Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.469
Cevap
97
Favori
374.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobil_adam

    mağmduriyet şu noktadadır. deprem sel teminatı çoğu ekranda seçmelidir. groupama da seçmeli değildir. bir çok acente, müşteri kazanabilmek adına bu teminatı vermeyebilir. yada muafiyet uygulayabilir. groupama ekransal olarak bu tercih hakkını kaldırıyor. yani paket poliçe uygulaması yapıyor.
    ayrıca müşteri onu ister bunu istemeyeblir demişsiniz. her müşteri aldığı poliçenin metinlerini okuyormuş gibi bilinçli tüketiymiş gibi yaklaşmışsınız. bırakın müşteriyi, trafik poliçesi manevi tazminat taleplerini karşılar diyen acente gördüm burda...

    Siz okumak bilgilendirmek zorundasınız..Gerekirse büyük puntolarla yazmalısınız.Müşteriye anlattıktan sonra sorumluluk imza sahibinindir.
  • Selamlar, geçen hafta aldığım ikinci el araç için sigorta ve kasko yaptırcağım, yardımcı olabilecek arkadaşlar pm'den ulaşırsa sevinirim...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şirket aracı ile kaza yaptım maddi hasarlı %100 ben kusurluyum karşı tarafın aracı pert.
    Şimdi şunu sormak istiyorum yarın birgün kendime özel bir araç aldığımda kasko yaptırdığımda bu kazanın bana olumsuz bir etkisi olur mu? Yani normalden fazla prim alırlar mı? yoksa kaskoda sadece önemli olan araç mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chem06

    Arkadaşlar merhaba,
    Şirket aracı ile kaza yaptım maddi hasarlı %100 ben kusurluyum karşı tarafın aracı pert.
    Şimdi şunu sormak istiyorum yarın birgün kendime özel bir araç aldığımda kasko yaptırdığımda bu kazanın bana olumsuz bir etkisi olur mu? Yani normalden fazla prim alırlar mı? yoksa kaskoda sadece önemli olan araç mıdır?



    Hayır size bir zararı olacağını sanmam ama şirketin alacağı araçlarda yapılacak sigortalarda hatta yenileme poliçelerinde bile fark yaratacaktır.
  • chem06 kullanıcısına yanıt
    Bir üstteki arkadaşım ilgili cevabı vermiş ama bildiğim kadarıyla şöyle de bir şey var fazla prim diye bir şey yok, hasarsızlık indirimi var. O da sürücünün siciline işlenen bir şey. Yani maalesef yaptığınız kaza sizin sicilinizde yer alacak ancak fazladan bir şey ödemeyeceksiniz standart miktarı ödeyeceksiniz.
  • hasarsizlik durumumu netten gorebilecegim bir sayfa varmıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goofyitu

    hasarsizlik durumumu netten gorebilecegim bir sayfa varmıdır?

    Tramer den bakabilirsiniz. Ama oradan hasar dosyası açılmışsa görürsünüz. Örneğin adamın aracında ufak bir hasar vardır hasarsızlığını bozmamak için cebinden yaptırır , bu gibi durumlar o sisteme yansımaz
  • Arkadaşlar kısmetse haftaya sıfır Toyota Corolla alıcam. Anadolu sigorta dışında sınırsız teminat veren firma yokmuş sanırım. Lakin Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırırsam tahmini 2000 lira civarında bir ödeme çıkıyor. Axa vb. firmalarda ise 1000 liradan başlıyor lakin sınırsız teminat yok. Öneriniz nedir nasıl bir yol izlemek lazım ?
  • sompo japon şirketi nasıldır arkadaşlar?
  • beytepe B kullanıcısına yanıt
    İMM (İhtiyari mali mesuliyet) Anadolu Sigorta'da sınırsızdır.
    Ayrıca Ferdi Kaza teminat limitleri istenildiği kadar yüksek verilebilinir.
    Kazanın ne zaman yaşanılacağı , ne değerde bir araçla olacağı belli olmaz.
    E tabi birde işin bütçe kısmı var.
    Tamamen tercih, şartlar ve beklentiler belirliyor.

    Anadolu Sigorta'dan çalışma yapılmasını isterseniz destek sağlayabilirim.
  • Merhaba
    Benim kasko hakkinda bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim.
    Yaklasik 15 gun once aracimi satip kaskosunu dondurdum. Simdi sifir km bir arac aliyorum. Kaskomu 7 aylik olarak dvam ettirip yenilerken bir ust kademe hasarsiliktan yararlanmak istiyorum. Bildigim kadariyla sifir araclarda ilk yil perte cikarsa sifir arac fiyati oduyorlar. Simdi ben 7 ay sonra policemi yenilettigimd bu hakkimi kaybetmis mi olacagim. Yoksa bir yildan geriye kalan 5 ay suresince yine sifir arac klozu devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battal852 B kullanıcısına yanıt
    Teminat dondurma artik yapilamiyor.
    Suan policeniz ya iptal edilmistir veya teminat eski araca devam ediyordur. Yeni arac aldiginizda arac degisikligi zeyili ile kalan gunleri teminata dahil edilecektir. Police iptal edildiyse de ye i araciniza hasarsizlik indirimi aktarilip 1 yillik police duzenlenecektir. Yapilan islem ile ilgili acentenizden destek alabilirsiniz.
    Yeni deger klozu arac tescil tarihinden itibaren 1 yil gecerlidir.
    Anadolu sigortada tek hasar koruma teminati var. Yil kcerisinde 1 hasar alsaniz dahi kademeniz artmaya devam edecektir.
    İncelemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenze -- 3 Temmuz 2014; 1:07:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumda mutlaka vardır ama bulamadım, bir kasko poliçesinde olmazsa olmazlar nelerdir ve artan mali sorumluluk teminatı en az ne kadar olmalıdır. Bununla ilgili bilgilendirici bi içerik var mı acaba forumda.
  • Merhaba ,
    Yeni araç alacağım ve forumda farklı bilgiler okudum bu yüzden plakayı değiştirip değiştirmeme konusunda kararsız kaldım, bilgilerim aşağıdadır.

    -Mevcut araç plakası "07 Antalya" ,
    -İkamet ilim "70 Karaman", ,ilk aracım görünecek,
    -Zorunlu sigorta ücreti ve kasko ücreti ikametimin Karaman olmasına rağmen Plakanın 07 kalması fiyatı sigorta ve kasko fiyatını şişirirmi yoksa ikamet edilen il' emi bakılıyor plakanın hiç mi önemi yok? Zira bir kereye mahsus 100 TL verip daha düşük kasko ve sigorta gideri ödeyeceksem plakayı değiştirmek mantıklı geliyor.
    -Ayrıca araçla ilgili trafik v.s. bir sorun olursa Antalya 'ya gitmek zorunda mıyım ?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • Turgut kullanıcısına yanıt
    Karaman plaka, Antalya plakadan uygun çıkacaktır.
    Bazı şirketlerde, plaka-ikamet ili fiyat farkı vardır, bazılarında yoktur.
    İki şehir arasında %100 fiyat farkı yoktur, dolayısı ile 70 plakaya çevirebilirsiniz.
  • Abi valla bizim şirkette ilçeden ilçeye bile fiyat farkı mevcut :) o yüzden herkesi izmir kiraz - istanbul şile yapıyoz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytepe

    Arkadaşlar kısmetse haftaya sıfır Toyota Corolla alıcam. Anadolu sigorta dışında sınırsız teminat veren firma yokmuş sanırım. Lakin Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırırsam tahmini 2000 lira civarında bir ödeme çıkıyor. Axa vb. firmalarda ise 1000 liradan başlıyor lakin sınırsız teminat yok. Öneriniz nedir nasıl bir yol izlemek lazım ?

    Hayırlı olsun
    Groupamada 500 bin TL ye kadar IMM yazabiliyoruz
    Anadolu Sigorta policesini okumadım ama hc bir sigorta şirketinin sınırsız odeme yaparım diyecegğini zannetmiyorum detaylarda farklı şeyler olabilir mi bilmiyorum.Mesela mesela elektronik cihaz teminatı verirsiniz 50 bin TL lik detaylarda derki maximum 750 TL ile sınırlıdır yada Toplam eşya bedelinin %10 u ile sınırlıdırr gibi.
    Groupama da ise 3 yıl boyunca sıfır arac klozu teminatı vardır bu sınırsız imm ye gore tercih edilebilecek daha onemli bir seydir.
    teklif icinwww.yysigorta.com




  • Merhaba,

    İkinci el araç alınacak. Alıcı Kocaeli ikametli, araç plakası Antalya (07). Trafik sigortası ve kasko primleri açısından mevcut plakayı değiştirmek karlı mı olur zararlı mı? Mersin (33) plaka için de aynı soru geçerli. Muhtemel iki araç var.

    Kocaeli ikametli biri 41 - 33 - 07 plakaların hangisinde daha az prim öder?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta kasko sigorta yeniliyorum, sompo japan en ucuz fiyatı verdi, kaskoda sadece kendi servislerine yaptırabilirmişim, alınır mı?
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.