Şimdi Ara

Sony Santa Monica'dan 4 Yeni Oyun Duyurulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
        Sony Santa Monica studyosunun bu hafta düzenlenecek E3'te 4 yeni oyun duyuracağı açıklandı.

Stüdyodan Tim Boss, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"#SMStudio bu seneki E3 için 8 oyun gösterecek."

Hangi oyunların gösterileceğiyle ilgili bir soruya ise Boss'tan şu yanıt geldi:

“[Eat, Sleep, Play's] Twisted Metal, [Lightbox's] Starhawk, Sound Shapes, [thatgamecompany's] Journey + 4 duyurulmayı bekleyen yeni oyun" 

Forbes'in bu sabah yeni bir '3D' God of War oyunu duyurulacağını rapor ettiğini de hemen bu habere ekleyelim. Yani yarın düzenlenecek olan Sony konferansındaki duyurulmayı bekleyen 4 oyundan biri yeni God of War olabilir.

• maşallah. ngp için god of war'lar kesin şimdiden söylüyorum
  • Gow 4 istiyorummmm.
  • yeni gow ngp için gelir boşuna heyecan yaratmayalım
  • Bencede NGP için gelirde 3D Gow dior NGP bildiğim kadarıyla 3D olmucak şupeli bi durum :D
  • keske psmove ye cıksa kratos bladelerinden cıkarıp satsalar sonra alıp evde kaos baslatırız :D
  • Gerçekten geç oldu ama GoW 3'e yeni başladım yolu neredeyse yarıladım.Gerçekten oyun çok güzel.Gerek teması gerek sunumuyla umarım 4.oyunda gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurosakibrk

keske psmove ye cıksa kratos bladelerinden cıkarıp satsalar sonra alıp evde kaos baslatırız :D

Evde cam çerçeve indirmede...
  • ben 2010-2011 oyun döneminin ii geçmediğini düşünüyorum.
    crysis 2 killzone 3 mortal combat dead space 2 ve black ops dan başka ii oyun yoktu.
    (1 haz 2010-1 tem 2011) fakat yeni dönemde çok iyi oyunlar var
  • Santa monica ps3 için , ready at dawn psp-ngp için geliştiriyor gowu. Adı geçen santa monica.
  • god of war 4 duyuruldu sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.