Şimdi Ara

BlackBerry PlayBook, 16 ülkede daha satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Research in Motion yeni tableti BlackBerry PlayBook'u, Kuzey Amerika pazarından sonra 16  ülkede daha kullanıma sunuyor. Firmanın ilk tableti olan ve sahip olduğu güçlü özelliklerle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran BlackBerry PlayBook'un satışa sunulacağı yeni ülkeler; İngiltere,  Hollanda, Suudi Arabistan, Hong Kong, Avustralya, Venezuela,İspanya, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Singapur, Meksika, Fransa, İtalya, Hindistan, Endonezya ve Kolombiya. Görüldüğü üzere 16 ülke arasında Türkiye yer almıyor ve şu an için ülkemizde ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.


    7-inç boyutunda ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan ve Texas Instruments'ın 1GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemcisinden güç alan tablet bilgisayar, RIM'in satın aldığı QNX firmasınca geliştirilen yeni bir işletim sistemiyle geliyor. Özellikle çoklu uygulama ve Adobe Flash performansıyla övgüler alan tablet bilisayar, 1GB RAM ile geliyor. Üzerinde her ikisi de yüksek çözünürlükte kayıt yapan 5 Megapiksel ve 3 Megapiksel çözünürlüklerinde iki kamera bulunan tablet, jireskop, ivmeölöer ve dijital pusula gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Üzerinde yer alan microHDMI konnektörüyle daha büyük ekranlara bağlanabilen BlackBerry PlayBook'un 16 yeni ülkedeki satışının 30 gün içerisinde başlaması beklenirken, fiyatı ise kapasitesine göre 500$-700$ arasında olacak.









  • Samsung tab ve İpad in yanında çok fazla satacağını saNMIYORUM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak d

    Samsung tab ve İpad in yanında çok fazla satacağını saNMIYORUM


    turkiyede olmayabilir ama blackberry amerika ve cogu avrupa ulkesinde cok populer ve guvenilir bi marka oldugu icin satısları gayet basarılı olacağını dusunuyorum :)
  • İşletim sistemini yeni olması dezavantaj olmuş. Android Market bile yeterince gelişememişken ve karşısında Appstore gibi bir dev varken işi zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkforce

    İşletim sistemini yeni olması dezavantaj olmuş. Android Market bile yeterince gelişememişken ve karşısında Appstore gibi bir dev varken işi zor.


    işletim sistemi android uygulamalarını desteklio dolayısıyla yakında çıkacak güncellemelerle bütün android uygulamalarını calıştırıcak :)
  • Bu arada metrolara da satilmaya baslanmis. Dün gaziantep metroda xoom la beraber sergileniyordu. Her ikiside 1200 civarindaydi. Xoom bu arada resimlerde gordugumden daha kaliteli duruyordu. Cokta kalin degil ancak diger onemli gercek ips ekran bence bu tablet isinin en onemli ayrintisi. Ben okumak amacli tablet kullanicisi ldugmdan ekra norani 16:9 da benim icin uygun gelmiyor su an. Tabii herkesin ihtiyacina gore bu talepler degisebilir.
  • cihaz multitasking te ipad ve android i kaale almaz. flash oynatımında yine androidler gibi kasılmalar hiç yok. hdmi ve usb çıkışı da bir artı. android 3 ün yazılım sayısı çok çok az iken playbook un 3800 uygulaması mevcut + android 2.2 ve 2.3 için geliştirilen uygulamaların tamamı çalışacak. demoları youtube da mevcut. bluetooth üzerinden internet çekebilmesi 8 saate varan pil süresi 1080p kayıt ve oynatım özeliği cabası.
  • Bağlantıda kalmak konusunda BlackBerry tartışmasız 1 numara. iPhone,Nokia ve Windows Mobile de kullandım ama hiçbiri bu konuda Blackberry ile yarışamaz. Tabletinin de iyi olacağını düşünüyorum.
  • Gercekten de mukemmel bir cihaz. Multitasking ozelligi sayesinde ipad imi emekli ettim. Bu arada elimdeki 16gb versiyonunu yuksek kapasiteli versiyonlarindan almak icin satiyorum. Ilgilenenler:http://forum.donanimhaber.com/m_49927235/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49927235
  • ben kullaniyorum hatta su an playbooktan yaziyorum. apple app aramicaksaniz harika alet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.