Bildirim
Assassin's Creed: Revelations - E3 2011 Gameplay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O ezan sesini duydum o zıpkın Osmanlı delikanlısının ''...ne güzel bir kadındı. Bir de benle konuşmak istiyordu. Hayret ettim ama çok güzeldi.'' cümlesini duydum. Ezio dövüşürken arka fonda Galata Kulesi, finalde Ayasofya... Abartmıyorum tüylerim diken diken oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 7 Haziran 2011; 2:55:07 > -
Kusura bakmayın cahilliğime verin ama ben anlamadım şimdi bu osmanlıya karşı mı savaşıyo yoksa başka bi amacı mı var. Gemileri yakıyo,osmanlı askerleriyle çatışıyo falan umarım osmanlı alehtarı bi oyun değildir beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. -
Her videosunu izlememde çılgına dönüyorum her zaman ki harika.Ezio tabiri caizse şarap gibi yıllandıkça iyileşiyor güçleniyor.Benim anlamadığım böyle hayranları olan sıkı bir oyunun nasıl olur da uzun metrajlı filmi çekilmez fena mı olurdu Ezio yada Altair'i beyaz perde de izlesek?Ayrıca video için teşekkürler. -
Aklımı Aldı Oyun ! -
@1 aynen sana katılıyorum benimde tüylerim diken diken oldu... -
bsc ubisoftun ordakilere soru sorulmuyormu?? türkçe altyazı olacakmı diye sorarmısınız zaten geçen mesaj attılar bu iş hakkında çalışıyoruz diye biri sormuştu bir sorsanız süper olur.
pes 2011 de sormuştunuz?? -
bsc ubisoftun ordakilere soru sorulmuyormu?? türkçe altyazı olacakmı diye sorarmısınız zaten geçen mesaj attılar bu iş hakkında çalışıyoruz diye biri sormuştu bir sorsanız süper olur.
pes 2011 de sormuştunuz?? -
Altyazı yada Dublaj olursa tadından yenmez sabahlar olmasın :) -
Düşmanların hareketleri çok hantal :S -
bu demek oluyorki türkçe destek mealesef yok. -
Ezio çok değişmiş.Ama Yine de muhteşemin ötesinde bir suikastçi.Ha bir de orada ki gençler insanlar Türkçe konuşurken orada duran yukarıda ki adam niye Türkçe konuşmadı anlamadım ama kesinlikle bir açıklaması vardır Ubisoft'a yine minnettarız çok güzel bir oyun yapmışlar hikayeyi de çok merak ediyorum .. -
wo ahhahahh süperdi -
osmanlı karsıtı degıl aksıne osmanlı templar yanı haclılara karsı oldugu ıcın osmanlılardan yana ezıo .o oldurdugumuz yenıcerılerden templar tarafında olanlar aslında tarıhsel gerceklıkte var yenıcerılerın turk olmadıklarını fark ettıklerı sayılarının gıt gıde arttıgı yıllarda gecıyor oyun . -
@BSC Misafiri
07.06.2011 11:47:58
Kardeşim Ezio türkçe biliyor mu :D -
Yıl 1511 diye gördüm videonun başında ama buna rağmen İstanbul yazmıyordu..Bilmeliler ki o şehrin adı 1453 ten beri İstanbul'dur... -
mükemmel ya vallahi bu oyun türkçe olursa korsan alan anasını sevmiyo demektir. -
Kardeşim Ezio türkçe biliyor mu :D
Brotherhoodta hem ingilizce hem italyanca hem almanca hemn fransızca hemde ispanyolca biliyordu ? -
arkadaşlar diyorya hani ben osmanlı askerlerini öldürmem diye ozaman oyunda yumruk da olcaktır çünkü 3 oynadım ve yumruk vardı arkadaşlara tavsiyem öldürmek istemiyorsa yumruk la baysınlar :D -
quote:
@BSC Misafiri
07.06.2011 11:47:58
Kardeşim Ezio türkçe biliyor mu :D
Brotherhoodta hem ingilizce hem italyanca hem almanca hemn fransızca hemde ispanyolca biliyordu ?
Benzer içerikler
- euro truck simulator 2
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- fm 25 mobile
- call of duty black ops 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X