Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.180
Cevap
58
Favori
1.300.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Rehber olayınıda çözdüm tamamdır on numara cihaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 2 Ağustos 2011; 2:22:10 >
  • Sorun cozuldu mu bılmıorum arkadaslar ama daha once facebook uygulamasından facebook'daki videoları izleyememekle ilgili şikayetler duymuştum keza ben de izleyemiodm.. dikkatimi bişe cekti az once.. telefonunuzda herhangi bi video player yüklü ise video'ya; izlemek için bastıgınızda karsınıza videonun ne ile acılmasını ıstedıgmızı soran bi pencere geliyor, bende rock player yuklu ve varsayılan olarak onu işaretledım sonuc olarak artık facebook uygulamasıyla facebook'da izleyemedigim video yok, sorunum cozuldu.. ekstra bir video oynatıcısı olmayanlar mutlaka yuklesınler boylece facebook'da video izleyememe gibi bi sıkayetlerı kalmıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richard dawkins -- 2 Ağustos 2011; 3:01:42 >
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak bi soru soruyorum. internet tarayıcımdan anroid markete girdiğimde harika uygulamalar görüyorum ama bu uygulama huawei x5 ile uyumlu değil yazıyor. bu uygulamaları yüklemek için ne yapmam gerekiyor? root mu gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Arkadaşlar affınıza sığınarak bi soru soruyorum. internet tarayıcımdan anroid markete girdiğimde harika uygulamalar görüyorum ama bu uygulama huawei x5 ile uyumlu değil yazıyor. bu uygulamaları yüklemek için ne yapmam gerekiyor? root mu gerekli?

ücretli olanlar Türkiyeden alınamıyor. programın isminin sonuna versiyonu ve apk ekle (örneğin fruit ninja 1.5.4 apk) hepsini bir klasörde biriktir. sd karta atıp telefondan tek tek yükleyebilirsin ama böyle uğraşma. hi-suite göster dosyaların yerini install de takır takır hepsini yüklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Arkadaşlar affınıza sığınarak bi soru soruyorum. internet tarayıcımdan anroid markete girdiğimde harika uygulamalar görüyorum ama bu uygulama huawei x5 ile uyumlu değil yazıyor. bu uygulamaları yüklemek için ne yapmam gerekiyor? root mu gerekli?

ücretli olanlar Türkiyeden alınamıyor. programın isminin sonuna versiyonu ve apk ekle (örneğin fruit ninja 1.5.4 apk) hepsini bir klasörde biriktir. sd karta atıp telefondan tek tek yükleyebilirsin ama böyle uğraşma. hi-suite göster dosyaların yerini install de takır takır hepsini yüklesin

anlamadım
    mesela şu uygulamayı yüklemek için ne yapmam gerek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

anlamadım
    mesela şu uygulamayı yüklemek için ne yapmam gerek?

http://www. 4 shared.com/file/sBDgjjnj/Drag_Racing.html

burdan indir telefona at. Sonra kur

• Hey millet kimse yokmu forumda pasif herkes galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurseda

Bugün telefonu inceleme fırsatı buldum..Gerçekten güzel telefon almayı düşünüyorum..
    Birşey dikkatimi çekti telefonda beyaz renkler sanki tam beyaz değil biraz sarımsı..

Haklısın öyle. i5700 ile arasında fark bariz mesela.
  • Telefondaki simgeleri felan nasıl değiştirebiliriğm veya menüde büyük görünmesini sağlayabilirim iphone gibi?
  • arkadaşlar, telefonunda konuşma sırasında bağlantının kesilmesi gibi bi durum yaşayanınız var mı? konuşma sırasına bağlantı kesiliyor ama ekrana bakıyorum görüşme devam ediyor yazıyor benim konuştuğum tekrar bana geliyor. böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu hiç? ve ya bu durum tel. hattımdan kaynaklanabiliyor olabilir mi? çekme sorunu yok tel.in ama belki hat bozulmuştur diye düşünüyorum 9 sene olmuş hiç değiştirmedim ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofd

arkadaşlar, telefonunda konuşma sırasında bağlantının kesilmesi gibi bi durum yaşayanınız var mı? konuşma sırasına bağlantı kesiliyor ama ekrana bakıyorum görüşme devam ediyor yazıyor benim konuştuğum tekrar bana geliyor. böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu hiç? ve ya bu durum tel. hattımdan kaynaklanabiliyor olabilir mi? çekme sorunu yok tel.in ama belki hat bozulmuştur diye düşünüyorum 9 sene olmuş hiç değiştirmedim ne diyorsunuz?

Sim kartı yenilet. 9 yıllığını ilk defa sende duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Çok sağol kardeşim sonunda yaptım :D yanlız haala rehberi çözemedim ya

Sende bir sorn var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 2 Ağustos 2011; 11:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

arkadaşlar, telefonunda konuşma sırasında bağlantının kesilmesi gibi bi durum yaşayanınız var mı? konuşma sırasına bağlantı kesiliyor ama ekrana bakıyorum görüşme devam ediyor yazıyor benim konuştuğum tekrar bana geliyor. böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu hiç? ve ya bu durum tel. hattımdan kaynaklanabiliyor olabilir mi? çekme sorunu yok tel.in ama belki hat bozulmuştur diye düşünüyorum 9 sene olmuş hiç değiştirmedim ne diyorsunuz?

Sim kartı yenilet. 9 yıllığını ilk defa sende duydum.

abimde 14 yıllık var sorun onda mı emin olmak istedim durduk yere 10 lira bayılmayalım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: yusufhazerhan

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

quote:

quote:

Eywallah... hiç dikkat etmedim :)

ÖnemLi deiL :D:D

@wewox71

kardeş sd dosyaları bugün upload ediyorum :D haberin oLa :D:D

Modern combat 2 icin saol super oyun calisti shadowu yuklemeye usendim sd yuklemesi cok uzun

Varsa bide gangstar alabilir miyim

Gangstar Miami buLdum işini görürmü biLmem :D

kurdum denedim ilk başta biraz takıldı açarken ama oynarken sorun yok 30 dk arabayla nası dönecegimii aradım :D: yani :D o kadar :D:D

Link: https:// r a p i d s h a r e . c o m/files/806382047/Gangstar_Miami_Vindication_yusufhazerhan.apk

Hayrını gör

Shadow Guardinın SD klasörü varmı upload ettiğin...telefon 2 gündür indiremedi...

Buyur sd dosyası

https:// r a p i d s h a r e . c o m/files/2117163971/GloftSGHP.rar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eywallah... hiç dikkat etmedim :)

ÖnemLi deiL :D:D

@wewox71

kardeş sd dosyaları bugün upload ediyorum :D haberin oLa :D:D

Modern combat 2 icin saol super oyun calisti shadowu yuklemeye usendim sd yuklemesi cok uzun

Varsa bide gangstar alabilir miyim

Gangstar Miami buLdum işini görürmü biLmem :D

kurdum denedim ilk başta biraz takıldı açarken ama oynarken sorun yok 30 dk arabayla nası dönecegimii aradım :D: yani :D o kadar :D:D

Link: https:// r a p i d s h a r e . c o m/files/806382047/Gangstar_Miami_Vindication_yusufhazerhan.apk

Hayrını gör

Shadow Guardinın SD klasörü varmı upload ettiğin...telefon 2 gündür indiremedi...

Buyur sd dosyası

https:// r a p i d s h a r e . c o m/files/2117163971/GloftSGHP.rar

Ben mi yapamıyourm anlamadım gitti
    Önce Shadow u kurdum apksını
    Sonra Dosylarını indirdim gameloft games e yapıştırdım oyunu açıyorum tekrar indir seçenekleri geliyor later yes fln
    nasıl yapmam gerek anlamadım

• quote:

yine senin durum fena değil. bende nerdeyse 10 senedir aynı simkartı kullanıyordum. daha bu telefonu aldığım ilk gün sim kart patladı :) yani birden bire hat gitti, çekim gücü yok oldu. dedim herhalde geçici bir sorundur kapatıp açayım. kapattım telefonu, sonra açarken baktım daha pin sormadan puk soruyor (10 senede hiç puk kodu ile işim olmamıştı). kartıda saklamışım Allah'tan, buldum girdim puk kodunu kabul etti gibi göründü ama yine hat yok bir daha kapatıp açtım yine puk istedi yine girdim bu sefer kabul etmedi ve puk kilidi devrede diye bir yazı çıktı. diğer telefonlarda da denedim aynı sonuç. en sonunda bir vodafone shop'a götüreyim onlar çözer dedim puk işini ama onlarda çözemedi, yeni simkart almak zorundasınız dediler. demekki 8 tl sıkışmış :) aldım yeni kartı. neyse kartı alırken, kartı veren görevli kızın dediği mantıklı geldi; sizin kartınız 32 kb'likti (ya da 16) bu verdiğim 64 kb'lik belki sorun ondandı dedi ve şimdiye kadar haklı çıktı. 3 gündür sorunsuz kullanıyorum hattı.

ne kadar cevap oldu soruna bilmiyorum ama belki aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsili ekmek -- 2 Ağustos 2011; 12:58:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsili ekmek

quote:

yine senin durum fena değil. bende nerdeyse 10 senedir aynı simkartı kullanıyordum. daha bu telefonu aldığım ilk gün sim kart patladı :) yani birden bire hat gitti, çekim gücü yok oldu. dedim herhalde geçici bir sorundur kapatıp açayım. kapattım telefonu, sonra açarken baktım daha pin sormadan puk soruyor (10 senede hiç puk kodu ile işim olmamıştı). kartıda saklamışım Allah'tan, buldum girdim puk kodunu kabul etti gibi göründü ama yine hat yok bir daha kapatıp açtım yine puk istedi yine girdim bu sefer kabul etmedi ve puk kilidi devrede diye bir yazı çıktı. diğer telefonlarda da denedim aynı sonuç. en sonunda bir vodafone shop'a götüreyim onlar çözer dedim puk işini ama onlarda çözemedi, yeni simkart almak zorundasınız dediler. demekki 8 tl sıkışmış :) aldım yeni kartı. neyse kartı alırken, kartı veren görevli kızın dediği mantıklı geldi; sizin kartınız 32 kb'likti (ya da 16) bu verdiğim 64 kb'lik belki sorun ondandı dedi ve şimdiye kadar haklı çıktı. 3 gündür sorunsuz kullanıyorum hattı.

ne kadar cevap oldu soruna bilmiyorum ama belki aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir.

sorun hatta gibi duruyor sanki. bi 8 lira da bizimkisinin arasına sıkışmış gideyim de çıkarttırayım bari

• wordpress sağolsun blog uçmus şimdi blogspota taşıyorum daha doğrusu uğraşıyorum veri kaybı çok :D önemli olanları ekliyorum isteğe göre ekleme devam :)

kameramı arkadaşa verdim gelince bloğa özellikle şu telefonu yeni alanlar için bi kısım yapcam her defasında spam gibi aynı soruları soranlar için yeni alanların en çok sorduğu soruları bana biri yazarsa bloğa ona göre bi konu eklicem ....
    sorusu olana yardımcı olabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 2 Ağustos 2011; 13:44:46 >
  • @yusufhazerhan teşekkürler hocam...
  • bana güzel arayüzü olan şarkıcı resimlerinide indirebilen müzik çalar önerir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.