Şimdi Ara

Motorola Droid 3, Çin'de resmiyet kazandı: Çift çekirdekli işlemci, 4.0-inç qHD ekran, Android 2.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Motorola Droid 3, Çin'de resmiyet kazandı: Çift çekirdekli işlemci, 4.0-inç qHD ekran, Android 2.3


    Akıllı telefonlarında Google'ın mobil işletim sistemi Android'i kullanarak uzun bir sürenin ardından yeniden yükselişe geçen Motorola firmasının internette fotoğrafları dolaşan ve hakkında pek çok spekülasyon yayınlanan akıllı telefonu Droid 3 / Milestone 3, XT883 kod adıyla Çin'de sürpriz şekilde resmiyet kazandı.

     

    2011 yılının 3. çeyreğinde China Telecom tarafından dünyanın en büyük pazarlarından Çin'de satışa sunulması planlanan XT883, 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformundan ve 512 MB RAM'den (yayınlanan spekülasyonlarda 512 MB RAM olarak geçiyordu) güç alıyor, CDMA / EV-DO ağlarıyla uyumlu çalışabiliyor, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' sürümüyle geliyor.


     

    4.0-inç boyutunda ve 540 x 960 piksel (qHD) gibi yüksek çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip akıllı telefon, bünyesinde 5 satır kızaklı QWERTY klavye donanımını barındırmakta.




    Motorola Droid 3, Çin'de resmiyet kazandı: Çift çekirdekli işlemci, 4.0-inç qHD ekran, Android 2.3




     

    Wi-Fi, GPS, Bluetooth üçlüsü ile donatılan telefonda 8 megapiksel çözünürlüğünde led flaşlı kamera ve görüntülü konuşma için kamera bulunuyor. Fotoğraf çekimi için arka kısımda konumlandırılan kamera aynı zamanda Full HD (1080p) video kaydedebiliyor.
     
    Motorola XT883'ün, Amerika'da Droid 3, Avrupa'da ise Milestone 3 ismiyle satışa sunulması bekleniyor. Fiyatla ilgili bilgi ise verilmedi.


     

    Editörün notu: Elimize güncel bilgiler ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Zira Motorola'nın basın açıklamasında bazı detaylara (RAM vb) yer verilmemiş. Hatta bazı sitelerde telefonun çift çekirdekli TI OMAP4 platformundan güç alacağı iddia edilmekteydi. Motorola cephesinden gelebilecek daha detaylı açıklamaları beklemekteyiz.




    Motorola Droid 3, Çin'de resmiyet kazandı: Çift çekirdekli işlemci, 4.0-inç qHD ekran, Android 2.3








  • tipi iyide kamera foto örneklerini beğenmedim ben pek iyi değil lens uyduruk

    Motorola Droid 3, Çin'de resmiyet kazandı: Çift çekirdekli işlemci, 4.0-inç qHD ekran, Android 2.3Motorola Droid 3, Çin'de resmiyet kazandı: Çift çekirdekli işlemci, 4.0-inç qHD ekran, Android 2.3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimano -- 17 Haziran 2011; 12:21:40 >




  • Bakalım Türkiye'ye de gelecek mi?
  • Alttaki çıkıntı dışında güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Palio Team

    Alttaki çıkıntı dışında güzel


    evet ya ora olmasa güzel cidden :D
  • hiç ısınamadım şu motorolaya
  • Tasarımını beğendim ama 512mb ram yakışmamış, o bilgi değişir 1gb olur diye düşünüyorum. Ülkemizde satışa sunulmaz herhalde, Motorola da artık Türkiye pazarına girse keşke, güzel modelleri var.
  • Atrix'in QWERTY klavyeli versiyonu diyebiliriz bu cihaz için. Çoğu özellik aynı. Kamera çözünürlüğünü yükseltmişler. Daha önceki spekülasyonlarda OMAP SoC kullanılacağı yönünde haberler vardı lakin doğru çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony psp gibi telefon yapmıştı diğer firmalardanda bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorola n laa böyle marka varmı tr de
  • Düşünüyorumda acaba motorola olmasa ne olurdu. Cep telefonu teknolojisi ne kadar geride olurdu.
  • çok kaliteli telefonları var fakat Türkiye de satış ve servis ağı zayıf olduğundan sıkıntı.
  • Aynen 512 mb olmamış bu telefonu.Ayrıca ilk telefonumu elime aldığımdan beri Motorola hep soğuk kalmıştır bana.Ama bu telefonla bu önyargıyı yıkabilirler belki :)
  • güzel bir telefona benziyor Fiyatı uygun olursa alınabilir gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rk1061

    çok kaliteli telefonları var fakat Türkiye de satış ve servis ağı zayıf olduğundan sıkıntı.
  • .
    .

    bekledigim telefon nihayet cıktı. androidli, geniş ekranlı (4 inç), ve en önemlisi klavyeli. bir ara kısa süreliğine milestone 2 kullandım ama , önde kamera yok,radyo yok, tv cıkısı yok, bıraz ekranı kücük geldi,......
    bu telefon tam istediğim gibi. suanda n900 kullanıyorum bir kere bile sanal klavyeyi kullanmıs degılım. türkçe karakterler haricinde. ve klavyeli bir telefonla gayet iyi oyun oynanır. ekranın yarısını parmaklar kaplamıyor en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.