Bildirim
Hideo Kojima - Fox Engine Tanıtım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen ne tilki adamsın seeeenn! Boşuna şirketin logosuda tilki değil hani.Yine kırıntı kadar şey söyleyip mateme büründü.Nediyim ama, oyun dünyasında yeri çok farklı bir adam. -
tilkilerle dans -
SNAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
Fox engine şimdilik pek bişeye benzemiyo ama kojima ps2 gibi bi makinaya mgs3'ü yaptıki ormandaki gerçekçilik efekler tambi görsel şölendi böylelikle oyunda önemli olanın yapımcının kapasitesiyle alakalı olduğu ortaya çıkıyo crysis pc de görsel şov yapıyo ama çok boş bi oyun 1 kere oyna sonra kaldır rafa hatta o 1 kereyi bile zorla oynuyoz ben kojimanın yaptığı her oyunda eğlence gördüm adam öyle bi oynanabilirlik yapıyorki grafikler kötü bile olsa gözünüze güzel gözüküyo her anlamda çok başarılı oyun yapıyo gelişmiş bi motorla kesin kafayı yedirtecek oyun yapacaktır ben kefilim -
Motorda iş yokta çoklu platform demesi güzel -
adam pek bilgi vermiyor motorda iş yok diyorsunuz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 6 Haziran 2011; 17:38:34 > -
abi o mgs3 neydi öyle ya helal olsun vallahi adama. O orman tasarımı olsun efektler olsun. Sanırım ilk defa bi oyunda bu denli orman vardı ? -
Kojima bilir işini -
Ben motora motor demem oyun olup konsola gelmedikçe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 6 Haziran 2011; 17:58:13 > -
editör, başlığa bakıyorum da ortada tanıtım falan yok
daha uygun bir başlık seçeydik... -
hemen xbox 360 controllerini eline aldi M$ ye yag cekecek illaki -
arkadaki Raiden dikkat geçiyor. Yeni oyunum, multiplatform bunların alayı MGS Rising'i gösteriyor. Manyak gelecek oyun manyak -
Biri "Fox" mu dedi!?... -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
arkadaki Raiden dikkat geçiyor. Yeni oyunum, multiplatform bunların alayı MGS Rising'i gösteriyor. Manyak gelecek oyun manyak
-
ilk oyundaki merly ı isterik kojima da raiden e takmış -
Metal Gear Solid 5 istiyorum özledim rising kesmez beni snake istiyoruz snakeeeee
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X