Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için Sayfa: <<   < önceki  25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HIZAŞIMI

10 Ağustos 2006; 20:23:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: tuffguy

TN panel kullanıyor..yani gerçek 16.7 milyon renk yok..

1600:1 kontrast ,4ms tepki süresi özelliklerine sahip 17" monitör var mı?

AMD Athlon Xp 2500@3200,128mb Powercolor 9600xt bravo edition,Gigabyte 7NNXP anakart,512mb twinmos-mtech ram
FaTaL_uA

10 Ağustos 2006; 22:59:58 

Peki arkadaşlar Philipsten Teknosa fiyatıyla 750yi aşmıyacak bir 19" Lcd söyleyinde onu alalım yoksa haftasonu gidip 190x6fb alcam acil...

[img]http://www.ultraslan.com/images/Reklam/adiloyunicinelele.gif[/img]
cause_of_death

11 Ağustos 2006; 0:21:12 

quote:

Orjinalden alıntı: HIZAŞIMI

quote:

Oyun ağırlıklı düşünüyorsan bence hiç inme renk detayına, Lg nin bu monitörü gerçekten inanılmaz özelliklere sahip bence kaçmamalı tabi kullanım amacına bağlı..

tuffguy

11 Ağustos 2006; 17:21:24 

quote:

quote:

1600:1 kontrst oranını nerden aldınız...bayaa iyi deger hele discontinued bir modele... 4ms olabilir 2ms hatta 1 ms normal TN panel için..genede yeni modellere bakmak lazım derim..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Mehmet Beşir

13 Ağustos 2006; 19:53:50 

Millet inanın 25 sayfayı okuyacak halim kalmadı bana şu iki mönitörden iyi olanını söyleyinde gidip alayım...
2 haftadır deli oldum herkes bişiler diyor, diyecekler tabi ama kafam karıştı, Philips düşünüyordum halbuki

1)PHILIPS 170X6FB
2)Samsung Syncmaster 760BF(CHIP tavsiye ediyor)

Tavsiyelerinizi de bekliyorum bu arada...

E6400, P5W DH Deluxe, ........... ATI Radeon X2547 XXTXY :)................, Kulaklık, masa vs vs..
HIZAŞIMI

13 Ağustos 2006; 21:49:59 

quote:

quote:

quote:

1600:1 kontrst oranını nerden aldınız...bayaa iyi deger hele discontinued bir modele... 4ms olabilir 2ms hatta 1 ms normal TN panel için..genede yeni modellere bakmak lazım derim..

http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=BML-226

AMD Athlon Xp 2500@3200,128mb Powercolor 9600xt bravo edition,Gigabyte 7NNXP anakart,512mb twinmos-mtech ram
Burak032

13 Ağustos 2006; 22:27:28 

Arkadaşlar bende yeni LG L1980Q modelini aldım,monitörün 1600:1 çözünürlüğü var diye aldım ancak internette araştırıyorum monitörün çözünürlüğü 500:1 diye çıkıyor.Ancak bu modelim Plus modeli çıkmış ancak bizim sitelerde Plus diye bişey yazmıyor.Yanlız aldığım kutunun üstünde modelin yanında kalemle yapılmış bi "P" harfi var..monitörün 1600:1 olduğunu nasıl anlayabilirim ? bi fikri olan varmı ?

FaTaL_uA

15 Ağustos 2006; 12:49:05 

quote:

Peki arkadaşlar Philipsten Teknosa fiyatıyla 750yi aşmıyacak bir 19" Lcd söyleyinde onu alalım yoksa haftasonu gidip 190x6fb alcam acil...

16.7 milyon renk olan bi model bu mvs yada ıps panel dediklerinizden.
Ayrıca bu paneli monitörde olupo olmadıgını nasıl ayırıcaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL_uA -- 15 Ağustos 2006; 12:50:39 >

[img]http://www.ultraslan.com/images/Reklam/adiloyunicinelele.gif[/img]
bilgex

16 Ağustos 2006; 8:58:21 

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 aydır forumdaki bu konuyu okumaktayım ve benim için süper bilgiler elde ettim.Forumda öne çıkan ürün olan 190 X6FB ( Philips) almayı düşünüyorum zaten şuan ki monitörümde philips (107 s66) ve philips in monitör konusunda ülkemizde en iyilerden olduğunu düşünüyorum.Alacağım ürünün Philips olması kesin olmakla beraber model konusunda ufak tereddütlerim var.
1) X , P , B serileri arasında kararsız kaldım. P serisi pahalı ama yüksekliği ayarlanabiliyor ve bakış açısı olayında iyi. B serisinin fiyatı diğer 2 seriye nazaran daha uygun ama negatif yönleri nedir bilmiyorum.Bu 3 seri arasında bir karşılaştırma yapılırsa ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak.
2) B7 ve P7 serilerinin B6, P6 serilerinden farkları nedir ?
3)Son olarak 17" ile 19" arasında teredütlüyüm doğrusu; acaba aradaki fiyat farkını verip 19" almak daha mı sağlıklı olur. (Üniversite öğrencisiyim ve evimde kullanacağım ,oyun delisi değilim 40 yılda anca bir oynarım, film izleme olayım vardır.)

Bütün formu okumama rağmen bu soruların cevabını kafamda cevaplandıramadım ,bunların cevabı belkide bir yerlerde karışıkta olsa vardır.
Bu sorularımı cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşşekürlerimi bildiriyorum,eğer burada yazıp forumu kirletmeyelim diye düşünürseniz cevaplarımı mail adresime atarsanız sevinirim.
gurunlu2001@yahoo.com
azadbeg

16 Ağustos 2006; 12:59:29 

17' x6FB LCD philips moniör almak istiyorum ama ekran kartım 64 MB ve bu kartla monitör uyum içinde çalışır mı

NE ARARSAN BULUNUR DERDE DEVADAN GAYRI !
abdulhak

20 Ağustos 2006; 14:14:46 

merhaba arkadaşlar. sony yeni bir lcd monitör çıkarmış: SDM-E76D. 8 ms ve dvı var. fiyatı da iyi. fakat yeni olduğu için hakkında fazla bilgi edinemedim. görme imkanım da yo sadece internette satılıyor(hepsi burada'da) siz ne dersiniz; güvenilir olur mu?

Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2006; 22:12:45 

arkadaşlar herkes bukadar çok lcd meraklısı bene almaya karar verdim , çok güzel modeller çıktı.

Peki bu lcd monitörlerin ömürleri nekadar.

Mesela benim çok uzun zamanım pc başında geçer , yazı okur ve yazarım. günlük en az 13 saatim pc başında geçer buda demek oluyo ki monitör günlük 13 saat boyunca çalışır. peki böyle bi çalışma ile kaç sene idare eder bu monitör.

Mesele ben ikinci öğretimim , 1akşam 10 da gelsem eve gece 2 ye kadar otursam 4saat sonra yatıp sabah 11 de kalksam ve akşam 4'e kadar aralıklarla açık kalsa 5 saat toplam 9 saat hadi en fazla 10 saat olsun.

işte bu çalışmaya kaç sene dayanır monitr okadar para vermeme değer mi. Şimdiki monitörüm crt ve 5 yıllık + eskidi ve gözlerimi çok yormaya başladı ve gözlerim bozuk zaten 4 derece miyop alayım mı sizce bi lcd bende.

Kullanım alanlarım , ben yazılımcıyım program yazarım, grafik ile uğraşma , D.H de takılma . Oyula da okdar alakam yoktur sevmem yani pek ara sıra oynarım.

ekran kartım 'da DVI çıkışı da var

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
mefe

24 Ağustos 2006; 16:33:49 

monitörüm kararma başladı yani beni değiştir diyor bende LCD monitör almayı düşünüyorum hepsiburda com INCA monitör hoşuma gitti
yanlız benim bilgisayar çok eski celeron400 (seneye değiştireceğim )
monitörde DVİ özelliği var bilgisayarla bir sorun yaşa mı? Yardımcı olurmusunuz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88747&productid=bd46856

andzone
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Ağustos 2006; 22:22:40