Şimdi Ara

Airties Air 5452 vs Linksys wag320n

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
15.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba,aranıza yeni katıldım..

Uzatmadan konuya geçeyim.Ben yeni bir modem almak istiyorum fakat araştırmalarım sonucu bu 2 modem arasında kaldım.Linksys'nin en kalitelisi olduğu aşikar fakat herkes çekim gücünün az olduğundan şikayetçi ve bu yüzden çok geri iade olmuş.Airties'in ise çekim gücünden endişem yok fakat bu modeli hakkında pek yorum bulamadım ve sizden yardım istemeye karar verdim.

Wireless bağlantı ile iyi performans verecek,
    Kopma vb. olmayacak,
    Evin her tarafında ve apartmanda 2 kat aşağıdaki komşumuza net sağlayabilecek,(evim 2 katlı,modem yukarıda olacak aşağı kattanda çekmesini istiyorum.)
    Çok online oyun oynuyorum ve çok download yapıyorum.Özellikle ping benim için çok önemli.

Bu açılardan bana hangisini tavsiye edersiniz ? Ben bu iki model arasında kaldım ama daha iyisi varsa önerebilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

• dosödoköko, onun fiyatı ne kadar? o kadar para ona verinceye kadar bir tane 54g iki tane de 300 mbps lik 2 adet ap alınır iki katlı eve. daha hayırlı olur. airties de kdv dahil ne kadar 180 lira mı? iki üründen birisi ise airties al bari demek lazım. linksys' nin çok egzotik bir dizaynı var kabul etmek lazım ama yani karşısına geçip onun güzelliğini seyredecek olan yok.. bence 300 mbps için en ucuz fiyata sahip ürünler tercih edilebilir. güzelim speedtouch'lara ne oldu ya yoksa thomson mu demeliydik. hakkat nerede bu modemler?
  • Airtiesi ben 100 tlden veririm. Hatta zyxel fiyatina bi 20 tl ekleyip 300 mblik apde veririm.

quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

dosödoköko, onun fiyatı ne kadar? o kadar para ona verinceye kadar bir tane 54g iki tane de 300 mbps lik 2 adet ap alınır iki katlı eve. daha hayırlı olur. airties de kdv dahil ne kadar 180 lira mı? iki üründen birisi ise airties al bari demek lazım. linksys' nin çok egzotik bir dizaynı var kabul etmek lazım ama yani karşısına geçip onun güzelliğini seyredecek olan yok.. bence 300 mbps için en ucuz fiyata sahip ürünler tercih edilebilir. güzelim speedtouch'lara ne oldu ya yoksa thomson mu demeliydik. hakkat nerede bu modemler?

• quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

dosödoköko, onun fiyatı ne kadar? o kadar para ona verinceye kadar bir tane 54g iki tane de 300 mbps lik 2 adet ap alınır iki katlı eve. daha hayırlı olur. airties de kdv dahil ne kadar 180 lira mı? iki üründen birisi ise airties al bari demek lazım. linksys' nin çok egzotik bir dizaynı var kabul etmek lazım ama yani karşısına geçip onun güzelliğini seyredecek olan yok.. bence 300 mbps için en ucuz fiyata sahip ürünler tercih edilebilir. güzelim speedtouch'lara ne oldu ya yoksa thomson mu demeliydik. hakkat nerede bu modemler?

142tl.... ucuz etin yahnisi.....sonuçta kendi düşen ağlamaz.....sen bilirsin...kolay gelsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: Dzhozef

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

zyxel 660hn-f1z

http://www.pclabs.com.tr/2010/01/12/profesyonel-adsl-yonlendirici-zyxel-p-660hn-f1z/

http://www.zyxel.com.tr/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=PDCA2011001

http://www.bimeks.com.tr/urun/103239/zyxel-p-660hn-f1z-300-mbps-modem.aspx

Güzel modeme benziyor fakat dual bant özelliği yok :/ Yok mu başka cevap verecek ?

hocam kaliteli birşey istediğini sanmıştım....pardon pardon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende tamamen aynı ikilemdeyim çekim gücü nasıldır bu 5452 nin
  • 5452 2 gün önce 90tl ye aldım urunden şimdilik memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

5452 2 gün önce 90tl ye aldım urunden şimdilik memnunum

hocam 90 TL ye nerden aldınız merak ettim 5452 yi. 170-180 lerde fiyatı sanırım. Bi de bir yerde aşırı ısındığını okumuştum böyle bişey var mı, bi de 5ghz olayını denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doralak

quote:

hocam 90 TL ye nerden aldınız merak ettim 5452 yi. 170-180 lerde fiyatı sanırım. Bi de bir yerde aşırı ısındığını okumuştum böyle bişey var mı, bi de 5ghz olayını denediniz mi?

Aynı soruları soracaktım. 5452 almayı düşünüyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kishe

quote:

quote:

Benden aldi arkadas modemi

• quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

quote:

Orijinalden alıntı: kishe

quote:

quote:

Benden aldi arkadas modemi

2. el mi yoksa dükkan sahibi misiniz?

• Sıfır cıhazlar forumda dukkanım var sadece :)
  • quote:

Sıfır cıhazlar forumda dukkanım var sadece :)

Vay hocam şimdi üzüldüm bak :( Zira bana 120 TL'ye kakalamış oldunuz bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: celcelet

quote:

sıfır kutulusunu 120 den veriyordum 5452 nin oncedende simdide birde doviz kuru var 1.5 idi zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 7 Eylül 2011; 0:04:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celcelet

quote:

sıfır kutulusunu 120 den veriyordum 5452 nin oncedende simdide birde doviz kuru var 1.5 idi zamanında

Yanlış anlamayın, darılmaca yok yani Piyasa fiyatının altına aldığımı çok iyi biliyorum ben
    Bir daha modem alacak olsam, ilk bakacağım yer senin satışların olacaktır muhakkak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celcelet -- 7 Eylül 2011; 6:23:34 >

• urunden ben memnunum..
    5ghz olayını kullanıyorum... ama ipad2 ile baglantımda 5ghz de ıken ara ara kopuyor... yenıden baglamak gerekıyor... ama laptop ile 5ghz baglantıda sorun yok gibi...
    ısınma sorunu yaşamadım bana göre gayet normal.... yanına 1.5tb lık bir hdd yı usb den bagladım... apple tv2 ile direk bu hdd uzerınden 1080p fılmlerımı sorunsuzca izliyorum.
    printerimi bağlıyorum kablosuz bir prıntırım olmus oldu :)
    daha once lınksys kullanıyordum sureklı kopma yasıyordum bu cıhazla daha bır kere bıle netten dusmedım... yanlız lınksysde anten olmamasına ragmen en arka odaya wıfı sınyalı gelıyordu.. bu urunde ıkı anten olmasına ragmen sınyal gelmıyor/gelıyor arasında bir şey.... belkı anten konumlarıyla oynamam gerekebilir...
    urun FTP olarak share edebılıyor olsa ıdı cok daha ıyı olurdu.. teknık servıse maıl attım yazılım update ıle bu sorun cozulebılırmış.
    ayrıca bu urune kablosuz olarak pikatel air101 bağlayıp wifi alanı genişletilebiliyor.

şimdilik bu kadar....

• Konuyu hortlatmış olacağım ama, ben de yeni bir modem arayışındayım. Evdeki Linksys WAG200G ile zaman zaman kopma problemleri yaşamaya başladım ve sinyaller arka odalarda çok zayıflıyor. AirTies 5452 modem + 4420 access point önerdiler. Ne dersiniz almaya değer mi? Çekim gücü, USB paylaşımı nasıl. Anladığım kadarı ile anteni değişmiyor, bir de 2.4 ile 5ghz arasında otomatik geçişi yok. Bu durumda iphone kullanmak için sürekli 2.4'de kalmalı değil mi? Yani çift band desteğinin bir anlamı kalmıyor. Teşekkürler,
  • 5442 aldım. eski modemimde arada bir bağlantı simgesinde ünlem işareti oluşup modemi kapatıp açmam gerekiyordu. yeni modemde sıkıntı yaşamadım fakat haftasonu yine aynı sorunu yaşadım. dns kullanıyordum kaldırdım biraz da böyle deneyeceğim. çekim kalitesi konusunda da tatmin olduğum söylenemez. evde nete cepten de bağlanıyorum. s8530 ile. sadece modemin olduğu odada 4/4 çekiyor. iki oda yanda bile 1/4 çekiyor. frekans ayarlarını denedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.