Şimdi Ara

TTNet Haberiniz olmadan sizi taahütlü paketlere geçirebilir. Kontrol Etmeniz Faydanızadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar...

    Son 2 yıldır Sabit üçretten dolayı kapattırmayı düşünüyordum bugüne kadar uzadı.

    Bugün Telekoma gittim kapattırmak istedim kapatınca cezası var dediler
    Neden diye sorduğumda sözde 2010 Temmuz ayında 2 yıllık İşyerim net 4 Paketine geçip 2 yıllık taahhüt vermişsiniz diyince, sinirden bayana dedim ceza 500 TL de olsa kapatın.
    (1-2 Yıldır süperonline mi uydunet mi diye bekliyordum )
    Sonra detayları istedim 2010 20 Temmuzunda imza karşılığı yapılmış (ses kaydı istedim imza dediler daha iyi oldu) İşin ilginç tarafı Salı gününe denk geliyor ve iş günü
    Serdar Elektronik bilişim hizmetleri limited şirketi Serkan diye biri yapmış.

    Bende o evrağı istiyorum dedim evrakta sahteçilikten savcılığa başvuracam veremeyiz dediler.
    Peki bu kişiye siz bir yaptırımınız var mı diye varmış iş ortakları vb. sözleşmeleri iptaline kadar gidiyormuş muş

    Sonuç olarak dilekçe doldurup kayıt aldılar bir kayıt no vermeyince 4440375 de arayıp şikayetimi ilettim.

    Anladığım kadarı ile bu iş ortakları her ne üdüğü ise sistemden bakıp aboneleri bir pakete geçiriyorlar. (iş gününde o saatte işte gelip benden imza mı aldı lale)

    PAKETLERİNİ KONTROL ETMENİZDE FAYDA VAR (otomatik ödeme ve mail fatura olduğu için dikkat etmedim)







  • kardeşim bu ttnetin suçu değil aslında sen kesin olarak hakkını sonuna kadar ara ilk önce Serdar Elektronik bilişim hizmetleri limited şirketi ne dava açmalısın bence maddi manevi senin haberin olmadan böyle bir şey yapamazlar kesinlikle dava aç görsünler dünya kaç bucak (bak lütfen dava açki her önüne gelene yapamazınlar bunu biz sustuğumuz için bunlar cesaret buluyor) ttnet gereğini yapmazsa ttnete dava aç ama ttnetin gereğini yapcağını biliyorum sadece biraz sabır yahu düşünüyorum bunlar kafalarına göre nasıl yapıyor böyle inan o dükkanı yakasım geldi adiler dediğmi gibi bak hakkını lütfen ara sonuna kadar
  • Peşini bırakmıyacağım fakat anlaşılan PC başında kampanyaya üye yapılıyoruz. o tarihlerde tatilde olma ihtimalim bile var yarın işte kontrol edeceğim.

    Evrağı (imza olan) istedim evrakta sahtecilikten hesap soracağım diye evrak veremiyoruz dedi biz soruşturacağız dediler bakalım sonucu beklemedeyim.

    Ama böyle durumlar demekki oluyor otomatik ödemede olanları bulup yapılıyor bilmiyorum. yinede kontrol etmeniz de fayda var.

    Eğer kapatmasaydım hattı benimde haberim olmayacaktı.
  • aziz kardeş evrak vermiyorlar diye bişey yok cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun savcılık almasını bilir ve hapis cezası bile alırlar sakın bu adamlara gözyumma bence telekom müdürlüğe git bi yarın suç duyurusuda bulunacağını söyle evrakta sahtecilikten bak nasıl tutuşup o adi firmaya cezasını veriyo ttnet
  • Ben bugün kapatmaya gidince öğrendim dilekçe verdim, kayıt no vermediler sinir oldum müşteri hizmetlerini aradım onlarada bildirdim. sonuç çıksın evrağı alacağım şimdi inceleme yapacaklarmış.
    Sonuç bi çıksın bakalım ona göre tavrımız belli olacak. Evrakta çıksa bişey olacağını zannetmiyorum TR herşey oluyor adam yanlış numara girmişim aslında Baranumutun kini yapmıştım der çıkar.
    Aramalarını bekliyorum.
  • aziz kardeş baranumutunkini yapmışım der çıkar ama sen mağdur olduğunu söyleyip dava açarsan çıkamaz emin ol bu işler yanlışlık kaldırmaz kardeşim
  • Ttnet sonuçlandırsın konuyu ona göre yapacağız bişeyler, evrakta sahteçilikten dava açacağım dedim baklaım sonuç ne çıkacak.

    Benim amacım bilgi vermek diğer arkadaşlara da olmasın diye. sonra bakacağım
  • aziz kardeşim iyi yapmışsın bende kontrol ettim şimdi bunların sağı solu belli olmaz:)))
  • bilgi için teşşkür ederiz. ttnete . bende bi kontrol edeyim bari
  • aynı durum bendede oldu 3 ay öce telefon ve interneti iptal ettirdim 2.ayda 40tl fatura gönderdiler telekom müdürlüğüne gittim bu neyin faturası dedim net4 paketi yeni çıkmıştı bende geçtim telefondaki bayana üzerine basarak söylemiştim tahahhüt yok değilmi dedim bunu 4-5 kez sormuştum o değil online işlem merkezinde bu verdiğim tahahhüt(vermedim ama kendi kendilerine yapmışlar)gözükmüyordu orada fatura itirazdaki adamada söyledimiştim online işlemlerde böyle bir tahahüt gözükmüyor dedimiştim orada gözükmez dedimişti bu lanet şirketle uğraşmamak için parayı ödedim çevremdeki 8 kişiye daha kapattırdım ttnet belasını neyse bu türk telekomun ismini dahi duyunca sinirlerim zıplıyor .







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Haziran 2011; 20:55:17 >
  • Bekliyorum 1-2 güne kadar cevap vermezler ise arayacağım. birde 10 gün içinde arama geyiği var aramazlar ise 20 sinde fatura tekrarlanmış olacak 15 tamamen kapatmak için tekrar gideceğim.

    Böylede saçma bir uygulama var kapattırdım ama bekliyelim bakalım 150 TL ceza da faturaya yansıyacakmış sonra düzelteceklermiş miş.
  • 10 Haziranda müşteri hizmetlerden biri aradı Haklı olduğumu ve oluşan 6 aylık farkın hesabıma 10 gün içinde yatacağını söyledi ama bir sonuç yok.

    Ayrıca adamlara diyorum mehmet, ahmet bunu takip edeceğim bir kayıt numarası ver yok ben takip ediyorum diyor

    Sen kimsin mehmet, sarı çizmeli mehmet ağa. soy adını bari söyle dedim de soy adını söyledi.

    Gerçi adam IBAN istedi hemen verdim şaşırdı Iban veremeyip işin üzerine mi yatmaya çalıştı bilmiyorum

    Dava açacam elimde hiç bir kanıt yok ne tarifemin değiştirildiği taahhüt altına alındığı (sadece sözlü olarak bilmem ne bilişim taahhütlü kampanyaya geçirmiş de ondan kurtulmaya çalışyıyoruz.)




  • bugün başka bir konuya yazarken aklıma geldi yazayım,

    En sonunda aldım parayı önce Telekoma taahhütlü ihtarname yolladım. müşteri hizmetlerine telefonda baya bir kalayladım.
    Farklı ilden nasıl taahhüde geçiriyor beni diye cevap yok.

    İhtarnameden 10 gün sonra paramı aldım.
    Kabblonetteyim her şey sorunsuz olarak devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.