Şimdi Ara

HP DV6-3112ST /İ3 370/HD 5650/500GB/3GB/ 890TL(Axess'e 40 tl parapuan fırsatı))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
9.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dv6 serisi radeon hd5650 ekran kartına sahip cihazlar hiç bu rakamı görmedi.

Uygun fiyat ve hiç değilse diğer markalara göre(Acer,PB,Exper, vs.) gerçekten malzeme kalitesi olan bir cihaz.
    Hp'nin bu modellerinde ısınma vs gibi problem yok.

Düşük plastik kalitesi ve dandik dahili bileşenler kullanılmış bir üründe değil.

En ucuzu 950 tl ye satılan 5650'li dell n5010 serisinden artıları
    Dahili Windows'u olması.
    500GB diski olması.
    2gb değil 3gb diski olması.
    bluetooh olması.
    5010 serisi gibi Kronik problemleri olmayan bir kasa olması.
    Hard Disk'inde HP Protect Smart özelliği var
    Ses kalitesi daha iyi
    Klavyesi daha konforlu
    Servisi çok iyi
    :::Banner::: arkadaşımızın yardımları ile güncellenmiştir.

CİHAZDA HDMİ,E-SATA MEVCUTTUR.BLUETOOH YOKTUR.

Bu aralıkta KALİTELİ cihaz düşünen arkadaşlar için kaçmaz bir fırsat.
    Üstelik KARGO BEDAVA
    Ama hepsiburada.comdan sipariş verirken 2 kere düşünün derim.

LİNK HEPSİBURADA

Ayrıca 500tlye 100tl çek fırsatı var 1-4 Temmuz arası --------ÇEK fırsatı bitti.
    Şimdi Axess'e 40 tl parapuan var.

Tam özellikler:

xhellfirex arkadaşımıza çok teşekkürler.

Ürün Adı dv6-3112st
    Ürün Numarası XR559EA
    Mikroişlemci 2,4 GHz Intel Core i3-370M İşlemci
    Mikroişlemci Önbelleği Düzey 3 önbellek 3 MB
    Bellek 3 GB DDR3 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Bellek Maks. 8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler
    Video Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 5650 Ekran Kartı (Değiştirilebilir)
    Görüntü Belleği atanmış 1 GB DDR3 ile 2234 MB'ye kadar toplam grafik belleği
    Ekran 39,6 cm (15,6 inç) diyagonal Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran (1366 x 768)
    Sabit Sürücü 500 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü, 7200 dev/dak
    Multimedya Sürücüsü SATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW
    Ağ Kartı Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz Bağlantı 802.11 b/g/n
    Ses Altec Lansing hoparlörler - Dolby Gelişmiş Ses
    Klavye Tam boyutlu ada tarzı( klavye yön tuşları tam)
    İşaretçi Açma/Kapatma düğmesiyle Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen HP Clickpad
    PC Kartı Yuvaları Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Digital Media Reader
    Harici Bağlantı Noktaları
    1 VGA bağlantı noktası
    1 stereo kulaklık çıkışı
    1 mikrofon girişi
    4 USB 2.0 bağlantı noktası (4. eSATA bağlantı noktası ile paylaşımlı)
    1 eSATA + USB bağlantı noktası
    1 RJ45 ethernet bağlantı noktası
    HDMI cıkışı bulunuyor
    Boyutlar 24,5 cm (U) x 37,8 cm (G) x 3,08 cm (min. Y) / 3,60 cm (maks. Y)
    Ağırlık 2,49 kg'den başlayan ağırlık seçenekleri
    Güç 90 W AC Güç Adaptörü

6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Kutunun İçindekiler HP TrueVision Web Kamerası, Tümleşik Dijital Mikrofon ile (VGA düşük ışık)
    işletim sistemi windows 7 home basic 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 5 Temmuz 2011; 13:32:11 >

• Core i5 430M ile eşdeğer denebilir işlemci için.

Harika fiyat.

Tabi bluetooth yok görünüyor. eSATA bilgisi verilmemiş. HDMI de vardır herhalde.

Basic olması en kötü tarafı. Onu da halledersiniz artık
  • Sitede bilgi namına fazla bir şey yok maşallah carreofur gibi
    İyiki 1gb ati ekran kartı yazmamışlar.
    Google babadan bakınca
    HDMİ var.
    Esata var gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 7 Haziran 2011; 9:03:45 >
  • 3112'de ışıklı klavye yok arkadaşlar

Dell'e göre diğer artıları

Ses kalitesi daha iyi
    Klavyesi daha konforlu
    Servisi çok iyi
  • crysis 2'yi babalar gibi oynatır o halde :) pekii kentpark'daki darty'de varmıdır? illa nettenmi almak lazım? artık burama kadar geldii bi laptop alacağım..yoksa ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 639$+kdv alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 7 Haziran 2011; 3:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

3112'de ışıklı klavye yok arkadaşlar

Dell'e göre diğer artıları

Ses kalitesi daha iyi
    Klavyesi daha konforlu
    Servisi çok iyi

Yardım için teşekkürler.
    Düzenledim ve düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

crysis 2'yi babalar gibi oynatır o halde :) pekii kentpark'daki darty'de varmıdır? illa nettenmi almak lazım? artık burama kadar geldii bi laptop alacağım..yoksa ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 639$+kdv alacağım

Stoktan hızlı gönderim olduğu için büyük bir ihtimalle vardır diye düşünüyorum yinede şubeye telefon açılması en mantıklı davranış olur.
    Bir arkadaşın alıp şuraya bu cihaza özel mini inceleme koyması alacak arkadaşlar güzelde olur hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

crysis 2'yi babalar gibi oynatır o halde :) pekii kentpark'daki darty'de varmıdır? illa nettenmi almak lazım? artık burama kadar geldii bi laptop alacağım..yoksa ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 639$+kdv alacağım

Bende bundan alacaktım 500 gb lık olanından,

cihazın LCD ekranı fiyatına göre iyi değil ve usb 3.0 olmadığı gibi e-sata da yok.
  • bugün internetten satın aldım.ben aldıktan sonra stokta bitmiş gözüküyor.belki de bana da stokta olmadığı halde satmış olabilirler.gelince veya gelirse izlenimlerini paylaşırım.bu arada bu aletten adapazarı darty de var .ama fiyatı 100 tl fazla satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3112st-intel-core-i3-370m-24ghz-3gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-xr559ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760568&categoryId=98

Bugün başlayan 100 TL hediye çekini ve 50 TL Maxipuan'ı düşünürsek, burada daha sıcak gibi geliyor bana.

O zaman bir kampanya bitmiş bir kampanya başlamış diyelim.
    Hepsiburadadan devam edelim.

Kampanya şimdi daha iyi olmuş ama hepsiburadanının çeki kullandırmamak için elinden geleni ardına koymamasını saymazsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 7 Haziran 2011; 20:03:57 >

• Korkuyorum ısınma sorunu vardır diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Korkuyorum ısınma sorunu vardır diye..

Topicin başına yazdım bu muhabbete gerek yok bu dv6 serisi cihazlar gayet serin cihazlar.
    Isınma problemi yok.
  • Var demedim zaten.Kapışın o zaman
    quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Korkuyorum ısınma sorunu vardır diye..

Topicin başına yazdım bu muhabbete gerek yok bu dv6 serisi cihazlar gayet serin cihazlar.
    Isınma problemi yok.
  • Yanlış anlaşılma olmuş, düzelttim mesajımı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 7 Haziran 2011; 20:18:04 >
  • Balliba arkadaşım O arkadaşın bahsettigi cihaz ASUS K53serisi cihaz.
    Bu cihaz değil.

BU CİHAZDA HDMİ VE ESATA, BLUETOOTH VAR.
  • tenik özelliklerine sitesinden baktım.64 bit basic ile geliyor.e-sata var.blutut yok.artı sayılabilicek özellik hard diski 5400 değil. 7200 rpm
  • valla siparişi verdim cihazın umarım utandırmaz.. crysis 2açsın oynatsın bana yetrer yeğene aldım bu oyunu açmazsa iade edebilirim herhalde değil mi şartsız koşulsuz böyle bir hakkım var..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcil

valla siparişi verdim cihazın umarım utandırmaz.. crysis 2açsın oynatsın bana yetrer yeğene aldım bu oyunu açmazsa iade edebilirim herhalde değil mi şartsız koşulsuz böyle bir hakkım var..?

dün sipariş verdim son 48 ürün 1084tl idi şimdi baktım son 184 ürün 929 tl bu nasıl iştir arkadaş aklım almadı..
    Hemen başvurdum sip iptal etsinler diye.Zaten 1100 kadar bütce notebook geldimi sana 929 tl ye.. hadi bakalım...Yinede bu notebook mu almalıyım acaba Arkadaşlar..?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.