Ya Arkadaslar.. Satıcı bana ölü pixellerin ilk alırken varsa vardır yoksa daha da olmaz dedi.. ama benim monıtıorde 2 tane sonradan olustu. Bu ölü pixellein sonradan olusma sebebi nedir .. elle dokunmak filan yada buna benzer bi sebebi varmıdır ?.. yani ne olursa bu pixeller ölür .. ben bu 2 ölü pixelden dolayı monıtoru direk sony yetkili servisine mi vermem gerekiyor.. nereye monitoru goturmeliyim.. ? bahcelievlerdeki ****dan almıstım daha 8 gün oldu...
Ya Arkadaslar.. Satıcı bana ölü pixellerin ilk alırken varsa vardır yoksa daha da olmaz dedi.. ama benim monıtıorde 2 tane sonradan olustu. Bu ölü pixellein sonradan olusma sebebi nedir .. elle dokunmak filan yada buna benzer bi sebebi varmıdır ?.. yani ne olursa bu pixeller ölür .. ben bu 2 ölü pixelden dolayı monıtoru direk sony yetkili servisine mi vermem gerekiyor.. nereye monitoru goturmeliyim.. ? bahcelievlerdeki ****dan almıstım daha 8 gün oldu...
ölü pixel sonradan da oluşabilir. üretimdeki bir zayıflıktan kaynaklanmış ta olabilir. Elle dokunmak zaten tavsiye edilmiyor. eğer monitorünün ölü pixel garantisi varsa (bazı üreticiler belli bir sayının altını kabul etmiyorlar) değiştirilebilir. önce gold ile konuş. 15 gün içerisinde iade hakkın var unutma.
Tüm LCD alacak arkadaşların dikkatine. Özellikle yükseklikten ziyade genişliğe ihtiyacı olanlar geniş ekran 19 inçlere mutlaka baksınlar. Bence çok kullanışlı ekranlar. Örnek olarakda ViewSonic VA1912w yi verebilirim.
arkadaşlar 190b serisi ile 190p arasında kaldım... alan kullanan varsa tecrubelerini anlatırsa sevinirim...
yani smart bright,light frame,süper ergonomik ayak (neyse???) ve dvi kablo için 100 yl ekstraya değer mi? c.tesi alacağım ne olur yardımm teşekkürler...
arkadaslar bugun Gold'un teknis servisi ve sonrasında satıs müdürüyle görüstüm. . SONY monitorlerinde 3-4 ve daha fazla ölü pixel olursursa 3 yıllık garanti süresi icinde 100 % degistiriyorlarmıs yenisiyle.. aklınızda bulunsun.. Phillipste 1 pixel bile olsa degistiriyorlarmış.. o da firmanın garanti vermesinden dolayı herhalde...
NEC MULTISYNC 90GX2 modeli Türkiye'ye ne zaman gelecek arkadaşlar? bilgisi olan var mı aranızda? sanırım bu modelde sıfır ölü pixel garantisi de olacak.