Şimdi Ara

Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığı diğer Kulüplerin desteği ile Fenerbahçeye Komplodur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırım sinirlenmiş, Fenerbahçe yöneticisi olan birini nasıl aday olur ve diğer kulüplere kızıyor(gs,bjk,ts gazi) nasıl diğer kulüplerde destekler diyor, dışardan izlemeye devam ediyorum diyor ve bu tiyatronun içinde olmam diye de ekliyor...

Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığı diğer Kulüplerin desteği ile Fenerbahçeye Komplodur.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar'ın federasyon başkanlığına aday olmasını, "Bana karşı operasyon yaptıklarını düşünüyorlar ama Aydınlar'ı destekleyen kulüplerimiz kendi camialarına nasıl anlatacaklar bu durumu? Ben bu olayın hiçbir yerinde yokum" sözleriyle değerlendirdi

Futbol Federasyonu'nun 29 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulunda Mehmet Ali Aydınlar'ın sürpriz bir biçimde aday olacağını açıklamasına ilk yorum Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi.
    Halen Mahmut Özgener federasyonunda yönetim kurulu üyesi olan ve Acıbadem Sağlık Grubu başkanlığını yürüten Aydınlar'a adaylık önerisi götüren Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ile Gaziantepspor kulüplerini hedef alan Yıldırım, "Mehmet Ali beye hayırlı olsun. Aday olmak en demokratik hakkıdır. Ancak bilinsin ki ben bu tiyatronun hiçbir yerinde yokum" diye konuştu.
    Yıldırım son gelişmeleri değerlendirirken şu ifadeleri kullandı;
    "Bana karşı operasyon yaptıklarını düşünüyorlar ama Aydınlar'ı destekleyen kulüplerimiz kendi camialarına nasıl anlatacaklar bu durumu? Fenerbahçeli bir yöneticiyi aday göstermelerini hangi söylemle izah edecekler? Gelişmeleri seyrediyorum ve olayın dışındayım.

'Tasarrufum olamaz'
    Benim Göksel Gümüşdağ ile ilgili bir tasarrufum olamaz. Kendisini üç yıldır Kulüpler Birliği Vakfı'ndan tanıyorum. Üstelik Galatasaray Genel Kurul üyesi ve bunu açıkça deklare etti. Daha önce de söyledim, Mahmut Özgener aday olmayacağını ve görevi Gümüşdağ'a bırakacağını söylemiş. Şimdi benim kucağıma bomba bırakmak istiyorlar. Aday olan herkese hayırlı olsun. Sonuçta Kulüpler Birliği Vakfı'nda bu konu görüşülecek ve oradan bir sonuç çıkacak."

'Ulusoy gelebilir'
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım konuyla ilgili düşüncelerini dile getirirken ilginç bir iddia da ortaya attı.
    Uzun yıllar Futbol Federasyonu Başkanlığı yapan Haluk Ulusoy'un bu süreçte adaylık için ortaya çıkabileceğini belirten Yıldırım, "Kulüpler ve taban birlikleri üzerinde etkili olacağını düşünüyorsa Ulusoy da adaylığını açıklayabilir. Ben siyaseten önünde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bugün Aydınlar'a destek verenler o zaman ne yapacaklar? Haluk Ulusoy ile mi birlikte hareket edecekler?" dedi.

• ulusoy gelirse 90 puan toplasak da şampiyon olamayız
  • laf başı geldi mi sezon ortasında fenerasyon diye bildiri yayınlarlar.seçim olur fenerahçe yöneticisini aday gösterirler.bu ne pehriz ne lahana turşusu.
  • Aziz Yıldırımla M.Ali Aydınlar ın arası açılmasa bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Aziz Yıldırımla M.Ali Aydınlar ın arası açılmasa bari.

Aziz Yıldırım kendisine karşı rakip gördüklerini öyle yada böyle bitiriyor. Taraftar M.Ali Aydınlar'a ne kadar sempati gösterirse onun Aziz Yıldırım ile o kadar arası açılacak. Geçmişte bunun pek çok örneği var.
  • Mehmet Ali Aydınlar'la, Aziz Yıldırım'ın arası pek iyi değil. Mehmet Ali Aydınlar TFF başkanı olursa büyük olasılıkla Acıbadem sponsorluğunu Fenerbahçe'den çekecek. Diğer kulüplerin onun başkan olmasını istemesinin nedeni bu.
  • İkilinin arası bozuk. Aydınlar Fenerbahçe başkanlığını istiyor.

Aziz Yıldırım'ı başarısız kılarak başkanlığa gelmesi olası bir senaryo gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.