Şimdi Ara

Vestel - Turkcell işbirliğiyle akıllı klima devri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vestel - Turkcell işbirliğiyle akıllı klima devri başladı

    Türkiye'nin lider ev elektroniği üreticilerinden Vestel ve GSM operatörü Turkcell, evlerde akıllı ve uzaktan yönetilebilen ev elektroniği dönemini başlattı. Donanımhaber.com olarak katıldığımız Çırağan Sarayı'ndaki lansmanda Vestel adına ilk konuşmayı yapan Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül, Vestel Smart Plus adını verdikleri yeni nesil teknolojiyle birlikte evlerde kullanılacak olan klimaların, akıllı ve uzaktan yönetilebilir şekilde hazırlanacağını belirtti. Turkcell adına konuşmayı gerçekleştiren Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'de Turkcell – Vestel işbirliği teknolojik gelişmenin, inovasyonun, birbirine bağlı makine ve cihazların yaratacağı sinerjinin, küresel rekabette Türkiye’nin alacağı yeni pozisyonun güzel bir örneği olduğunu belirtti.

     

    Vestel - Turkcell işbirliğiyle akıllı klima devri başladı

    Vestel ve Turkcell işbirliğiyle hazırlanan Smart Plus serisi klimalar, Turkcell'in sağlamış olduğu destek sayesinde cep telefonu üzerinden SMS yöntemiyle kontrol edilebilecek. Akıllı klimalarla eşleştirilecek olan numara üzerinden 8785'e yollanacak olan "SOGUT 18" gibi bir komutla Vestel'in yeni klimalarını dilediğiniz her yerden çalışır pozisyona getirebileceksiniz. Akıllı klimalar gönderilen komutların iletim durumunu belirten geri bildirim mesajlarının da kullanıcıya ileticeği söyleniyor. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, bu uygulama sırasında atılacak olan SMS'lerin ücretsiz olduğunu ve akıllı ev elektroniği yelpazesinin sadece bir başlangıç olduğunu ve ilerleyen dönemlerde daha farklı projelerinde hayata geçirileceğini dile getirdi.

     

    Yeni nesil akıllı klimaların sahip olacağı bazı özelliklere değinecek olursak; Vestel Smart Plus serisi akıllı klimaların, "iyonizer" teknoloji sayesinde çalıştığı alanı negatif iyon doldurarak kişilerin üstündeki stres yükünü azaltacağı söyleniyor. Enerji tüketimi konusunda da A sınıfında olduğu belirtilen klimaların, 21 desibellik ses ürettiği ifade edildi.
    Sayfa: 1
     
    instagram takipçi satın al cami halısı takipçi satın al melanoma treatment
    smm panel Kullananlar ; Fiyatları ; Coin Yorum bayigram.com SMM Panel
    instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al
    Bu sayfanın mobil sürümü / mini sürümü

    Version: 1.2.2810

    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.