'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 27165 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Galatasaray 2011/2012 Sezonu Maç Konusu | S.T. Süper Final | Fenerbahçe - Galatasaray |
Çok heyecanlıyım. Bunun nedeni Fenerbahçe maçı olmasının dışında, bu maçı alacak takımın büyük moral toplayıp, önündeki maçları kazanacak olması. Kaybedersek sadece 3 puan kaybetmeyeceğiz.
Pankartları bağlayan ipler koptu..F.Bahçe seyircisinin yapacağı kareografi iptal edildi....
Sebebini bilen var mı ?
SEN NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT, KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR ANLATTIĞIN !!! TV : Pioneer PDP 508XD - MEDIA PLAYER : WD LİVE TV - GAME CONSOLE : PS3 - DVD : Pioneer DV 490 - RECEIVER: SONY STR DB 1080 - FRONT: TECHNİCS SBT 200 - REAR: SONY SS-LA500ED - CENTER: JBL LX 2000 - SUB: DEFINITIVE SUB100 - Fot. M.: Canon EOS 650D
staddaki fenerli arkadaşımla konuştuk az önce. dalga mı geçti bilmiyorum, ki kendisi ciddi bir insandır, sizin futbolcular sahaya çıktıklarında elleri titriyordu bazılarının falan filan dedi. gerçekten gerçek mi dalga mı geçti, sazan.avi mi yapıyor anlayamadım.
içimdeki his yine yenilceğimizi söylüyor. çok zor işimiz çok zor. gerçekçi olmak lazım. tek avantaj puan olarak önde olmamız.
staddaki fenerli arkadaşımla konuştuk az önce. dalga mı geçti bilmiyorum, ki kendisi ciddi bir insandır, sizin futbolcular sahaya çıktıklarında elleri titriyordu bazılarının falan filan dedi. gerçekten gerçek mi dalga mı geçti, sazan.avi mi yapıyor anlayamadım.
içimdeki his yine yenilceğimizi söylüyor. çok zor işimiz çok zor. gerçekçi olmak lazım. tek avantaj puan olarak önde olmamız.
Yemiş seni arkadaşın. Kimsenin titrediği falan yok. Görüyoruz bizde canlı yayından. Gayet cool şekilde girdiler vallahi sahaya
24 | Arrow | Alcatraz | Band of Brothers | Breakout Kings | Camelot | Dexter | FlashForward | Friends | Game of Thrones | Gossip Girl | Heroes | How I Met Your Mother | Knight Rider | Kyle XY | Lost | Married With Children Merlin | My Name Is Earl | Nikita | Oz | Prison Break | Rome | Shameless | Sherlock | SmalVille | Spartacus Series | Supernatural | Terminator: The Sarah Connor Chronicles The Bing Bang Theory | The Event | The Lost Room | The Walking Dead | Touch | The Pacific | Two and a Half Man
24 | Arrow | Alcatraz | Band of Brothers | Breakout Kings | Camelot | Dexter | FlashForward | Friends | Game of Thrones | Gossip Girl | Heroes | How I Met Your Mother | Knight Rider | Kyle XY | Lost | Married With Children Merlin | My Name Is Earl | Nikita | Oz | Prison Break | Rome | Shameless | Sherlock | SmalVille | Spartacus Series | Supernatural | Terminator: The Sarah Connor Chronicles The Bing Bang Theory | The Event | The Lost Room | The Walking Dead | Touch | The Pacific | Two and a Half Man
2008 Opel Corsa CDTI 3k Siyah ...loading... -Siyah zemin ön farlar + Park sensörü + Cosmo far anahtarı + ... -Opc ön tampon + Opc arka tampon + Opc yan marşpiyeler + Opc spoyler + Opc Sinyal çerçeveleri