Yeni EOS Entegre Temizlik Sistemi. Çekim sırasında LCD ekrandan "Canlı İzleme". Çekim hızı: 3.7 kare/sn, arka arkaya 34 JPEG, 6 RAW. 9 netlik noktası. DIGIC 4 işlemci. Seçilebilir ASA hızı: 100-6400 (H1: 12800'e kadar genişletilebilir. Histogram göstergesi. Enstantane hızı: 30sn-1/4000sn (1/3 adımla). Tüm Canon EF , EF-S serisi lenslerle uyumlu.
Fotoğraf Hassasiyeti 18.0 MegaPiksel Çözünürlük 5184 x 3456 Digital Zoom Kamera (x) Yok LCD Ekran 3.0" Video Çözünürlüğü 1920 x 1080 Video Yakalama Hızı Full HD - 30/25 Fps Ön Bellek Yok Mobil Bellek SD Secure Digital , SDHC , SDXC Pil Çeşidi LITHIUM-ION Bağlantı Paralel Port, USB, HDMI
Cihaz Vatan Computerdan alındı Ve garantisi devam etmekde. 1000 Poz Çekildi.
Fiyat : 1000TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
550D = 1000 TL miydi? ben niye görmedim ki bu ilanı???
Eğer doğru ise, bedavaya gitmiş.
Hocam alış-veriş yapmayın ketsugi nickli dolandırıcı büyük ihtimalle, lütfen şu ara herkes alış-verişinde dikkatli olsun..! Çünkü ürünü aldığı gözüken eleman üyeliğini çaldıran arkadaş..!
Bu adam dolandırıcı. Beyler 120 tl kaptırdım bu adama. İzlememiz gereken hukuki yollar nelerdir
Hem dolandırıcılık yapıp hemde üyelikleri çalıyor ..aman dikkat..!
Bu adam hırsızmış. Aman dikkat arz namus yok bunlarda.
1000 tl ye 550 d mi olur zaten arkadaşlar. Dolandırıcıdır
Vaybe bu ilanı okudugumda 1000 tl yede makina satılabiliyormus demekki diye içinden geçirmiş idim. Meğer adam dolandırıcıymış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme