Şimdi Ara

*** BADA 2.0 ANA KONU *** ( wave serisi telefonlar için bir devrim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
0
Favori
29.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bada 2.0 ile konuları burada toparlayıp konuşuyoruz.

1.Arka planda açık olan hiçbir uygulama birbirini rahatsız etmicek şekilde tasarlanmış(yani arkaplanda hem film izleyip hem de oyun oynama imkanı var)
    2.Takvim görevlere göre şekil alıyor
    3.Txt ve birkaç belge dosyası txt editor tarafından açılabilir hale getirilmiş
    4.zip formatına tam destek
    5.Uygulamalar birbiriyle etkileşim yapması sağlanmış
    6.HTTP Live Streaming 'e tam destek
    7.Ağ Sürücüsü Arabirim Sistemine (NDIS) destek sunulmaktadır
    8.Bluetooth yöneticisi yeniden tasarlanmış
    9.Wi-fi direct ve Wi-fi direct group geliyor
    10.DNSP ye uyumlu hale geliyor
    11.Open aL 'ye tam destek geliyor
    12.Arama özellikleri çok kapsamlı olacak şekilde tasarlanmış
    13.En güncel müzik ,video formatları ,web günlüğü desteği
    14.ana tema rengi beyaza bürünmüş olacak artık
    15.uygulamalara aile filtresi kontrolu geliyor
    16.Flash Lite 4 geliyor
    17.Voice to Text(sesi not veya yazı haline çevirme)geliyor
    18.Yüz algılama teknolojisi ile fonksiyon belirleme geliyor
    19.RGB and YUV formatında resim çekme
    20.Web kamerası olarak kullanabilme özelliği
    21.Video çekerken resimlere bakabilme ,aynı anda ön kamerayla başka resimler çekebilme
    22.navigasyonla ilgili yenilikler var
    23.push mesajlarda yenilikler var
    24.menüde uygulamalar için dosya oluşturma mümkün olacak
    25.Masaüstüne menüden kısayol atma özelligi
    şimdilik bunlar yazabildiklerim buldukça devamına ekleyeceğim...

liste alıntı:http://vivazwave.blogspot.com/2011/05/bada-haberleri.html

not: liste %100 gerçekleşecek diye bir şey yoktur. Bir kısmı sadee duyumdur. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 22 Haziran 2011; 23:40:44 >

• ne zaman çıkacak artık çıksın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: scribble

ne zaman çıkacak artık çıksın yahu
    Flash Lite 4 yerine keşke gerçek Flash 10 desteği gelse. Flash Lite GPU'yu kullanamıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Flash Lite 4 yerine keşke gerçek Flash 10 desteği gelse. Flash Lite GPU'yu kullanamıyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Ne zaman geliyor hala daha belli değil mi ?

Ayrıca 2.0 ile Flash Player Gelmeyecek miydi ? Flash Lite 4.0 gelirse o donanıma yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ne zaman geliyor hala daha belli değil mi ?

Ayrıca 2.0 ile Flash Player Gelmeyecek miydi ? Flash Lite 4.0 gelirse o donanıma yazık olur

Alıntıları Göster
    benim en çok beklediğim uygulama da Skype. Acaba Skype 2.0 ile gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoor2001

benim en çok beklediğim uygulama da Skype. Acaba Skype 2.0 ile gelecek mi?

Alıntıları Göster
    Bada 2.0 iyi güzel ama bana göre ondan çok daha güzel olabilicek bir şey varsa oda "karizma bir cihaz"dır. Şöyle Galaxy S ile S2 arası kalitede harbi bir telefon ile birlikte çıkarsalar çok güzel olacak (Wave 3 gibi ). İşin kötüsü bir iki söylenti dışında bununla alakalı en ufak bir haber duymadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

Bada 2.0 iyi güzel ama bana göre ondan çok daha güzel olabilicek bir şey varsa oda "karizma bir cihaz"dır. Şöyle Galaxy S ile S2 arası kalitede harbi bir telefon ile birlikte çıkarsalar çok güzel olacak (Wave 3 gibi ). İşin kötüsü bir iki söylenti dışında bununla alakalı en ufak bir haber duymadım...

eşime samsung gio aldım.

inan telefonları kurcalarken bir benim telefonun görselliğine ve kullanışlılığına baktım birde diğerlerine.

bir kere bada daha hızlı, daha stabil, ekran çok daha güzel, işlemci hızlı, ince, kibar ve hafif bir telefon.

en önemlisi gerçekten karizma.

wave için söylüyorum: Bana göre boyutları bir telefon için ideal. daha büyük olmamalı.

tek eksiği ise yeterli desteğin verilmemesi.

bada şanssız bir zamanda çıktı piyasaya. tamda androidin patlama yaptığı sırada. wave çıkmadan önce bada sunulmuş olsaydı piyasadaki açlığı bada çok iyi bir şekilde doldurur ve diğer telefon üreticilerinede yayılırdı. düşünün akıllı telefonlar uzun bir süre özürlü yazılım symbiana nasılda mahkum kaldı.

buna rağmen bada geliştirilmeli.

androidli telefonlara bakın forumlarda: Belirli bir kesim cihazlarının kendi kendine kapanmasından, yükledikleri uygulamalardan dolayı telefonun zarar gördüğünden bahsederler. işlemciye göre flash desteğinin hala birçok androidli modele gelmediğinden bahsederler. yükseltmelerle boğuşurlar. bluetooth bağlantısının androide has özüründen bahsederler...

elbette uygulama yönünden android daha zengin ama bir o kadarda kontrol dışı. Google bile zararlı uygulamaları kontrol etmekte zorlanıyor. Marketteki bir çok uygulama zararlı yazılım içeriyor ve açık kaynağın getirdiği dez avantajla kötü niyetli kişilerinde sayısı arttı çünkü android kullanıcıları arttı.

Özet geçiyorum: bada zamansız çıktı ama kesinlikle geliştirilmeli ve ihmal edilmemeli bana göre. ben androidi windows işletim sistemine, badayıda linux işletim sistemine benzetiyorum. elbette windowsta sorun daha çok olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

eşime samsung gio aldım.

inan telefonları kurcalarken bir benim telefonun görselliğine ve kullanışlılığına baktım birde diğerlerine.

bir kere bada daha hızlı, daha stabil, ekran çok daha güzel, işlemci hızlı, ince, kibar ve hafif bir telefon.

en önemlisi gerçekten karizma.

wave için söylüyorum: Bana göre boyutları bir telefon için ideal. daha büyük olmamalı.

tek eksiği ise yeterli desteğin verilmemesi.

bada şanssız bir zamanda çıktı piyasaya. tamda androidin patlama yaptığı sırada. wave çıkmadan önce bada sunulmuş olsaydı piyasadaki açlığı bada çok iyi bir şekilde doldurur ve diğer telefon üreticilerinede yayılırdı. düşünün akıllı telefonlar uzun bir süre özürlü yazılım symbiana nasılda mahkum kaldı.

buna rağmen bada geliştirilmeli.

androidli telefonlara bakın forumlarda: Belirli bir kesim cihazlarının kendi kendine kapanmasından, yükledikleri uygulamalardan dolayı telefonun zarar gördüğünden bahsederler. işlemciye göre flash desteğinin hala birçok androidli modele gelmediğinden bahsederler. yükseltmelerle boğuşurlar. bluetooth bağlantısının androide has özüründen bahsederler...

elbette uygulama yönünden android daha zengin ama bir o kadarda kontrol dışı. Google bile zararlı uygulamaları kontrol etmekte zorlanıyor. Marketteki bir çok uygulama zararlı yazılım içeriyor ve açık kaynağın getirdiği dez avantajla kötü niyetli kişilerinde sayısı arttı çünkü android kullanıcıları arttı.

Özet geçiyorum: bada zamansız çıktı ama kesinlikle geliştirilmeli ve ihmal edilmemeli bana göre. ben androidi windows işletim sistemine, badayıda linux işletim sistemine benzetiyorum. elbette windowsta sorun daha çok olacaktır.

Alıntıları Göster
    Tüm yazdıklarına katılıyorum.. Yine de ekran boyutu 4 inç olan yeni bir cihaz üretseler güzel olurdu. Bizim wave telefon olarak ne kadar güzel olursa olsun, ekranı küçük gerçekten. Ben telefonu, arama yapmaktan çok film, internet ve oyun için kullanıyorum. Bizimki bu hususlarda biraz 37 ekran gibi kalıyor

• quote:

Tüm yazdıklarına katılıyorum.. Yine de ekran boyutu 4 inç olan yeni bir cihaz üretseler güzel olurdu. Bizim wave telefon olarak ne kadar güzel olursa olsun, ekranı küçük gerçekten. Ben telefonu, arama yapmaktan çok film, internet ve oyun için kullanıyorum. Bizimki bu hususlarda biraz 37 ekran gibi kalıyor

Alıntıları Göster
    bende wave2 kullanıyorum .gerçektende telefon çok iyi..her yönüyle on numara benim içn.ufak şeyleri gözümde büyütmediğim sürece 10 numara cihaz..android biraz çakma bir sistem gibi geldi.nedense pek ısınamadım.arkadaş galaxy s2 almış.telefon çok güzel ekranı geniş.ekranının genişliği cezbetti.wave2 nin ekranı küçük gelmeye başladı bana. onun dışında birde ince olması gayet hoş.bada2 de en çok merak ettiğim badaya özgü navigasyon gelecekmi..iphone daki navigasyonda haritalar gerçektende çok net ve anlaşılır bir biçimde çizilmiş..bada2 dede olur umarım..

allah bilir bunlar bizim isteklerimiz olduğu için bada 2 ye böyle bel bağlıyoruz.sonradan avucumuzu yalamıyalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

bende wave2 kullanıyorum .gerçektende telefon çok iyi..her yönüyle on numara benim içn.ufak şeyleri gözümde büyütmediğim sürece 10 numara cihaz..android biraz çakma bir sistem gibi geldi.nedense pek ısınamadım.arkadaş galaxy s2 almış.telefon çok güzel ekranı geniş.ekranının genişliği cezbetti.wave2 nin ekranı küçük gelmeye başladı bana. onun dışında birde ince olması gayet hoş.bada2 de en çok merak ettiğim badaya özgü navigasyon gelecekmi..iphone daki navigasyonda haritalar gerçektende çok net ve anlaşılır bir biçimde çizilmiş..bada2 dede olur umarım..

allah bilir bunlar bizim isteklerimiz olduğu için bada 2 ye böyle bel bağlıyoruz.sonradan avucumuzu yalamıyalım..

samsung kaybeder ...

badalı telefon satamaz...

• bada 2.0 a ait olduğu söylenen resimlerde 4lü ikon olayı doğru mu acaba.bizim wave 1 e nasıl olur. samsung, badanın amiral gemisine yamuk yapmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrf

bada 2.0 a ait olduğu söylenen resimlerde 4lü ikon olayı doğru mu acaba.bizim wave 1 e nasıl olur. samsung, badanın amiral gemisine yamuk yapmaz umarım.

Ben de fotoğrafları ilk gördüğümde bunu kendime sordum. Benim beklentim ise Wave 2 de 4*4 olacak ama Wave de yine aynı şekilde 4*3 de devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: xrf

bada 2.0 a ait olduğu söylenen resimlerde 4lü ikon olayı doğru mu acaba.bizim wave 1 e nasıl olur. samsung, badanın amiral gemisine yamuk yapmaz umarım.

Ben de fotoğrafları ilk gördüğümde bunu kendime sordum. Benim beklentim ise Wave 2 de 4*4 olacak ama Wave de yine aynı şekilde 4*3 de devam edecek.

Aynı işletim sistemini kullanan telefonlar için böyle farklılıklar söz konusu olamaz.

Ayrıca 4*4 ün gerçekliği henüz doğrulanmamıştır. Kanıt diye gösterilen resimlerde bir çok defo var.

Kolay Gelsin
  • haziranda gelmiycekmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

haziranda gelmiycekmiydi ?

hayır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

haziranda gelmiycekmiydi ?

hayır.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    WAC ne işe yarar:

Diğer oslar için yapılan bütün anlaşmalı uygulamalar badayada uyar demek , wac osları bir çatı altında topluyor,waca üye diğer oslar android ios ,ios ve android bu şekilde gelişti.

• quote:

WAC ne işe yarar:

Diğer oslar için yapılan bütün anlaşmalı uygulamalar badayada uyar demek , wac osları bir çatı altında topluyor,waca üye diğer oslar android ios ,ios ve android bu şekilde gelişti.

Alıntıları Göster
    Haydi bakalım dört gözle bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: terekeme_1903

Haydi bakalım dört gözle bekliyoruz :)

Alıntıları Göster
    o 25 maddenin yarısı gelse yeter.BADA AKAR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.