Şimdi Ara

Battlefield 2 BFHQ'da Statlar Görünmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Statlarımız bfhq'da görünmüyorsa çözümü çok kolay fakat sadece 1 serverdaki statlarınızı gösterir.Çözümü anlatayım aşağıda kanıtta vereceğim.Ben şuan 1.0 oynuyorum 1.4 ve 1.5'e geçicekseniz ip yi silin sorun çıkabilir.
    Her serverin statlarının ipsi farklıdır ondan dolayı oynadığın serverin sitesine girip stats bölümündeki ip'yi C:\WINDOWS\system32\drivers\etc hosts dosyasının not defteriyle açıp en alt kısma (ip) Boşluk bf2web.gamespy.com yaz kaydet.Böylece göreceksin. Eğer 1.4 ve ya da 1.5'e geçerseniz ip yi silmelisin login hatası veriyor yoksa.
    Örnek:94.23.220.167 bf2web.gamespy.com
    Aynı yukarıdaki gibi yukarıda yazılan ip yerine kendi serverinizin sitesinin stats bölümündeki ip yi yazacaksınız.
    Kanıtım:
     Battlefield 2 BFHQ'da Statlar Görünmesi

Kanıtımdaki ismimi sildim çünkü hesabın ismini gören bazı akıllılar hesabı kırabiliyor.
    Bir teşekkür yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 13 Haziran 2011; 22:10:58 >

• Saol ama bunu iki sv de yapamıyoruz dimi
  • Birşey daha sorcam bunu yaptımda ben diğer bilgisayarımdı yaparken erişim hatası verdi niye acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medic61 -- 14 Haziran 2011; 15:20:58 >
  • 1.Sorunun Cevabı:Sadece tek serverda yapabilirsin ama başka sv nin koymak istiyorsan oraya koyduğun ip yi diğer svnin ip si ile değiştir diğer oynadığın sv nin statlarını görürsün.
    2.Sorunun Cevabı:Erişim hatası veriyor ise yönetici hesabınla gir oda olmassa ordaki dosyayı masaüstüne kopyala değiştir ordakini sil masaüstündekini o klasöre yükle.
  • bc2 de 50 lvl olayım bf 2 yı alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

bc2 de 50 lvl olayım bf 2 yı alıcam

Şuan bc2 de kaç levelsiniz bide bf2 alınca German Fun Killaz Alpha serverine beklerim ben orada oynuyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55
    quote:

Şuan bc2 de kaç levelsiniz bide bf2 alınca German Fun Killaz Alpha serverine beklerim ben orada oynuyorumda

Ping sorunu olmuyor mu?Olmuyorsa bf'ye geçeceğim.
    Bilgilendirirsen sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

quote:

Ping sorunu oluyorda ping düşük oluyor mesela benim ping 73 ama bazı türklerin 33 lerde bazılarının 96 larda bulunduğumuz konuma göre değişiyor ama istanbulda zannedersem 50-60 arası ping alırsın.Ama tabi bu german fun killaz serverinde diğer serverlardada ping çok yüksek değil benim en kötü pingim 270 lerdeydi oda başka server bu serverda ping gerçekten düşük türkiye içinde bile bu kadar düşük değildir yani o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 20 Haziran 2011; 14:50:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

quote:

Ping sorunu oluyorda ping düşük oluyor mesela benim ping 73 ama bazı türklerin 33 lerde bazılarının 96 larda bulunduğumuz konuma göre değişiyor ama istanbulda zannedersem 50-60 arası ping alırsın.Ama tabi bu german fun killaz serverinde diğer serverlardada ping çok yüksek değil benim en kötü pingim 270 lerdeydi oda başka server bu serverda ping gerçekten düşük türkiye içinde bile bu kadar düşük değildir yani o derece

Teşekkürler..lys3'ten dolayı cumartesi akşamı deneyeceğim bakalım. :)

• Beğenirsiniz umarım
  • sırf bfhq'da gorunmuyor dıye orjınalını aldım ama yuklmeden bu sayfayı gordum :D
    artık gorunuyor :D
    =DDHC= 1 KARKAND tayım bende ;)

Ek: Oyunun orjınalı ile eskı oynadıgım cracklısı arasında ne farkı kaldı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 29 Haziran 2011; 2:24:47 >
  • cracklı online oynayamassın mini iso kullanman lazım ama link yasak bide çakma oyundada statları böyle gösterirsin orjinaldede ilk görünmez sonra ayarlarsın
  • Yasakmı bilmiyorum fakat mini iso oyunun orjinal gibi kullanılmasıdır.Yani sizde orjinal oynayanlar gibi oynayabiliyorsunuz.Ve sizi 20 dakikada bir atmıyor.Mini isolar tüm packlara uygundur.Ama linkini vermek özel mesajdanda yasak olduğu için araştırma işi size düşüyor .Bu arada forumda bir süre yoktum demiştim.1-2 gün sonra tekrar yokum fakat büyük ihtimalle Pazartesi günü döneceğim.
  • 1. versiyonu normal bir crackle -mini kullanmadan- oynayabılıyorum ama elımde orj. varken yukleyeyım ve 1,5 e geceyım dedım fakat v1.0 zevkını vermemeye basladı
    cok server var ve harıtaların hepsı buyuk -64kısılık- v1,0 dayken =ddhc=1(ranked serverdı ama ea sıtesınde degıl kendı sıtesınde rutbe alabılıyordum) oynuyordum 32 kısılık harıta 50 kısılık server bunun zevkı anlatılmaz

tekrar v1,0 ,eskı servere dondum ama bu sefer ranked olmasına karsın ve 3 gun full oynamama rahmen ae da global puanım hiç yukselmedi mecburen v1,5 e gectım yıne.
    Eskısı gıbı zevk alamıyorum artık bazen 2-3 arkadasla aynı aynı servere gırdıgımızde guzel zevklı oluyor sadece.
    Puan kasmakta cok zor degıl point serverlar var 8 dk de bır size 300 glbal point verıyor ama hiç zevk alamıyorsunuz ve oynamanın anlamı olmuyor.

kısaca tek basına oynamanın hıc zevkı yok oyunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.