Forbes'in bu sabah yeni bir '3D' God of War oyunu duyurulacağını rapor ettiğini de hemen bu habere ekleyelim. Yani yarın düzenlenecek olan Sony konferansındaki duyurulmayı bekleyen 4 oyundan biri yeni God of War olabilir.
maşallah. ngp için god of war'lar kesin şimdiden söylüyorum
Gow 4 istiyorummmm.
yeni gow ngp için gelir boşuna heyecan yaratmayalım
Bencede NGP için gelirde 3D Gow dior NGP bildiğim kadarıyla 3D olmucak şupeli bi durum :D
keske psmove ye cıksa kratos bladelerinden cıkarıp satsalar sonra alıp evde kaos baslatırız :D
Gerçekten geç oldu ama GoW 3'e yeni başladım yolu neredeyse yarıladım.Gerçekten oyun çok güzel.Gerek teması gerek sunumuyla umarım 4.oyunda gelir.
keske psmove ye cıksa kratos bladelerinden cıkarıp satsalar sonra alıp evde kaos baslatırız :D
Evde cam çerçeve indirmede...
ben 2010-2011 oyun döneminin ii geçmediğini düşünüyorum. crysis 2 killzone 3 mortal combat dead space 2 ve black ops dan başka ii oyun yoktu. (1 haz 2010-1 tem 2011) fakat yeni dönemde çok iyi oyunlar var
Santa monica ps3 için , ready at dawn psp-ngp için geliştiriyor gowu. Adı geçen santa monica.
god of war 4 duyuruldu sonunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme