Playstation Network'un hacklenmesinin Playstation 3 satışlarını olumsuz etkileyeceğini düşündürüyordu ancak Sony'nin korktuğu başına gelmedi. Amerika'da Mayıs ayı PS3 satışlarına göz atıldığında geçen seneye oranla %14daha fazla Playstation 3 satıldığı rapor edildi.
NPD verilerine göre aktarılan bilgilere göre Sony, böylece PS3 satışlarında ard arda dördüncü ayında artış sağlamayı başardı.
SCEA'dan Patrick Seybold, "inFamous 2'nin de çıkışıyla PS3 platformu hiç olmadığı kadar güçlü. Müşterilerimize en taze ve en iyi oyunları vermek için kendimizi bu işe adamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta düzenlenen E3'te, müşterilerimizi heyecanlandır 3D, Playstation Move ve ilk parti oyunları gösterme şansı bulduk." dedi.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
infamous saolsun
Ne İnfamous 'muş be :D
Benide ekleyin oraya bakim :D
nerde beleş oraya yerleş
Arada Infamous'un reklamını da at ki oltaya bir iki balık takılsın değil mi be Sony'im?
Wii satışları halen katlanarak artarken, Xbox la zar zor yarışan PS3'üme yaraşır bir artış olmuş.Bunu bilir bunu söylerim.Zaten satışların sadece amerika'da artması gerçekten büyük başarıyı gösteriyor.
ben ps3 ü türkiyeye destek verdigi icin aldım yoksa xbox 360 alırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme