Şimdi Ara

Touch (2012 - ) | 2. Sezon Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FOX televizyonunda yayınlanacak olan yeni bilim-kurgu dizisinin başrol oyuncusu Kiefer Sutherland. Dizinin yaratıcısı ise , "Heroes" dizisinin de yaratıcısı olan Tim Kring. Dizide rol alacak diğer bir ünlü oyuncu ise Danny Glover . Haziran ayında çekimlerine başlanacak dizinin yayın tarihi konusunda netlik yok ancak 2011'e yetiştirileceği söyleniyor.

Dizinin konusu: Dul olan Martin Bohm (Kiefer Sutherland), otistik olan ve konuşamayan 11 yaşındaki oğlu Jake ile zorlu bir hayat yaşamaktadır. Kendi dünyasında yaşayan Jake, babası Martin'in dahi kendisine dokunmasına izin vermeyen, kullanılmayan telefonları ustalıkla söküp parçalarını kullanabilen özel bir çocuktur. Okulda uyum sorunları yaşayan Jake ve babasına yardımcı olabilmek için, mesleğine yeni başlamış sosyal hizmet görevlisi Clea Hopkins devreye girer ve ailenin yaşamına dahil olur. Olaylar ise Martin'in, oğlu Jack'in özel bir yeteneğe sahip olduğunu anlamasıyla başlar. Jake'in özel yeteneği; olacak olayları önceden bilebilmesidir. Ancak bunları sözlerle değil sayılarla babasına aktarmaktadır. Artık Martin için sayıların sırrını çözme vaktidir. Martin'in yardımına koşacak kişi ise özel çocuklarla ilgilenen profesör Boris Podolsky'dir (Danny Glover ).
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Konu fena değil. Heroes-Rain Man karışımı gibi birşey.

Yalnız dizi FOX'ta ise bence 2-3 sezon beklemek lazım izlemeye başlamadan önce.

Malum şimdi başlarız 2-3 bölüm reytingler kötü olur hemen iptal ederler diziyi.

Zannetmiyorum ki Kiefer Sutherland'in bile kredisi olsun FOX'ta. Öyle gıcık bir kanal yani..
  • Fox 13 bölüm sipariş etmiş.
  • 318

bu sayıya dikkat belki efsane olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 7 Ekim 2011; 20:26:05 >
  • Bilim Kurgu ise takip ederim tabi
  • Sayı sırrı felan olmasaydı izlenmezdi. Ama bekleyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jack bauer mi var

kiefer için izlerim diziyi.ama akıllarımızda jack olarak kaldı elbette.onu unutmak biraz zor olacak.
  • 24 kadar güzel olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

jack bauer mi var

kiefer için izlerim diziyi.ama akıllarımızda jack olarak kaldı elbette.onu unutmak biraz zor olacak.

Bu adam reklam da oynasın gene izlerim. Yeter ki bir şeylerde oynasın.
  • Konu güzel ama yayınlayan kanal FOX olunca insan korkuyor izlemeye ama sezon ortasında başlayıp 13 bölüm yayınlanacağı için umutluyum diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

jack bauer mi var

Bu adam reklam da oynasın gene izlerim. Yeter ki bir şeylerde oynasın.

• baya sağlam bir yapım gibi gözüküyor umarım güzel bir şeyler çıkar ortaya
  • Olmuyor. "My name is Bohm derken" duygulanıyorum ," Jack Bauer diyecek " diye bekliyorum

Herşeye rağmen fragman etkileyici , çıksın mutlaka izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Olmuyor. "My name is Bohm derken" duygulanıyorum ," Jack Bauer diyecek " diye bekliyorum

Sorma vallahi.

Trailer ve dizinin konusunu beğendim. Kiefer üstad varsa izlenir zaten. Bu dizimizde azıcık aksiyon da var galiba.
  • Bu adamın oynadığı herşeyi izlerim arkadaş."Denizden babam çıksa yerim" derler ya o tarz işte.
  • 25 Ocak Çarşamba günü Fox ekranlarına gelecek, ardından kendi yayın günü olarak belirlenen 19 Mart Pazartesi akşamına kadar yeni bölümü yayınlanmayacak ve bu tarihte kendi günündeki resmi prömiyerini yapacak.
  • Konu güzel, kadro güzel daha ne olsun. 24'ü sırf blurayi yok diye izlememiş biriyim. İzlemeyi çok isterdim ama dvdrip sarmıyor. Danny Glover'ın oynamasıda şaşırttı. Yazalım kenara mutlaka izlerim.

Ayrıyetten 2012 baharda The River adlı dizi geliyor. Fantastik-Korku-Gizem-Paranormal Konusu;http://forum.donanimhaber.com/m_49481175/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Konu güzel, kadro güzel daha ne olsun. 24'ü sırf blurayi yok diye izlememiş biriyim. İzlemeyi çok isterdim ama dvdrip sarmıyor. Danny Glover'ın oynamasıda şaşırttı. Yazalım kenara mutlaka izlerim.

Ayrıyetten 2012 baharda The River adlı dizi geliyor. Fantastik-Korku-Gizem-Paranormal Konusu;http://forum.donanimhaber.com/m_49481175/tm.htm

blu-ray çıkalı çok oldu zaman kaybetmeden indir ve izle derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ncore

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Konu güzel, kadro güzel daha ne olsun. 24'ü sırf blurayi yok diye izlememiş biriyim. İzlemeyi çok isterdim ama dvdrip sarmıyor. Danny Glover'ın oynamasıda şaşırttı. Yazalım kenara mutlaka izlerim.

blu-ray çıkalı çok oldu zaman kaybetmeden indir ve izle derim

Bütün sezonların var mı ? ben ilk sezonu bulamamıştım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.