Şimdi Ara

Microsoft, Windows Mobile'dan desteğini yavaş yavaş çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Geçtiğimiz ay içersinde Windows Phone 7'nin ilk büyük güncellemesi Mango'u duyuran Microsoft, bir dönem kendisinin akıllı telefon pazarının en büyük oyuncularından biri olmasını sağlayan Windows Mobile 6 ile ilgili önemli bir kararı hayata geçiriyor.


    Windows Phone 7'den sonra verdiği desteği yavaş yavaş kesmesi beklenen Microsoft, 15 Temmuz'dan itibaren Windows Marketplace for Mobile'ın kapılarını yeni uygulamalara kapatacak, ancak kullanıcılar mevcut uygulamaları satın almaya devam edecek. Bunun yanı sıra Microsoft, kullanıcılara telefonlarındaki içerikleri yedekleme imkanı veren My Phone servisini 7 Ağustos itibariyle kullanıma kapatacak.


    Hatırlanacağı üzere Microsoft, Windows Phone platformunun daha geniş kitlelere yayılması için dünyanın en büyük telefon üreticisi olan Nokia ile önemli bir anlaşma imzalamıştı.








  • İlk windows mobile telefonum Toshiba G500 olmuştu ve lisede çocuklar bana naim olum yuhh bune lann!! parmak izi msn face( ozamanlar facede 5000 kişi ancak var :D ) wifi yuh naim bu ne ya laptop almasak bunu mu alsak . diyenler olmuştu . ve o günden sonra asla symbyan ve java tabanlı cihaz kullanmadım 4 sene oluyor . lise 2 çağım. Aslında üzüldüm yani Windows u severim fakat WM telefonları çok kastıran bir sistem inş WM 7 güzel işler çıkartır. ve şu iphone manyaklığı durur milletimiz 1000-2500 tl leri o aletlere vermesin artık . her türlü rekabet bizim için iyi TEKEL olmasın.

    Nokia Kendi ideolojisini bıraktı ileride görecez bakalım İYİ mi yapmış KÖTÜ mü

    Saygılar Naim MUTİ
  • destek mi vermiş ki desteğini kesiyor.. bildiğin odundu kendisi.. Mücrosoft onu yıllar öncesinden unutmuştu bile.. HD2 sahiplerine sorcan onu..
  • Klasik Microsoft zihniyeti.XP de aynı :)
  • tipsiz bence iyi deil
  • desene google tekel oluyor
  • Windows Phonedan bi yol olmazdı zaten yürübe microsoft kim tutat seni :D
  • Öyle yorumlar yapılmışki sanki Windows Phone 7 desteği bitiriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 13 Haziran 2011; 16:44:50 >
  • desenize win 6 ve 6.5 kullanıcılarının elinde patladı cihazlar bende dadil...
  • kimsenin elinde patlamaz. varolan uygulamalar uzunca bir sure daha idare eder. hep soyluyorum: outlook varken birsey olamaz. karizmasi da cabasi
  • 7 ağustosa kadar windows mobile 6.5 kullanan htc TD2 telefonumda data senkronizasyonu için microsoft myphone uygulamasını kullanıyordum. fakat artık firma senkronizasyon özelliğini kapattı. ve dataları skydrive server a taşıdı. fakat format atmış olduğum telefonumda eski datalarımı internet üzerinden skydrive da senkronize edemiyorum. rehber benim için çok önemli ,bunu sadece csv formatında sky dan bilgisayarıma indirebiliyorum.bu csv formatındaki dosyayı outlook kullanarak dahi telefonuma yükleyemiyorum yani rehberime ulaşamıyorum. ne yapabilirim lütfen yardım.

    Arkadaşlar,

    Bu konu hakkında en ufak bir fikri ya da tecrübesi olan arkadaşlar yardımını esirgemesin, rica ediyorum, mutlaka sizlerde yaşamış olmalısınız bu sorunu, myphone daki rehber dosyalarımızı telefonumuza nasıl atacağız/yükleyeceğiz???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.