Şimdi Ara

Transcend'den SDXC destekli ve ExpressCard uyumlu yeni kart okuyucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    SDHC bellek kartlarıyla kıyaslandığında daha yüksek depolama kapasitesi ve daha yüksek veri aktarım hızları sunabilen SDXC bellek kartlarının zaman içerisinde hızla yaygınlaşması bekleniyor. Bu alanda dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Transcend, mobil kullanııcılar için SDXC bellek kartı desteği de sunan ExpressCard okuyucusu hazaırladı.

     

    RDF1 kod adını taşıyan ve 34mm ya da 54mm slotlarında kullanılabildiği açıklanan yeni okuyucu aynı zamanda en yeni SD kartların tamamına destek sunabiliyor yani SD, SDHC ve SDXC (UHS-1) bellek kartlarıyla kullanılabiliyor. Hot-swap özelliği sayesinde sistem açıkken takıp çıkartılabilen kart okuyucusu iki yıllık garanti ile 19.95 Avro seviyesinden sunuluyor.



  • Sdd haberi diye tıkladım depolama birimi geldi.Gerçi daha iyi oldu.Kart bana biraz uzun gibi geldi ama bu sayede daha fazla depolamayı daha ucuza yapacaklarsa çok alınabilir bir ürün olur.
    Saygılar
  • ne kadar gerekli, bayağı tartışılır,hadi ufak netbooklarda kullanılır 32gb takılarak disk çoğaltılır diyecem ama.artık netbooklar 160-250 gb hdd ile geliyor ve zaten bu yuva olmuyor %99 unda.ne için acaba bu ürün ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.