Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün akşam Teknosa'dan Toshiba M70-215 model laptopu aldım. İlk izlenimlerim mükemmel. Harika bir ekranı var malzeme kalitesi çok yüksek yanında verdikleri çanta çok şık. 4.35 saat pil ömrü olduğu yazıyor. HP Pavilion DV4254 modeli arasında gidip geliyordum. Sonuçta 100 dolar daha fazla vererek Toshiba aldım. Bu model ve Toshiba hakkında ne düşünüyorsunuz? Aynı bilgisayarı kullanan veya almayı düşünen arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

• bende de su an toshiba bi laptop var ama markasini nerden anlayabilrim
    kutuy falan bak demeyin attim kutusunu
  • satellite m55 s 329 diyo benimkine diyo bende memnunum valla kardes
  • arkadaslar ozelliklerin hepsine bi daha baktimgercekten iyi bi alet
    ama monitor icin WXGA(Retail Box) diyor ne anlama geliyor bu
  • ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN. BU LAPTOP İÇİN 200$ + KDV FARKI GEREKTİREN SADECE PRO OLUŞUMU M70-122 İLE AYNI DA.
  • M70-122 Modelinde 60 gb hard disk,m70-125 modeli 80 gb ve batarya ömrü 4,32 saat olarak belirtiliyor ayrıca notebook kapalıyken bile müzik dinleniyormus ürünün sitesinde öyle yazıyor bence çok iyi bir secım çübkü cihaz gercekten çok güzel dostum güle güle kullan
  • teşekkür ederim, Valla seryaft bilmiyorum dostum fiyat farkı nerden kaynaklanıyor, bugün internetten battlefield 1942 swowwII demoyu indirdim, az önce internet üzerinden kapıştım 1 saat kadar, grafikler gayet güzel bu oyun icin tatmin edici ama daha güncel oyunları çalıştımayacak gibi gözüküyor, hiç takılma olmuyor çok rahat oynadım ama klavyenin sol üst köşesinde alt kısımda baya bi ısınma oldu oyun esnasında, bu ısınma acaba normal mi, bende ne olur ne olmaz oyundan çıktım ozamandan beri hala açık duruyor, bi problem yok. Bu ısınmadan dolayı bilgisayara bir zarar gelebilirmi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHIBA L655-149 nasıldır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu modelin m70-215 in teknosa da özellikleri yazmıyor.Sana zahmet ekran kartı rem işlemci gibi özelliklerini yazabilirmisin bluebest
  • 1.73 GHz işlmeci, 915 chipset, intel media graphics 915 accelator,512 mb 533 mhz ddr ram, pili uzun gidiyor gerçekten, ekran kalitesi mükemmel, truebrite özelliği var, divx lerde görüntü muhteşem, dvd henüz denemedim, dvd-rw çift katmanlı optik sürücü hızlı okuyor,şimdiye kadar edindiğim izlenimler bukadar, ha birde tuşların basımı çok yumuşak ve güzel
  • harddisk SATA imiş.Katolagta öyle yazıyor.Bi laptop için çok önemli bi (+).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 11 Aralık 2005, 13:03:00 >
  • selam arkadaşlar
    Bende de toshiba satallite m 70 160 modeli var (1 gb ram :)
    Oncelikle m70 modelinin kasa sı gerçekten çok kaliteli tuş takımı vs dizayn + ergonomi + incelik ve zerafet 10 numara
    ikinci olarak benim ekran kartım 256 mb x700 atiradeon :)
    bence m 70 serisi alacak arkadaşlar pişman olmazlar..
    Şiddetle tavsiye ederim
    pil ömrü konusunu deneme fırsatım olmadı:(
    hdd SATA değil S-ATA 5400rpm olması önemli bir avantaj:)
  • Merhaba Arkadaslar,

Formun yeni üyelerindenim. . Bluebest selam. Bir arkadaşım senin aldığın (M70-215) modelini almayı düşünüyor. Özellikle Ekran ,pil ve uluslararası garanti şartları üzerinde duruyor. Garanti kısmında sorun yok. Ekran kartının ve pilin performansını öğrenmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

1- Ekran kartı bağımlı mı? (özellikle ofis,dreamweaver,flash,photoshop, vb. büyük programları) ve oyunları calıştırırken sorun olup olmadığını merak ediyorum.

2- Pil gerçekte 4.32 saat gidiyor mu?

Unutmadan Fan Sesi: Ben laptoplarda ses takıntısı olan bir insanım, bu modelde fan sesinde başarılı mı?, pildeyken hiç ses varmı?

Şimdiden teşekkürler... İyi hafta sonları dilerim. :)
  • Ekran kartı intel media graphics 915 chipset paylaşımlı 128 mb e kadar, battlefield oynuyorum gayet güzel grafikler ama yeni nesi oyunlardan yüklenirse kaldırmayacağı belli, ben internette battlefield takılıyorum , fm 2006 oynuyorum bana rahat rahat yetiyor, fan sesi çok az sadece eğer bilgisayarı çok yoracak ısındıracak şeyler (oyun oynamak gibi) yapıyorsun fanın hızını yükselttiğini duyuyorsun, ama dikkat etmediğin sürece anlamıyorsun bile. Ekran kalitesi harika, okadar parlak ki ben parlaklığını düşürüp öyle kullanıyorum. Pili denem fırsatım daha olmadı malesef ama ofis uygulamalarında 4 saat gider diye düşünüyorum. Laptopun görüntüsü çok güzel işyerinde herkez çok beyeniyor, birkaç kişi aynısından almaya karar verdi bile:) Herkeze iyi haftasonları arkadaşlar
  • Öncelikle hayırlı olsun tabi . M70 yeni nesil toshiba ürünlerinden ve şu ara en çok tercih edilenide o sanırım.Dış görünüşü,performansı ve fiyatı düşünüldüğünde iyi bir tercih.
    Yalnız pil ömründe yanılgıya düşmeyin katalogta yazanlar en düşük güç kullanımı zamanlarıdır. 2,5-3 saat DVD izleme süresi oluyor çoğunda buda iyi bir performans tabi.
    Bu arada ekranı nemli bir pamukla silmenizi tavsiye ederim. eğer fazla ıslak olursa siz farketmeden lcd nin kenarından içeri sızıyor ve ekranınızda farklı motiflerde lekelere sebep olabiliyor.dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebest

Laptopun görüntüsü çok güzel işyerinde herkez çok beyeniyor, birkaç kişi aynısından almaya karar verdi bile:)

Toshiba'dan komisyon istemeyi unutma
  • arkadaşlar bende m70-122 aldım 125 le arasındakı fark sadece harddisk farkı 122 nınde pıl suresı 4 saat gıdıyor pılın uzun surelı gıtmesının sebebı zaten işlemci toshibası olan arkadaslar dıkkat ettıyse bılgısayarın ıcınde toshıba assist diye bir program vardır onun içinden güç yönetimini ayarlıyabılırler.

M70-125 özellikler
    İşlemci: Intel® Pentium® M Processorr 740, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915PM chipset 1.73 GHz ( Sonoma ) Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory: 512 MB (256 + 256) DDR2 Ram - max. 2,048 MB
    Hdd: 60 GB ( S.M.A.R.T. )
    Ekran: 15.4 " TruBrite WXGA TFT Ekran

M70-122 özellikler
    İşlemci: Intel® Pentium® M Processorr 740, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915PM chipset 1.73 GHz ( Sonoma ) Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory: Standard : 512 MB, Maximum : 2,048 MB
    Teknoloji : DDR2 RAM
    Hdd: 60 GB ( S.M.A.R.T. )
    Ekran: 15.4 " TruBrite WXGA TFT Ekran

özellik bilgileri toshibatr.com adresinden alınmıştır.

Takdır tabııkı sizin ama sadece harddisk için 200$ fark verilmez bence.
    M70-122 bilgisayarımdan önce compaq notebook vardı telefonla desteği adamların harikaydı.Onu satıp bu bılgısayarı aldım,Toshiba daha kaliteli diye fakat türkiyede adamların telefon servisi cok kötü kimi arasam yeterli bilgisi yok.Hp sektörü telefonla destek konusunda 1 numara

• Ben de Toshiba M70-215 marka ve model dizüstü bilgisayar aldım.Ancak alırken biraz yanıltıldım.Pili için 4.30 saat dayandığı söylenmişti.Ama 3 saat gidiyor.Bir de windows kullanmadan,bilgisayar kapalıyken bile müzik dinleyebileceğim söylendi.Express media player diye bir program sayesinde oluyormuş bu...E buna da rastlayamadım.Eğer bu modelden alan varsa beni bilgilendirebilir mi?Bir de bu modelde sonoma teknolojisi var mı yok mu onu da anlayamadım.Bu arada bu sorduklarımın makineyi kötü bulmamla alakası yok.Aksine çok beğendim.Sadece alırken yanlış mı bilgilendirildim yoksa bilgisayarda mı eksik bir şeyler var bunu anlamak istiyorum.
  • M70 215

Intel Centrino Intel Pentium M 740, Intel 915 GM Chipset
    Microsoft Windows XP Home Edition
    15,4” WXGA TFT TruBrite ekran, 128MB RAM
    SRS TruSurround XT
    Wireless 2200BG
    1.73 GHz, 2 MB cache
    512 MB DDR2RAM
    80 GB HDD, S.M.A.R.T
    8x DVD-R, 2x DVD-R (Double Layer), 24x CD-R, 4x CD-RW
    24x CD-ROM, 8x DVD-ROM okuma
    PC Card girişi, 2 adet Memory Card girişi
    Li-Ion pil
    360 x 263 x 38,5 mm.
    2,71 kg.

Ayrıca makineniz kapalıyken müzik dinlersiniz evet bunun için bir program gereklidir. ve eğer yanlış hatırlamıyorsam bu program zaten orjinal yazılımında olmalıdır. Yani makine kapalıyken cd yi koymanız ve üstünde dönen bir cd resmi olan düğmeye basmanız yeterli olacaktır. eğer işe yaramıyorsa makinenizin yanında verilen tools cd sinde program olabilir. pil konusunuda takmayın 3 saat iyi bir zaman. M70 şu an için piyasada tercih edilebileceklerin (ki emin olun ediliyor) en iyilerinden biri. tekrar hayırlı olsun

• Teşekkürler cevap için...
  • selam arkadaslar, bende m70-122 aldim, 215 le aradaki fiyat/performans farkı yeterli olsaydı 215 alacaktim. gerci simdi fiyatlari neredeyse esitlendi diye biliyorum. cok sessiz ve kaliteli ibr alet. aynısından alab varsa bana pilinin uzerindeki model numarasını yazabilirmi acaba biseyi merak ediyorumda...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.