The Elder Scrolls V: Skyrim'in E3 fuarından sızan videoları oldukça etkileyici. Bu videolarda oyunun ilk oynanış görüntülerine ulaşmıştık. Grafiksel olarak bu neslin sınırlarını zorlayacak bir oyun olmasını beklediğimiz Skyrim'in yeni görüntüleri de yayınlandı.
Bu görüntülerde grafiklerin ne kadar harika olacağını bir kez daha anlıyoruz.Bethesda'nın Creation Engine kullanarak geliştirdiği oyun Oblivion'un doğrudan devamı olacak.
PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyun 11 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
The witcher 2 grafik olarak PC' ye yapılmış en iyi oyundur. Sonuçta bu oyun konsol portu olacak. O yüzden mükemmel grafikleri olmayacak ama yeterli düzeyde olacağı kesin. Bence bu oyun grafikleriyle değil hikaye, oynanış, müzik ve açık dünyaya sahip olmasıyla sevilecektir.
Witcher 2'in de optimasyon sorunları olduğunu unutuyorsun.Ben daha oyunu sırf iyi optime olmadığı için oynamadım.Yeni bir patch ya da driver bekliyorum.Çıkmazsa da oynamam yani.
Witcher 2'in de optimasyon sorunları olduğunu unutuyorsun.Ben daha oyunu sırf iyi optime olmadığı için oynamadım.Yeni bir patch ya da driver bekliyorum.Çıkmazsa da oynamam yani.
umarım bu motoru Fallout'a da getirirler. The Elder Scrolls:Oblivion'dan sonra çok büyük gelişmeler var grafiksel açıdan ama 2012'de çıkacağından belki biraz unutulabilir :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme