Valve'ın zombi çılgınlığına Steam'de indirim geldi. Bugün saat 20.00'de başlayan ve yarın sabah 8'de sona erecek olan Left 4 Dead 2 kampanyası dahilinde oyunu %66 daha ucuza satın alma şansınız var.
Normalde 20 dolara satılan Left 4 Dead 2'yi şu an 6.80 dolara satın alabilirsiniz. Ayrıca oyundan 4 adet alıp arkadaşlarınıza da hediye etme şansınız var. 4 oyunu ise 20 dolara alabiliyorsunuz.
Bu harika indirimin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Zombi severlerin kaçırmaması gereken bir fırsat.
Gerçekten çok güzel bir indirim, geçen yaz 40$'a almıştım, moralim bozuldu :D
tamda bu oyunu almayı düşünüyordum rast gele arama yaptırdım 38 tl verecektim şimdi 6.80$ a sahip oldum :D
kesin 40 dalara almışsındır
Bizde arkadaşlarla oyun ilk çıktığı hafta orangebox ile almıştık, adam başı 60 liraya denk gelmişti. Oynama sürem 1500 saat, l4d2 nin kitabını yaz deseler yazarım o derece..
Ne zamandır ilk oyuna gelmesini bekliyorum indirimin, gelmiyor ama bu da oyuna sahip olmayanlar için kaçmaz fırsat .
süper indirim korsan dvd alsan daha pahalı :D bende çektim hemen birtane =)
Şu sıralar oldukça populer, CS sonrası furyadan online oynanan oyunlar listesinde lider pozisyonda olanlardan. Tavsiye ediyorum, denemeyen varsa özellikle arkadaş grubunuzla satın alın, zira en keyif veren kısmı 4 kişi co-op yada 4 kişi versus. Takım arkadaşlarınla iletişim halindeyken, bilinçli oynandığında inanılmaz keyifli.
3 gün önce alacaktım valla 20$'a sonra çevirdim TF2 almıştım, bugün indirimi görünce kaptım hemen. Yaz ayı için yatırım yapıyoruz işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme