Bildirim
iOS SDK ile iPhone Programlama Dersleri(10.Ders eklendi-31 Temmuz 2011 Pazar 18.26)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler, ben takipteyim. -
Eğer mail listesine kayıt olursanız derslerden anında haberdar olabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
teşekkürler, ben takipteyim. -
ilgilenmek isterim,takipteyim -
her zaman takip edicem bu yaptığını bende yapmak isterim ama şu an hiç bilgim yok nerden başlamamı önerirsinquote:
Orijinalden alıntı: ewci
ilgilenmek isterim,takipteyim -
bende takipteyim devamını bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: shotufuk
her zaman takip edicem bu yaptığını bende yapmak isterim ama şu an hiç bilgim yok nerden başlamamı önerirsin
Alıntıları Göster -
Hocam emeğine sağlık bende takipteyimquote:
Orijinalden alıntı: mahmut_isikan
bende takipteyim devamını bekliyorum
Alıntıları Göster -
Harika.. Boyle guzel egitim videolari gormek sevindirici sonuna kadar destekcinizim.. -
bende takipteyim. Şuan sitede bir yoğunluk sözkonusu sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: teknofobi
Harika.. Boyle guzel egitim videolari gormek sevindirici sonuna kadar destekcinizim.. -
Takip edenleri gördükten sonra en kısa sürede devamının geleceğine emin olabilirsiniz arkadaşlar.Bugünde bir ders ekliycem.Derslerden anında haberdar olmak için mail listesine kayıt olabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet©
bende takipteyim. Şuan sitede bir yoğunluk sözkonusu sanırım.
Alıntıları Göster -
Ben de takipteyim, bu uygulama geliştirme platformunun windows için olanı var mı?quote:
Orijinalden alıntı: teknoinfo
Takip edenleri gördükten sonra en kısa sürede devamının geleceğine emin olabilirsiniz arkadaşlar.Bugünde bir ders ekliycem.Derslerden anında haberdar olmak için mail listesine kayıt olabilirsiniz.
Alıntıları Göster -
harika. takipteyim. meslek olarak edinilmese dahi boş zamanlarda takılır kendini geliştirir insan. -
quote:
Orijinalden alıntı: hopelephant
Ben de takipteyim, bu uygulama geliştirme platformunun windows için olanı var mı?
Hayır normalde Windows üzerinde geliştirme imkanı bulunmuyor ancak bununda bir çözümü var elbette.Birazdan youtube üzerinden yayınlayacağım ders tam olarak bu konuya değiniyor. -
Memnun olurum.. Takipteyim.quote:
Orijinalden alıntı: teknoinfoquote:
Ben de takipteyim, bu uygulama geliştirme platformunun windows için olanı var mı?
Hayır normalde Windows üzerinde geliştirme imkanı bulunmuyor ancak bununda bir çözümü var elbette.Birazdan youtube üzerinden yayınlayacağım ders tam olarak bu konuya değiniyor.
Alıntıları Göster
-
ben de takipteyimquote:
Orijinalden alıntı: teknoinfoquote:
Hayır normalde Windows üzerinde geliştirme imkanı bulunmuyor ancak bununda bir çözümü var elbette.Birazdan youtube üzerinden yayınlayacağım ders tam olarak bu konuya değiniyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Merhaba arkadaşlar.Videolu iPhone programlama derslerine başladım ve iPhone'da oyun programlama dahil tüm konulara değinmeyi düşünüyorum.Verdiğiniz desteğe bağlı olarak derslerin eklenme hızıda artacaktır.Sonuçta izlenmedikten sonra bi anlamı yok.Bu bölümden ilgili arkadaşlara daha kolay ulaşabileceğimden konuyu buraya açtım.
iOS SDK ile iPhone Programlama Ders 1
windows ortamında öğrenemezmiyim birkaç yere baktım okudum mac kullanmak gereklimiş programları yazmak için benimde aklımda güzel bir program var istanbullular için olan bir programı geliştirmek üzre düşünüyorum ama mac pc kullanmıyorum
-
Konu geçerli takipdeyim ve takipcileri davetdeyim.quote:
Orijinalden alıntı: Cihanquote:
Merhaba arkadaşlar.Videolu iPhone programlama derslerine başladım ve iPhone'da oyun programlama dahil tüm konulara değinmeyi düşünüyorum.Verdiğiniz desteğe bağlı olarak derslerin eklenme hızıda artacaktır.Sonuçta izlenmedikten sonra bi anlamı yok.Bu bölümden ilgili arkadaşlara daha kolay ulaşabileceğimden konuyu buraya açtım.
iOS SDK ile iPhone Programlama Ders 1
windows ortamında öğrenemezmiyim birkaç yere baktım okudum mac kullanmak gereklimiş programları yazmak için benimde aklımda güzel bir program var istanbullular için olan bir programı geliştirmek üzre düşünüyorum ama mac pc kullanmıyorum
-
15 dakika içerisinde yeni dersi ekliyorum arkadaşlar.Ders mac bilgisayarı olmayıp windows üzerinde program geliştirmek isteyenlerin bunu nasıl yapabileceği konusuna değiniyor.quote:
Orijinalden alıntı: blue55
Konu geçerli takipdeyim ve takipcileri davetdeyim.
Alıntıları Göster -
mesajım bulunsun takipteyimquote:
15 dakika içerisinde yeni dersi ekliyorum arkadaşlar.Ders mac bilgisayarı olmayıp windows üzerinde program geliştirmek isteyenlerin bunu nasıl yapabileceği konusuna değiniyor.
Alıntıları Göster -
Objective c yi iyi bilmek gerekir ++
Benzer içerikler
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor nedenleri
- mp3 müzik indir
- whatsapp donuyor
- apple şifremi doğru girdiğim halde yanlış diyor
- icloud"dan çıkış yapınca ne olur
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X