Şimdi Ara

Steam'de Left 4 Dead 2'ye %66 İndirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Valve'ın zombi çılgınlığına Steam'de indirim geldi. Bugün saat 20.00'de başlayan ve yarın sabah 8'de sona erecek olan Left 4 Dead 2 kampanyası dahilinde oyunu %66 daha ucuza satın alma şansınız var.

Normalde 20 dolara satılan Left 4 Dead 2'yi şu an 6.80 dolara satın alabilirsiniz. Ayrıca oyundan 4 adet alıp arkadaşlarınıza da hediye etme şansınız var. 4 oyunu ise 20 dolara alabiliyorsunuz.

Bu harika indirimin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Zombi severlerin kaçırmaması gereken bir fırsat.

• Gerçekten çok güzel bir indirim, geçen yaz 40$'a almıştım, moralim bozuldu :D
  • tamda bu oyunu almayı düşünüyordum rast gele arama yaptırdım 38 tl verecektim şimdi 6.80$ a sahip oldum :D
  • kesin 40 dalara almışsındır
  • Bizde arkadaşlarla oyun ilk çıktığı hafta orangebox ile almıştık, adam başı 60 liraya denk gelmişti. Oynama sürem 1500 saat, l4d2 nin kitabını yaz deseler yazarım o derece..
  • Ne zamandır ilk oyuna gelmesini bekliyorum indirimin, gelmiyor ama bu da oyuna sahip olmayanlar için kaçmaz fırsat .
  • süper indirim korsan dvd alsan daha pahalı :D bende çektim hemen birtane =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu sıralar oldukça populer, CS sonrası furyadan online oynanan oyunlar listesinde lider pozisyonda olanlardan. Tavsiye ediyorum, denemeyen varsa özellikle arkadaş grubunuzla satın alın, zira en keyif veren kısmı 4 kişi co-op yada 4 kişi versus. Takım arkadaşlarınla iletişim halindeyken, bilinçli oynandığında inanılmaz keyifli.
  • 3 gün önce alacaktım valla 20$'a sonra çevirdim TF2 almıştım, bugün indirimi görünce kaptım hemen. Yaz ayı için yatırım yapıyoruz işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.