avantajlı bir sistem mevcut mudur? Ancak çalıştıracağım program gereği zaten 1 PC den en fazla 2 ekran izleyebiliyorum. Bu sisteme alternatif bir sistem kurulabilir mi?



    Slmlar kullanma alanınız finans vs. gibi 2d ağırlıklı ortam mı yoksa, cizim tasarım vs. gibi yani monitörleri yanyana dayayıp kullananlar varya onun gibi mi?

    http://www.digitaltigers.com/zenview.shtml

    Bu siteyi inceleyebilirsiniz, lakin fiyatları biraz yuksek gelebilir. Sadece LCD tutucular bile pahalıya geliyor, kendiniz de yaptırabilirsiniz, siteden sadece Zenview Manager Yazılımını satın alarak daha ucuza mal edebilirsiniz, 75$ fiyatı. Avantajı montörleri istediğiniz gibi şekillendrimenize izin vermesi. Ekran kartı driverlarıyla gelen yazılımların kısmen kısıtlamasını ortadan kaldırmak. Monitörleri yatay diz, dikey diz, 1x2 1x4 vs. gibi dizi şeklinde diz, kare yap faln gibi istedğiniz şekilkde ayar vermenize imkan veriyor.

    Tek karttan 4 çıkış almak için elinizde benim bildiğim kısıtlı imkanlar var, ya ATI FireMV 2400 gibi bi kart alacaksınız yada Nvidianın Quadro NVS 440 gibi bir kartı. Bunlar 2d kartlardır 3D de işe yaramazlar (FireMV FireGL'in 2d versiyonu Quadro NVS 440 da normal Quadroların 2d versiyonu gibidir). Bunlar 4 tane LCD ye çıkış sağlarlar. Ayrıca PCI modelleri de var, böylece daha çok sayıda çıkış alınabilir. Ne yazıkkı bu kartlar hem sadece 2D ozelliğine sahiptir hemde fiyatları çok yuksektir, yani sadece 4 çıkışı var diye 2d karta bi ton para vermek ihtiyaçlarla alakalı bence. Ben tr de 450 YTL mi 450$ mı ole bi fiyata bulmuştum en ucuzunu. Quadro 440 biraz daha pahalı.

    Arkadaşın dediği Splitter yada Multiplexerlar sizin iytiyacınız içn kullanılamazlar. Onlar ya girişi birden çok çıkışa dağıtmak için kullanılır (mesela 1 goruntuyu aynı 4 ekrana vermek için 1x4 gibi yada 2x8 vs faln gibi, yada 1den çok kaynaktan gelen görüntüyü az sayıda ekranda gostermek için, mesela 8 kameradan gelen goruntuyu 2 monitörde gostermek için).

    FireMV yada Quadro 440 dışında alternatif olarak 1 PC ye 2 yada daha çok Ekran Kartı takabilirsiniz. Zen View sitesindeki Workstationları incelerseniz bazıları için böyle yapıldığını gorursunuz. Ortalama 180-190 Civarı 2 tane ekran kartı ile, toplamda 360-380$ civarında 4 tane çıkış alabileceğiniz ve 3d oyun faln içinde kullanabileceğiniz bi sisteminiz olr. Zenview Manager yazılımı ile de istedğiniz gibi sistemi yönetebilirsiniz. Sitesinde de gorebileceğniz gibi Stratosphere iş istasyonlarında, anakartın özelliğine göre (mesela 2 tane x16 slota, bi, tane x8 e ekran kartı takıp 6 çıkış alabilrsiniz x1'e de 1 tane ekran kartı takarak toplam 8 çıkış alabilirsiniz) 2-8 taneye çıkış alabiliolar. Adamlar 8600GT 8800GTS 7950GTX faln takarak yapıyorlar, yada Quadro 440 NVS takarak.

    Eğer 4 çıkışı ve 3dsi olmayan ekran kartı yerine, kendiniz bir kart takarak kendiniz yaparsanız istediğiniz şeyi seçme esnekliğiniz olr, istedğiniz zmanda oyun oynama faln gibi avantajınz olr.

    Yada bulma şansı ne kadar bilmiyorum ama Gigabyteın çift 6800gt li modeli GV-3D1-68GT den bulacaksınız.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/vga/bios/gv-3d1-68gt.html Bu zımbırtı 2 tane DVI 2tane d-sub bağlantısı içeriyor yane kafadan 4 tane bağlantı yapabiliyorsunuz. http://www.3dvelocity.com/reviews/gigabyte3d1/gv3d1_3.htm Burda kartın testi faln var ama onemli olan kısmı ordaki kucuk 2 satır yazı: kartın 4 monitör çıkışı olduğunu, eğer ihtiyacınız olan buysa sırf bu bile kartın fiyatına değer gibisinden bişey yazıyor. 2. el faln bulabilirseniz çok iyi geleceği kesin.

    Bunlara alternatif olarak Matrox'un DualHead 2 Go ve TrippleHead 2 Go diye ürünleri var. Tek bi çıkışı farklı 2 tane monitörü farklı olarak kullanabiliosunuz, tripplehead ile de 3 tanesini. Basit splitter diil bunnar, driverları vs. faln var, bi tane çıkışı taktıktan sonra 2 tane farklı monitör bağlıyorsunuz, böylece tek bi çıkıştan 2 farklı monitör kullanıonuz. 2. çıkışa da takıyorsunuz bundan, böylece 2 çıkışı olan karttan 4 monitör elde etmiş oluyorsunuz. Tripple head ile de 1 çıkıştan 3 farklı çıkış elde ediyorsunuz. Bu zımbırtılar sisteme kendisini bi tane kocaman monitör gibi tanıtıyor. Çalışma mantığı da o şekilde sanırım yanyana 3 tane monitör olacak şekilde. Tr'de turanlının sitesinden bakabilirsiniz. Bunların ilk versiyonlarında sadece 15 pin d-sub girişi vardı. Sonradan çıkan digital editionlarında DVI giriş de var. Yani 2 DVI çıkışı olan ekran kartına 2 tane takabilirsiniz.

    Bunların tam ozelliğini bilmioyurm, driver vs. faln ile istediğiniz gibi monitörleri hizalama imkanı veriyormu diye, gerçe usb ile pc ye bağlanıyo belki ayar imkanı vardır. İstedğiniz gibi hizalamaktan kastım mesela monitörleri 1x2 yatay değilde dikey olarak hizalamak istiyorum gibisinden. 2 tane tripple head 2 go ile 1x3 1x3 şeklinde 6 monitör çıkışı da alabilirsiniz, ama istedğiniz gibi hızalama yapabilirmisinz onu bilemiyorum. İkinci bi dezavantajı da dualdead 150-17$ civarı olması lazım, tripple head ise 340-350$ civarı olması lazım az buz değil yani.

    http://www.turanli.com.tr/matroxdetay.asp?id=12
    http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/th2go/digital/home.php


    Sonuçta bikaç alternatif var, ama işin içine maliyet faln giriyo onu iyi hesaplamak lazım. Bu matrox triple head den 2 tane alsanız 700$ civarına denk geliyor, 150$ da bi ekran kartı için deseniz 850$ civarlarına geliyor.

    Onun yerine 3 tane 150$ lık ekran kartı size yine 6 tane çıkış verir, bi de zenview manager yazılımını alırsınız 75$'a 525$ civarına faln
    patlar.

    Bulabilirseniz ve aynı anakarta 2 tane takabilirseniz Gigabytın 6800 GT zımbırtısı size 8 tane çıkış verir (kart başına 2 dvi 2 d-sub).


    Yada para bayılırsınız adam gibi, gidersiniz 2 tane FireMV 2400 alırsınız, yine 8 tane çıkış olr, FireMV ler kuçuk kart olduğu için ve PCI modelleri faln da olduğu için 12-16 tane de çıkış alabilirsiniz mesla ama nası bi maliyet çıkar siz dusunun artık.

    Benim düşünceme göre, şimdilik bana 4 çıkış yeterli olacak, 4 tane 19" ve 2 tane ortalama 150$ lık ekran kartı ile bunu halledebilirim, olmadı bi de zenview manager yazılımını alırım uygun bi fiyat çıkar (monitörler hariç 2x150 + 75$ = 375$). 6 ekran için de bitane daha ekran kartı takarım. LCD leri de fiyat / ihtiyaç oranına göre olabildiğince büyük alırsanız . Mesela 4 tane 19" LCD kabaca 4x200 = 800$, 4tane 22" lcd kabaca 4x300 1200$, aradaki fiyat farkına 2 tane daha LCD alırsınız, toplam çalışma alanı pixel olarak biraz daha buyuk olr (ama extradan 2 tane LCD yi sisteme nasıl takıcaksınız, onun için de 3. ekran kartı faln mı alacaksınız orası onemli).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 16 Eylül 2007; 16:10:28 >




  • 700 ytl ye samsung 22 ve hp 22 tavsiye ediliyor.Ben hp yi tercih edeceğim çünkü samsungun kullandığı panel ve istatistik verilerin doğruluğu kanıtlanamıyor.Panelle özellikle bir tartışma konusu oldu.Hp ve samsungun 22 modellerini görenler hp yi beğeniyor hp yi tercih etmeyenlerin nedeni ise parlak ekran oluyor.Parlak ekran lcd nin önüne ışık gelmedikten ssonra enkleri çok güzel yapan güzel bir özellik.
  • Arkadaşlar odamda dekor değişikliği oldu ve büyük monitörü koycak yer yok.LCD alcam.

    Bana özellikle samsung 4ms 5 ms yada 2ms tepki süreli 300-400ytl yi aşmayacak LCD önerirmisiniz????

    Ekran kartıma da sorun çıkarmasın.Ekran kartım nvadia geforce 6600 le.

    LCD konusunda uzman olanlar yardım lütffen...


    LÜTFEN ÇOK ACİL BU YÜZDEN PC Yİ KURAMIYORUM ACİLLL!!!!!!!!
  • Arkadaşlar acil diyoruz ya.Ayrıca pc oyunu oynuyorum ona göre!!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    700 ytl ye samsung 22 ve hp 22 tavsiye ediliyor.Ben hp yi tercih edeceğim çünkü samsungun kullandığı panel ve istatistik verilerin doğruluğu kanıtlanamıyor.Panelle özellikle bir tartışma konusu oldu.Hp ve samsungun 22 modellerini görenler hp yi beğeniyor hp yi tercih etmeyenlerin nedeni ise parlak ekran oluyor.Parlak ekran lcd nin önüne ışık gelmedikten ssonra enkleri çok güzel yapan güzel bir özellik.


    ışık direkt vuırmasa da insan kendini gförüyor az da olsa film izlerken daha da sıkıntılı oluyor ama renkler aha anlı görünüyor
  • 400 ytl ye samsungun 2 ms li bir modeli var 19 wide.Hp nin de var bunlara bakabilirsin.Ama hp gerçekten çok net.
  • arkadaşlar benim monitör philips 170X6. .ekranda lekeler oluşmuş bazen tırnaımla hafifce temizliorum cok mınık olanları ama bı yerde büyük bi tane var. . o cıkmıo. . nasıl hallederım. ..cok sınırımı bozuor cunku
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    400 ytl ye samsungun 2 ms li bir modeli var 19 wide.Hp nin de var bunlara bakabilirsin.Ama hp gerçekten çok net.



    Abi samsung olsun.Oyun falan da oynuyorum.Herkes samsung önerdi ama model söylemedi....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caisersoze

    Merhabalar, ben kişisel bilgisayarımda çoklu ekran kullanmak istiyorum. 6 monitör kullanmam gerekiyor. Ben kendi bilgilerime dayanarak söylüyorum, her bilgisayara 2 monitör taksam 3 PC çalıştırmam gerekiyor. Ancak merak ettiğim haber merkezleri gibi yerlerde birçok ekranı yanyana koyup çalıştırabiliyorlar. Burada kullanılan sistemlerin farkları ve avantajları nelerdir? Düşündüğüm şey LCD den daha performanslı ya da avantajlı bir sistem mevcut mudur? Ancak çalıştıracağım program gereği zaten 1 PC den en fazla 2 ekran izleyebiliyorum. Bu sisteme alternatif bir sistem kurulabilir mi?



    çoklayıcı kullanılıyor bende kullanıyorum
    master view pro cs 128a kullanıyorum 8 girişi var
  • 17 " asus vb171d urun kodlu lcd mönitör hakkında yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim
    tepkime 5 ms çözünürlük 1289*1024 konstrat oranı 700:1
  • gir hepsiburadaya seç 2 ms tepkime ve 19 ekran karşına model çıkar.Fiyat aralığında da daha detaylı araştırma imkanın var hp benq ve samsungdan yana tercihini yap.Samsunda dikkat
  • Ya arkadaşım 200-400ytl arası bin tane model var.Hangi modelin nasıl olduığunu bilsem zaten siz sormam.Hepsinde hemen hemen aynı teknik bilgi var ama iş gerçekte öyle değil.

    Geforce le6600 256mb ekran kartım var.17" yada 19" 400ytl ye kadar güzel bi alet bilen yok mu samsungtan????
  • tavsiye edeceim modeller.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49514
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd48778
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49231
    en çok tavsiye ettiğim en alttaki hp yorumlara bakarsan da görürsün contrası gözü yormayacak ve performanslı şekilde.Ms samsungda 2 gibi görünüyor ama gerçek çalışma 5 ms dir.Sıralama hp fiyatı 350ye bulabilirsin samsung ve lg samsungla lg aynı tarz hp parlak ekran ışıkta yansıma yapar ama normal lcd lere göre daha net görüntü verir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    tavsiye edeceim modeller.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49514
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd48778
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49231
    en çok tavsiye ettiğim en alttaki hp yorumlara bakarsan da görürsün contrası gözü yormayacak ve performanslı şekilde.Ms samsungda 2 gibi görünüyor ama gerçek çalışma 5 ms dir.Sıralama hp fiyatı 350ye bulabilirsin samsung ve lg samsungla lg aynı tarz hp parlak ekran ışıkta yansıma yapar ama normal lcd lere göre daha net görüntü verir.




    Abi neden hp nin üstünde bu kadar çok duruyosun bi açıklarmısın??




  • öncelikle daha önce test ettiğim çoğu monitörden çok daha canlı crt kalitesine en yakın görüntüyü vermeleri.Aslında hp markasını sevmem ama monitörlerini görünce ve samsungların yanında görünce fikrim değişti.Hp nin olumsuz özelliğ parlak ekran olması deniyor bence odan aşırı derecede ışık almıyorsa sorun değil.hp nin verdiği çalışma değerleri açık kapalı değerler bu nedenle daha güvenilir.Örneğin 60 hz max çözünürlükte diye belirtir samsunglarda 75 yazar ama max çözünürlükte bu değer 50 lere kadar düşebilir.Bir de 2 ms ye aldanma 2 ms gerçek olmuyor 5 msler 2 mslerden farksız diyebilirim çünkü 2 msler nasıl 2 ms yapılıyor bu tartışılıyor.Sonra hp ye rakip samsungun aynı modellerinde kullandığı farklı sınıf paneller samsungun kalite politikası ve panelleri hakkında çıkan söylentileri ve istatistik verilerindeki gerçeklik şüphelerini kanıtlar nitelikte.Ama bahsettiğim bu monitörlerin hepsi iyi monitörler hp parlak ekran olduğundan resim ve filmlerde daha net ve canlı görüntü veriyor.Bunu kimileri doğal olmayışıyla beğenmiyor ama ben parlak ekrandan yanayım çünkü crtye yakın kalitede görüntüsü var.Ayrıca hp22 ile samsung22 arasında karşılaştırma ve resimler var buradan da parlak ekranın görüntüsü hakkında resimler ve yorumlar bulabilirsin.Dediğim gibi hepsi iyi monitörler tercih meselesi.Ama ben samsungun marka fiyatı ve reklamlara harcadığı masrafları ürün fiyatlarına yansıttığını düşünmekteyim.İstatistiklere bakarak monitör alma ben samsung alacaktım hp den daha iyi istatistiğe sahip gittim gördüm ve hp yi beğendim ve sonra nasıl oluyor bu dedim.




  • Arkadaşlar ben bu monitörü alıcamda nasıl tavsiye edermisinz...
    Bu arda fiyatı 375 Ytl en son fiyat zar zor buldum Vatan Computer da 421 ytl



    Karakteristik PHILIPS 170C7FS 17 LCD GÜMÜŞSİYAH 5MS DVI
    Ekran Boyutu(Inch) 17" 43,2 cm
    Nokta Aralığı 0,264 mm
    Titreşimsiz EVET
    Yatay Tarama 30 - 83 KHz
    Dikey Tarama 56 - 76 Hz
    Çözünürlük 1280 x 1024, 75Hz
    Teknoloji TFT LCD

    Video girişi:D-Sub 15, DVI-D
    Tepkime Süresi:5ms
    Renk: 16.2M
    Kontrast Oranı:700:1
    Parlaklık:300 cd/m
    Aktif görülebilir alan: 160°/160°

    LCD panel tipi : 1280 x 1024 piksel, Parlama önleyici polarize yüzey, RGB dikey şerit
    Efektif izleme alanı : 337,9 x 270,3 mm
    Tavsiye Edilen Çözünürlük : 60 Hz'de 1280 x 1024
    Video Nokta Hızı : 140 MHz

    sRGB : Evet
    Bağlanabilirlik
    Sinyal Girişi : Analog (VGA), DVI-D
    Video Sync Giriş Sinyali : Kompozit Sync, Ayrı Sync, Sync Yeşil
    Kolaylıklar
    Rahatlık Geliştirmeleri : Ekran Üstü Gösterim (On Screen Display), SmartControl
    Monitör Kontrolleri : Otomatik, Parlaklık Kontrolü (Aşağı/Yukarı), Sol/Sağ, Menü (OK), Açık/Kapalı
    OSD Dilleri : İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, İspanyolca
    Diğer kolaylıklar : Kensington kilidi uyumlu
    Tak ve Çalıştır Uyumluluğu : DDC/CI, sRGB, Windows 98/ME/2000/XP
    Kanuni Onaylar : CE İşareti, EMC, Energy Star, FCC-B, UL, CSA, SEMKO, TCO '99, TÜV/GS, TÜV Ergo
    Tilt : -5° - 25°
    Aksesuarlar
    Aksesuarlarla Birlikte : AC Güç Kablosu, VGA kablosu
    Kullanım Kılavuzu : Evet

    Güç
    Uyumluluk : Energy Star
    Tüketim : 31W (Tipik)
    Kapalı Modu : < 1 W
    Güç LED göstergesi : Çalışma - yeşil, Bekleme/uyku - Sarı
    Güç kaynağı : Dahili, 100-240VAC, 50/60Hz

    - Sıra dışı kolaylık ve mükemmel bir tarz: Çevre dostu 170C7 temiz, gelişmiş, dekoru zenginleştiren tasarımı, akıllıca gerçekleştirilmiş kolaylaştırıcı özellikleri ve sahip olduğu mükemmel değerle monitörlerdeki görüntünüzü değiştirecek.

    - Açma-Kapama tepki süresi, sıvı kristal hücrenin aktif (siyah) konumdan aktif olmayan (beyaz) konuma geçmesi ve tekrar aktif (siyah) konuma geri dönmesi için gereken süredir. Milisaniye cinsinden ölçülür. Ne kadar hızlı olursa o kadar iyidir: Daha düşük tepki süresi, daha hızlı aktarım anlamına gelir ve bu nedenle metin ve görüntü aktarımında resim gölgeleri daha az görünür hale gelir. Açma-Kapama tepki süresi belge, grafik ve fotoğraf gibi içeriklerin görüntülenmesinde önemli bir ölçüttür.

    - Çift giriş, hem analog VGA hem de dijital DVI sinyal girişlerine uyum sağlayacak konektörler sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsLaZo -- 27 Eylül 2007; 13:24:42 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    öncelikle daha önce test ettiğim çoğu monitörden çok daha canlı crt kalitesine en yakın görüntüyü vermeleri.Aslında hp markasını sevmem ama monitörlerini görünce ve samsungların yanında görünce fikrim değişti.Hp nin olumsuz özelliğ parlak ekran olması deniyor bence odan aşırı derecede ışık almıyorsa sorun değil.hp nin verdiği çalışma değerleri açık kapalı değerler bu nedenle daha güvenilir.Örneğin 60 hz max çözünürlükte diye belirtir samsunglarda 75 yazar ama max çözünürlükte bu değer 50 lere kadar düşebilir.Bir de 2 ms ye aldanma 2 ms gerçek olmuyor 5 msler 2 mslerden farksız diyebilirim çünkü 2 msler nasıl 2 ms yapılıyor bu tartışılıyor.Sonra hp ye rakip samsungun aynı modellerinde kullandığı farklı sınıf paneller samsungun kalite politikası ve panelleri hakkında çıkan söylentileri ve istatistik verilerindeki gerçeklik şüphelerini kanıtlar nitelikte.Ama bahsettiğim bu monitörlerin hepsi iyi monitörler hp parlak ekran olduğundan resim ve filmlerde daha net ve canlı görüntü veriyor.Bunu kimileri doğal olmayışıyla beğenmiyor ama ben parlak ekrandan yanayım çünkü crtye yakın kalitede görüntüsü var.Ayrıca hp22 ile samsung22 arasında karşılaştırma ve resimler var buradan da parlak ekranın görüntüsü hakkında resimler ve yorumlar bulabilirsin.Dediğim gibi hepsi iyi monitörler tercih meselesi.Ama ben samsungun marka fiyatı ve reklamlara harcadığı masrafları ürün fiyatlarına yansıttığını düşünmekteyim.İstatistiklere bakarak monitör alma ben samsung alacaktım hp den daha iyi istatistiğe sahip gittim gördüm ve hp yi beğendim ve sonra nasıl oluyor bu dedim.




    Sağol hocam açıklamaların için.LG yi Baştan eledim. Samsung ve hp arasındayım.İkisinden biri olur.Senin dediklerin ve daha ucuz olması hp yapabilir kararımı....




  • bir teknomarkette iki ürünü yanyana görseydin hp alırdın istersen teknosa da var bir git bak gör..Philips 17 ye gelince o fiyata bence 17 yerine 19 almak daha mantıklı.Bahsettiğin monitör güzel daha önce gördüm gerçekten kaliteli ve şık ama 19 almak daha mantıklı illa philips diyorsan ve 4 3 diyorsan al bunu ama o fiyata 19 hp var çok güzel ya da Samsungun 2msli modeli 450 civarında.Dediğim gibi philipsin o modeli çoğu diğer modellerinden çok daha iyi hatta en iyisi diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.