Şimdi Ara

İŞTE BEKLENEN KAMPANYA -VODAFONE KIRMIZI AVANTAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 Haziran 2011 tarihi itibariyle Vodafone Kırmızı Avantaj Programı başlıyor, abonelerimiz alışverişlerini TÜM YIL BOYUNCA 81 ilimizde indirimli yapıyor!

    4 Haziran Cumartesi itibari ile müşterilerimize iletişimine başlayacağımız Vodafone Kırmızı Avantaj indirim programımız ile şimdi Vodafonelular, Türkiye’nin her yerinde, Kırmızı Avantaj noktalarında indirimleri yakalıyor. Otomotivden giyime, akaryakıttan kuyumculuğa, seyahatten ulaşıma, ev tekstiline en önde gelen markaların avantajları Vodafoneluları bekliyor.
    Türkiye’nin 81 ilinde yerel Kırmızı Avantaj noktalarının yanı sıra; Arby's, Atasay, Aygaz, BP, Budget, Cafetur, Darty, English Home, Fiat, ŞehirFırsatı Groupon, Hepsiburada.com, KİP, Metro Turizm, MNG Kargo, Pegasus, Popeye's, Ramsey, Sbarro, Sunset, TekinAcar, Toyzzshop, Trendyol, Twigy, Wenice Kids, 444Çiçek.com’da avantajlar için abonelerimizin markanın ismini yazıp 6666’ya göndermeleri yeterli!


    Ayrıca Türkiye’nin 81 ilindeki yüzlerce yerel Kırmızı Avantaj noktasında Vodafonulara özel indirimler icin Avantaj yazıp 6666’ya göndermeleri yeterli.

    Bütün bu noktaların ve kampanyanın tüm detaylarını 4 Haziran 2011 tarihi itibariylewww.kirmiziavantaj.com sitesinde bulabilirsiniz.


    www.kirmiziavantaj.com







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 6 Haziran 2011; 10:43:27 >







  • anlaşmalı yerin adını 6666 a sms atıyorsun....örneğin popeyes yazıp gönderiyorsun tek kullanımlık şifre geliyor. her sefer yeniden şifre almak gerekiyor...
    ayrıntılar
    http://www.kirmiziavantaj.com/Esaslar.aspx


    quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN


    quote:

    Orijinalden alıntı: sevimlican

    bugun yolum ümraniye meydana düştü karnımda aç...baktım pop eyes...önünde de koymuşlar afişi vodafone kırmızı avantajı bir menü alana ikincisi bedava....9,90 a sorunsuz iki menüyü indirdik mideye...




    işleyiş nasıl hocam tam olarak napıyorsun girince sms mi atıyorsun.Yoksa smsi 1 kere atmak yeterli mi tüm anlaşmalı yerlerde onu kullanabiliyormusun ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevimlican

    anlaşmalı yerin adını 6666 a sms atıyorsun....örneğin popeyes yazıp gönderiyorsun tek kullanımlık şifre geliyor. her sefer yeniden şifre almak gerekiyor...
    ayrıntılar
    http://www.kirmiziavantaj.com/Esaslar.aspx


    quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN


    quote:

    Orijinalden alıntı: sevimlican

    bugun yolum ümraniye meydana düştü karnımda aç...baktım pop eyes...önünde de koymuşlar afişi vodafone kırmızı avantajı bir menü alana ikincisi bedava....9,90 a sorunsuz iki menüyü indirdik mideye...




    işleyiş nasıl hocam tam olarak napıyorsun girince sms mi atıyorsun.Yoksa smsi 1 kere atmak yeterli mi tüm anlaşmalı yerlerde onu kullanabiliyormusun ?





    sağol hocam.Buarada 40 kuruşta smsten alıyoırlarmış işi biliyorlar :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknomaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: iyaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: s.volkan

    Yeri gelmişken Donanım Haber Mobil İstanbul buluşması yapalım Marmara forumda

    Bizler Popeyeste yeriz
    Turkcelliler Burgerde
    Avealılar ???





    Yazık Avealılara

    bu kadar yüklenmeyin adamlara


    Onlarda size yemek üstü kahve ısmarlarlar :)

    http://avantajavea.avea.com.tr/




  • Yeni Kampanyalar:

    Finspor
    Bu kampanya 22 Temmuz – 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında bütün Finspor mağazalarında vehttp://ecom.finspor.com.tr adresindeki online satışta geçerli olacaktır. Kampanya dahilinde Vodafone aboneleri tüm ürünlerde mevcut kampanyalara ilaveten % 10 indirim kazanacaktır. Vodafone aboneleri, kampanyaya katılmak için Finspor yazarak 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabilecekleri şifreyi alırlar. 6666 kısa numarasına gönderilen SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir.Kampanya stoklarla sınırlıdır. Tüm şifreler 48 saat geçerli ve günlük şifre kullanımı 3 adet ile sınırlandırılmıştır.Kampanyada alt limit sınırlandırılması yoktur. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Finspor ve Vodafone'da saklıdır. Online alışverişe hemen başlamak için ecom.finspor.com.tr



    Tekin Acar Cosmetics
    15 Temmuz-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Tekin Acar Cosmetics’te yapacağınız Biotherm Alışverişlerinizde Kırmızı Avantaj’dan %15 indirim. Vodafone aboneleri, TA yazıp 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Tekin Acar Cosmetics’de saklıdır. Kampanyaya Biotherm güneş ürünleri dahil değildir, kampanya stoklarla sınırlıdır.




    MNG KARGO
    Bu kampanya 13 Temmuz-31 Ağustos 2011 tarihleri arasında geçerli olup, MNG Kargo’nun bütün yurtiçi gönderimlerinde geçerlidir. Vodafone abonelerine özel güncel liste fiyatı üzerinden özel %25 indirim yapılacaktır. Ambalajlı ürünler kampanyaya dahil değildir. Vodafone aboneleri, MNG KARGO yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve MNG Kargo’da saklıdır. Detaylar içinwww.mngkargo.com.tr vewww.kirmiziavantaj.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Temmuz 2011; 21:58:28 >




  • 4 haziranda çıkmış.

    aradan 4-5 ay geçmiş

    Kırmızı Avantaj unutulup gitmiş..

    http://www.kirmiziavantaj.com/Default.aspx

    3 tane şirket kalmış sadece :)

    Onlarda ne kadar tatmin eder tartışılır..

    Vodafone'dan bir hayal kırıklığı daha..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonsahiden

    quote:

    Orijinalden alıntı: alemdar8686

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilonsahiden

    5800 değil e kadar diyor ve açıklama da yok başka...bayiye gidip sormak lazım.

    açıklama var hocam dikkatli bak görürsün.


    yukarda anlamadım demişsin şimdi açıklama var diyorsun....açıklama göremedim ben...varsa sen açıklada uğraşmayalım :)

    ben de sonradan gördüm buyur arkadaşım.


    Bu kampanya 5 Kasım 2011 ve 31 Aralık 2011 tarihleri arasında katılımcı Ford Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Kampanya kapsamında bireysel ve kurumsal Vodafone abonelerine tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden, 0 km Ford Mondeo araç alımlarında %5; 0 km binek araç kategorisindeki Ford Fiesta, Yeni Ford Focus, Yeni Ford C-MAX, Yeni Ford Grand C-MAX, Ford Kuga, Ford Galaxy modellerinde %3 ve ticari araç kategorisindeki Ford Transit,Connect Ford Transit ve Ford Ranger araç alımlarında %3 kampanya desteği sağlanmaktadır. Kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya katılmak için Vodafone abonelerinin FORD yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanya katılım şifresini almaları gerekmektedir. Kampanyaya katılacak Vodafone aboneleri, ayrıca Ford’un 24.000 TL, 24 ay %0 faiz imkanlarından faydalanabileceklerdir. Şifreler tek kullanımlık olup, kampanyadan birden fazla kez yararlanmak için her katılım için yeni şifre alınmalıdır. Alınan şifreler 31 Aralık’a kadar geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin kampanyaya katılmak istedikleri tarihte bireysel veya kurumsal hatlarının herhangi bir nedenle görüşmeye kapatılmamış olması, faturalı hat sahiplerinin ise son 2 aylık faturalarıdan birini ibraz etmeleri gerekmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyen bireysel Vodafone hat sahiplerinin nüfus cüzdanı, telefon numarası ve kampanya şifresi; kurumsal hat sahiplerinin ise vergi levhası, telefon numarası ve kampanya şifresi ile katılımcı Ford Yetkili Satıcılarına başvurmaları gerekmektedir. Kampanya tarihleri içerisinde üyeliği aktif hale gelmiş aktif hat sahibi Vodafone abonelerinin kampanya kapsamında kazanacakları kampanya desteği , abonelik teyidinin yapılmasından sonra kesinleşecektir. Kampanya 31 Aralık 2011 tarihinde sona erecek olup, bu süre zarfında kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Ford Otosan ve Vodafone’da saklıdır. Kampanya ile ilgili gerekli bilgiler Ford Direkt Hattı 444 36 73 ve Vodafone Müşteri Hizmetleri 444 0542 telefon numaralarından ve dewww.kirmiziavantaj.com internet sitesinden alınabilecektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.