Şimdi Ara

Passat 1.6 TDI mi? Mondeo 1.6 TDCI mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
38.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben passatın teknolojisinden bahsettim,fordun alman teknolojisi olması,passattan daha üstün anlamına gelmiyor.aracı alırken 3 ay sıra beklemen o aracın kötü,markanın kötü olduğu anlamına gelmez.çok alıcısı varki birkaç ay sonrasına gün veriyorlar.

jetta hakkında bir bilgiye sahip değilim,inceleme fırsatım olmadı.güncel passat model bana göre çok başarılı bir model,ikinci elide çok iyi...
    Paran varsa Japon, yoksa alman.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Güncel passat ve güncel mondeo arasında mondeo'yu tercih ederim.Sıra beklemek tabiki de kötü olduğu anlamaına gelmez ama bizim ülkemizde Sıra beklemek talibinin çok olduğu anlamına geldiğini düşündürtmek için yapılan birşey aslında doğru düzgün araç getirmiyorlar ve sonrasında da böyle satıyorlar. Tüm o kadar sıraya karşın neden birinci değil passat? O kadar kişi para verdi ama taa ne zaman teslim alacaklar araçlarını. Fordun Alman teknolojisi de bir "alman teknolojisi" dir sonucunda ve gayet de başarılı bir araç ürettiğini düşünüyorum. 2si ile de seyehat ettim eski mondeolar biraz da arkadaşların dediği gibi içeri ses alan araçlardı ama şmdiki çok başka olmuş. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Kısacası düşürülmüş kalitesi ile, bu dağıtıcı Doğuş ile oylar hep istemeye istemeye de olsa mondeo'ya gidecektir.
  • Almanyada vw ne ise ford da onun gibidir, ikiside zibil gibi ve ikiside degersiz, siz burada marka olarak değerlendirdiğiniz icin araçların kalitesini değil markasını tartışıyorsunuz. Öyle paramla sıra bekleyecek Kadar bir marka değil vw. Mercedes bile 5 hafta veriyor, kalitesinden taviz vermiş bir araçtan bahsediyorsunuz. Yani her marka daha iyisine uğraşırken vw çıta düşürüyor, velhasil, anlamsız
    2021 Fiat Fiorino Cargo
  • Mondeo biraz fark attı
    Benim yorumlardan anladığım vw gurubunda sıra beklemek herkesi çok bezdirmiş.

Passatçılar
    1-frk96
    2-MEHMETXXXX
    3-TaNeR.61
    4-çekomastik
    5-bangsuui
    6-labidu
    7-MeganeCC
    8-cihanair
    9-sugarboy
    10-Janjan
    11-okuryazargezer
    12Fatih211

Mondeocular
    1-barisozyurt
    2-bykush99
    3-playumb
    4-will.i.am
    5-hunter06
    6--ottoman-
    7-eray2658
    8-delgadobm
    9-038poyraz
    10-DSMN
    11-Johnnn
    12-airea
    13-FaBeRgE
    14-drsnrky
    15-maivesiyah
    16-Emre BİÇER
    17-drchtygn
    18-Goktug308
    19-shadow35
    20-delgadobm
    21-haluk 23
  • Mondeo yenil bir kasa olmamasına rağmen üst yapı olarak daha bir sınıfının otomobili.Tercihim mondeo
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • Asgari beş sene binerim diyorsan Mondeo alınır.
    Adres Tarif Edilir.
  • daha öncede yorum yazdım şimdide passat ikisinide inceledim bence passat herşeyden önemlisi degerde kaybetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
    herkes mondeo demiste almaya gelince 1tane mondeo alan goremezsin
    Tr de passat kardesm mondeo hata olur

passat daha yeni kalite dusurdu hocam dur dha ya:) eski kasalar uzerine konusuo olsaydik o zaman herkes passat derdi ama kaliteyi dusurup,satin alma anindaki tadini kacirinca da bu sefer herkes mondeo dedi. ve bunun olmasi gayet normal, bi tek tipni duzgun yapip yani gorunmeyen yerlerden kırpıp gorunen yerlere koymalari idi yaptiklari ama 3 kirpip 2 koymuslar o ayri

Makyajlı Passat'ın özellikle kapı içi döşemeleri, tokluğu, yalıtımı B6'lara göre çok daha başarılı
    Passatın iyi kötü yanları neler?
    Mondeonun iyi kötü yanları neler?
    Tabiki güzel değerlendirme yapan bir çok arkadaşlarımızda var.
    Benim buradaki amacım anket yapmak değil. bu araçlar hakkında bilenlerden bilgi toplamak...

Passatçılar
    1-frk96
    2-MEHMETXXXX
    3-TaneR.61
    4-çekomastik
    5-bangsuui
    6-labidu
    7-MeganeCC
    8-cihanair
    9-sugarboy
    10-Janjan
    11-okuryazargezer
    12-Fatih211
    13-HoLY.oNE
    14-strify
    15-

Mondeocular
    1-barisozyurt
    2-bykush99
    3-playumb
    4-will.i.am
    5-hunter06
    6--ottoman-
    7-eray2658
    8-delgadobm
    9-038poyraz
    10-DSMN
    11-Johnnn
    12-airea
    13-FaBeRgE
    14-drsnrky
    15-maivesiyah
    16-Emre BİÇER
    17-drchtygn
    18-Goktug308
    19-shadow35
    20-delgadobm
    21-haluk 23
    22-Cdmpf
    23-

• işi ankete kendin çevirdin, hala da devam edip listeliyorsun...

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

herkes mondeo demiste almaya gelince 1tane mondeo alan goremezsin
    Tr de passat kardesm mondeo hata olur

HoLY.oNE arkadaşım. Bir tane Mondeo alan olmasa Türkiyede Ford diye bir kurum göremezdik. Aksine Türkiyedeki en büyüklerden birisi de Ford. Yollara çıktığım zaman her türlüsünden Ford aracı bolca görmekteyim.
    Birde Türkiyede passat kardesm mondeo hata olur demişsin. Araçların iyi kötü yanları ülkelere göre çok mu değişiyor. Türkiyemiz bir çok ülkeden daha iyi olduğuna göre niye araçların değerlendirilmesi açısından dünya ülkelerine göre farklı bir sonuç oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

işi ankete kendin çevirdin, hala da devam edip listeliyorsun...

evolvo arkadaşım, inan konuyu açarken hiç anket tarzında bir düşüncem yoktu. Sonrasında bakalım kaç kişi Passat kaç kişi Mondeo demiş diye kendim saydım. Bunuda sizlerle paylaştım. Bir kaç arkadaş bende Passatçıyım, bende Mondeocuyum beni de yazın deyince liste uzadı gitti. Rahatsız olan varsa söyleyin listelemeye devam etmeyelim. Sonuçta ben nasıl ki sizlerin sayesinde burada bilgi sahibi oluyorsam. Merak edenler yada lazım olanlar içinde buradan faydalanma imkanı olacak. Sonuçta benim Wolksvagenle yada Fordla hiç bir maddi bağım yok. Hangi araç işime gelirse Allahta nasip ederse onu alırım. Belkide bunların dışında bir araç bile olabilir
  • anket yapma amacının olmadığının farkındayım , benim söylemek istediğm sen liste yapmaya başlayınca iş yarışmaya döndü. konu güzel takipteyim, özellikle selektiv 1.6 turbo kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
    Fluence 1.5 dci 110 bg.d.gri./ clio 1.2 16v aut.beyaz/iphone 4s siyah/Philips RQ1260 SensoTouch Tıraş Makinesi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.