Şimdi Ara

Siteye Media player eklemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
111.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benhttp://www.radyomedcezir.com/ bu site de ki gibi siteme en üst köşesine media player eklemek istiyorum acaba nasıl ekleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum

• sanırım bu konu 1 hafta önce açılmıştı :) arama yı kullanın deyecem ama aramada çalısmıyor sanki :D

hemde bu senin dedigini ilk defa goruyom :)
  • Onun adı aquamp player.
  • ismi o olabilir ama bunu nasıl yapacağız kodu yok mu bunun nasıl yapılır siteye nasıl koyulur bilen yok mu ilk defa mı gördün artık tüm sitelerde bu var yaa
    yardım edecek yok mu yaaa
  • üfffffffffff ya koca forumda web site ustalarıda bunu yapmayı blmiyor mu yaaa 1 haftadır bununla uğraşıyorum ya nasıl bulabilirim bu kodu yaw yok mu bilen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Beyler kim biliyorsa söylerse çok büyük iyilik etmiş olur.
  • evet bana da lazım bu kod..biri bulup sölese çok hayrı olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah bilenler cevap verirler.Yani rica ediyoruz istiyoruz
  • Arkadaşlar konulara gereksiz mesajlar atmamanızı rica ediyorum

Yardımcı olmak isteyen yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar illaki cevap verecektir biraz sabırlı olalım
  • Hiçbirşeyi araştırmadan bulamazsınız.Buyrun has ve orjinal kodları bunlar.Hemde Mikrosoftun sitesinde Harbiden kendin sitesinden

quote:

<HTML>
    <HEAD>
    <TITLE>Document Title</TITLE>
    </HEAD>

<BODY>

<script language="JavaScript">
    <!--
    if ( navigator.appName == "Netscape" )
    {
    //-- This next line ensures that any plug-ins just installed are updated in the browser
    //-- without quitting the browser.
    navigator.plug-ins.refresh();
    // We don't need the APPLET within IE
    // ***Please note that if you do not need to script events, you can safely remove the next two lines
    document.write("\x3C" + "applet MAYSCRIPT Code=NPDS.npDSEvtObsProxy.class")
    document.writeln(" width=5 height=5 name=appObs\x3E \x3C/applet\x3E")
    }
    //-->
    </script>

<!-- Set ShowControls, ShowDisplay, ShowStatusBar to value 0 to not display the corresponding thing under the video window -->
    <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=240 classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
    codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112"
    standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..."
    type="application/x-oleobject">
    <PARAM NAME="FileName" VALUE="Station1.asx">
    <PARAM NAME="ShowControls" VALUE="1">
    <PARAM NAME="ShowDisplay" VALUE="1">
    <PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="1">
    <PARAM NAME="AutoSize" VALUE="1">
    <Embed type="application/x-mplayer2"
    pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/"
    filename="Station1.asx"
    src="Station1.asx"
    Name=MediaPlayer
    ShowControls=1
    ShowDisplay=1
    ShowStatusBar=1
    width=320
    height=240>
    </embed>
    </OBJECT>

</BODY>
    </HTML>

• Forumchu abi ben de koydum ama hiçi bişiy olmadı burda hangi yerleri nasıl değiştircez yardım edebilir misin
  • valla bu verilen öbürü gibi deil ya bu cok buyuk üstelik bunu ekleyince ne calacaz
  • +1

sarkiyi nereye koyacaz...yada video yu
    quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

valla bu verilen öbürü gibi deil ya bu cok buyuk üstelik bunu ekleyince ne calacaz
  • ewt şarkıyı nasıl çaldırıcaz

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

+1

sarkiyi nereye koyacaz...yada video yu
    quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

valla bu verilen öbürü gibi deil ya bu cok buyuk üstelik bunu ekleyince ne calacaz

• ewet sunun herseyini bi öğrenseydik bende eklicem
  • ya arkadaslar biras atılgan olun yaw kurnaz olalım biras.Media player lı bir site gördükmü direkt olarak siteyi düzenle ye basıyoruz..Ve ordaki media player kodunu alıyoruz.üstünde biras oynama yaptıktan sonrada istedigimizi kouyuyoruz..
  • aşağıdaki kod müzik parçası çaldırmak veya video izlemek içindir. 11.mpeg 12.mpeg yazdığım yerlere kendi video dosyanızın adını yazın. 1.mp3 2.mp3 4.MID yazdığım yerlere kendi şarkılarınızın dosyasının adını yazın. istediğiniz kadar
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">5. <A HREF="#" onclick="playIt('2.mp3')">bunu dinle</A>
    satır ekleyerek
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">5. <A HREF="#" onclick="playIt('dosyaAdı.uzantisi')">bunu dinle</A>
    yazarak artırabilirsiniz. kolay gelsin.
    4 tane * işareti olan yerde nokta ve mp3 yazıyor.
    hocam kendı ıstedıgın sarkının adını yaz dıyorsun yazınca bulup calıyomu bunu bıraz ayrıntılı anlatırmısın sunu yaz bunu yaz demıssın yazınca dırekt olarak cıkacakmı yoksa farklı bır ıslem yapıp ordakı kodu alıp bunun ıcınemı yazıcaz nedır yanıı cunku bende steye bırtane muzık koymak ıstıyorum

cem mesela sende mp3 uzantılı, nazal öncel in hay hay şarkısı var. bunun bulunduğu dosya adı hayHay.mp3 olsun.
    yapman gereken şu, eğer ikisi de mesela aaa klosörünün içinde ise:
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">5. <A HREF="#" onclick="playIt('hayHay.mp3')">bunu dinle</A>
    böyle yazarsan şarkı direkt çalar, linke tıklayınca.
    veya her iki dosyada aaa klosönde ama müzik dosyan bu klosördeki bbb klasörü içine konmuşsa:
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">5. <A HREF="#" onclick="playIt('bbb/hayHay.mp3')">bunu dinle</A>
    böyle yazarsan şarkı direkt çalar, linke tıklayınca.
    yani dosyanın bulunduğu yeri yazıyorsun.
    dosya adını yazınca bulup çalıyor.
    Aşağıdaki kodu yapıştırdığın dosya ile müzik dosyanı ( hayHay.mp3) aynı klasör içine koyup dene, çalışaçaktır. Dosya isimlerinde türkçe karakter kullanma(ç, ğ, ı, ş, ü, ö,... gibi). dosya isimlerinde boşluk da olmasın. hay Hay.mp3 yapmamayı alışkanlık haline getirirsen iyi olur.

KODU SAYFANA YERLEŞTİRME
    scripti, hangi sayfanda müzik çalsın istiyorsan o dosyada <head> </head> arasına yerleştir.
    <head>
    <!-- Script par Philippe -->
    <!-- Philblue - philblue@hotmail.com -->

<!-- Début | Script -->
    <SCRIPT>
    function playIt(filename) {
    Player.URL = filename;
    }
    </SCRIPT>
    </head>

<body> den sonra yazdıklarımı kendi sayfanda <body> den sonraya nereye yerleştirmek istiyorsan oraya yazacaksın.

quote:

<html><head>

<!-- Script par Philippe -->
    <!-- Philblue - philblue@hotmail.com -->

<!-- Début | Script -->
    <SCRIPT>
    function playIt(filename) {
    Player.URL = filename;
    }
    </SCRIPT> </head>
    <body>

<!-- Début | Lecteur -->
    <OBJECT ID="Player" WIDTH=314 HEIGHT=292 CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6">
    <param name="volume" value="100">
    <param name="stretchToFit" value="-1">
    </OBJECT>
    <!-- Fin | Lecteur -->

</p>
    <!-- Début | Liste -->

<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">1. <A HREF="#" onclick="playIt('11.mpeg')">video seyret</A>
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">2. <A HREF="#" onclick="playIt('12.mpeg')">başka video</A>
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">3. <A HREF="#" onclick="playIt('4.MID')">bunu çal</A>
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">4. <A HREF="#" onclick="playIt('1.mp3')">şimdi bunu çal</A>
    <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">5. <A HREF="#" onclick="playIt('2.mp3')">bunu dinle</A>
    <!-- Fin | Liste -->
    </body></html>

geçen hafta bu konu ile ilgilendim.

bu adreste başka scriptler de var. oraya bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal47 -- 20 Mayıs 2006; 10:19:52 >

• hocam kendı ıstedıgın sarkının adını yaz dıyorsun yazınca bulup calıyomu bunu bıraz ayrıntılı anlatırmısın sunu yaz bunu yaz demıssın yazınca dırekt olarak cıkacakmı yoksa farklı bır ıslem yapıp ordakı kodu alıp bunun ıcınemı yazıcaz nedır yanıı cunku bende steye bırtane muzık koymak ıstıyorum
  • arkadaşlar bu media player'i kullanmak için sitenize bu kod ve dosyaları eklemeniz lazım;

kod;

<frame src="player/index.html" name="aquamp" frameborder="0" noresize>

dosyalar;

http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/751076/player.rar.html

ön görünüm:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt48 -- 20 Mayıs 2006; 8:15:52 >

• yav hocam sunu teknık olarak deyılde benım anlayacagım bır dılde anlatırmısın bende medıya player yuklemek ıstıyorum sıteye 1 tane mp3 muzugu yuklıyecem yabancıyım bu konuda bana yardımcı olurmusunwww.aydinsatranc.bz.tc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.