Şimdi Ara

2 Dakikada Duke Nukem: Forever

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Yıllarca beklenilen Duke Nukem Forever en sonunda çıkışını yaptı. Her ne kadar inceleme skorları kötü gitse de oyunda Duke Nukem'dan beklenebilecek espriler ve oynanış dinamikleri mevcut.
     
         İşte Duke'u ve en yeni oyununu 2 dakikada özetleyen bir video çalışması. Her ne kadar küfürlü de olsa eğlenceli olduğu kesin. İşte başlıyor:














  • Fvck yeah
  • hahahaha süpermiş :))
  • oynamak şart oldu artık
  • Rİtimle birlikte fuck yeah deyin süper oluyor.:))))
  • sniper23: oynamak şart oldu artık

    video oyunu aşağlıyo bu oynamak istiyo :D
  • Milletin eğlendiği oyuna bak yav. 0-6 yaş için özenle hazırlanmış. Allah akıl fikir versin. Şunun hddde kapladığı alana yazık be..

    quote:

    Her ne kadar küfürlü de olsa eğlenceli olduğu kesin.

    BSCnin eğlence anlayışı bumu? O zaman toplanıp sabah akşam küfür edelim çok zevkli. Şunda ne eğlence var acaba abartmayın bence 9.90a satılan 3 sınıf oyunlardan ne farkı var.
  • bscye takılanların oyun anlayışı cod bf3 ile kısıtlı anlıyacağın oyun kültürleri kıt adı üstünde oyun .oyun dediğin eğlendirmeli
  • bi insan "hahaha süpermiş" yorumuna neden - basar anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezka

    bscye takılanların oyun anlayışı cod bf3 ile kısıtlı anlıyacağın oyun kültürleri kıt adı üstünde oyun .oyun dediğin eğlendirmeli

    İnternet kafelerde küfür ederek kantır oynayan 6-7 yaşındaki çocuklar varya hah işte bu oyunda tam onlara hitap ediyor. Tam onların zeka düzeylerine göre..
  • senin oyunun bu oyunu döver hocam hadi hadi kirletmeyin siz sevmediniz diye herkes sevmicek değil

    int kafelerde her ne oynanırsa oynansın genelde küfürle oynanılır cod olsun bf olsun l4d2 olsun pes olsun fifa olsun gitar hero da bile olurken şu küfür ü sadece 6-7 yaşa soktunuz o da ayrı mesele hiç evden çıktınız mı? arkadaşlarınızla falan oynamayı denediniz mi birlikte falan ? (bu arada zeka düzeyi belirleyen arkadaş seninkinin 6-7 yaşlardan üstün lduğunu yaşına bakarak mı söylüyorsun ? )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.Kaan

    senin oyunun bu oyunu döver hocam hadi hadi kirletmeyin siz sevmediniz diye herkes sevmicek değil

    int kafelerde her ne oynanırsa oynansın genelde küfürle oynanılır cod olsun bf olsun l4d2 olsun pes olsun fifa olsun gitar hero da bile olurken şu küfür ü sadece 6-7 yaşa soktunuz o da ayrı mesele hiç evden çıktınız mı? arkadaşlarınızla falan oynamayı denediniz mi birlikte falan ? (bu arada zeka düzeyi belirleyen arkadaş seninkinin 6-7 yaşlardan üstün lduğunu yaşına bakarak mı söylüyorsun ? )

    Yok ben mağarada yaşıyorum hiç evden çıkmıyorum. Hastamısın birader. 6-7 yaşında çocuklar oynuyor işte asıl sen hiç kafeye gitmemişsin. Arkadaşlarımla oynarkende hiç küfür etmem niye edeyim. Zeka düzeyi 6-7 yaş olanların beğenerek oynadığı oyunlardan biri bu. Onlara hitap ediyor en fazla.




  • ''6-7 yasında cocuklar oynuyor'' diyenlere: duke nukem her yastan kisinin oynayabileceği zevkli bir oyundur, bir yaş aralığı yoktur bu oyunun ve küfür etmekte her yaştan insanın yapacağı doğal birşeydir nesiniz siz bitkisel hayattamı yaşıonuzz eğlence ne bilmionuz,küfür ne bilmionuzz.
  • Resmen iğrenç olmuş oyun...Grafik yok gereksiz kasılmalar çok...Oynanabilirlik desen yok...İlk oyun nerde bu nerde...5 yıl önceki grafiklerle oyun çıkartıyor adamlar millet de saf gibi buna para verip alıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ''6-7 yasında cocuklar oynuyor'' diyenlere: duke nukem her yastan kisinin oynayabileceği zevkli bir oyundur, bir yaş aralığı yoktur bu oyunun ve küfür etmekte her yaştan insanın yapacağı doğal birşeydir nesiniz siz bitkisel hayattamı yaşıonuzz eğlence ne bilmionuz,küfür ne bilmionuzz.

    Tabi duke sevmeyen herkes mağarada yaşıyor sana göre. Küfürü herkes biliyor ama iyi birşey olmadığını ve aa küfür var hadi gülelim espri anlayışının boşluğunu anca 6-7 yaş arası anlamaz. Liseliler bile daha mantıklı davranır.
  • Bu oyun gerçekten gereksiz,keşke süper mario yu geliştirselermiş daha çok tutulurdu kesin.
  • Her saniyede bir küfür dolu.... bari videonun üstüne +18 yazsaydınız da çocuk çocuk izlemeseydi. BSC'nin bu işini sevmiyorum.
  • Arkadaşım, duke fan ı falan değilim sadece aptalca yorumlarınıza yazdım bunu sordun mu hayatında kaç kere duke oynadın diye bilip bilmeden konuşma konusunda üstünüze yok, ayrıca cem yılmaz ın komik esprilerinde küfür var diye gülmüyor musun arkadaş sen(şimdi cem yılmaz dedim diye başka komedyen bilmiyorumdur ben), liseliler bile daha mantıklı davranırmış senden daha mantıklı olacağı kesin, bi oyunun grafiklerinin düzeyi oyunun zeka seviyesini belirlemez üsteki zeki arkadaşım oyunlar sadece grafikten ibaret olmuyor, mario oynadımışsındır sen de o zaman 3-4 yaşlık bir zekaya sahipsin ? Ayrıca bi kaç videoya bakıp da kötülemeyin bi bakın oynayın sarıyor mu sarmıyor mu sarmıyosa size göre değilmiş oyuna bok atmayın arkadaşım sanki gidip orjinal alıyorsunuz.. Kafeye gitmemişmişim sana sadece ":)" diyorum dahada seviyenize inmem arkadşım lütfen sevmediyseniz belirtin oyunun kötülüğü iyiliğini size soran yok herkesin zevki kendine 30 yaşında çizgifilm izleyen insanlarda var lütfen eski kafalı




  • .. olmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.